Szerintem a tengerpart gyönyörû, és ha nincs nagy szél a tenger is szép kék. Amig mi odavoltunk vagy 3 nap volt zavaros a tenger a többi gyönyörû volt még az apartman teraszárol nézve is.
Holnap 27.-e megnézem magamnak ezt a Stavrost.
Augusztus 05.-én jövünk vissza, utánna beszámolok, nekünk hogy tetszett.
Az Apollon Tours-al megyünk , bennük még soha nem csalódtunk.
Már le is telt?Igy olyan rövidnek tünik az idõ,de a várakozás meg egyre rosszabb.
Milyen volt?Sikerült Stavrosba is átnézni egyik nap?
Akkor úgylátszik mégse én leszek az utolsó aki Stavrosba megy.
Üdvözöllek itthon.Olyan mintha csak most mentetek volna el.Gondolom Nektek meg még gyorsabban telt az idõ.
Milyen volt?Minden érdekel,ami csak eszedbe jut.Köszi elõre is.
Hát én személy szerint egy kicsit csalódtam Stavrosban.
Annyi mellette szól,hogy a strandja elég tiszta,de szeles idõben viszont jól kihoz mindent a part szélére.A partról a környék az szép,meg a sok zöld terület is ami ott van.
Viszont drága hely,fõleg akkor ha az ember szomjas,és hát ilyen melegben az..........
Örülök,hogy sikeresen megérkeztetek . Mesélj el mindent ami volt. A gyerekeknek hogy tettszett? Az igaz,ha fuj a szél akkor a part tiszta "szemetes". De amugy nagyon szép szerintem. Merre mentetek kirándulni? Hamar elteltaz idõ igaz?
Igen,a hely szép,szebb,mint Paralia ahol tavaly voltunk,de mégis más.Kirándulni elmentünk a sólepárlóhoz és vissza Paraliára is,ami nagyon jó érzés volt.Tassosra is áthajóztunk,valamint Fanarin is strandoltunk,ahol nincs turista csak görög de az annál több.Voltunk még Ofrinin is ahol van egy óriás felfújható csuzsda és a gyerekeknek vizibicikli is.
Én Valcsi vagyok. Ha valami konkrétat szeretnél az apartmannrol akkor kérdezz nyugodtan, válaszolok. Mi tavaly ott szálltunk meg, az idén pedig a mellette lévõ apartmannban.