Szia! Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen idö volt kinn. Hogy a Narancsparton voltatok -e és hogy mennyibe kerül oda a hajóút. Jól érezted kinn magadat? Anikó
Szia! mi augusztus 24-én inulunk busszal sartira! És mi is a Babisban leszünk! Milyen az aprtman? (tisztaság, felszereltség, klíma - ilyenekre gondolok) Árak? Képekett tudnál küldeni a szobáról? (majedit80@citromail.hu)
Elõre is köszönöm a válaszod!!!
A barátaink voltak az Athos-i kiránduláson:26 Eur.Szombaton érkeztünk a Babisba.2 napig alig volt víz az egész házban.Állandóan telefonálni kellett a Sithon travelba,hogy csináljanak már valamit.Aztán hétfõn megjavult.Klíma nincs,tiszta volt.Nekünk furcsa volt,hogy a fürdõben kád volt.A konyha nagy,mikro nincs,villanyrezsó és nagy hûtõ van.Az erkély nagy.
Sziasztok, én is ma jöttem haza Sartiról.
Egész héten 40 fok feletti hõmérséklet volt, a legdurvább kedd-szerda 49 fok volt!!! felhõt egész héten nem láttam.
a víz gyönyörû, tiszta és nagyon meleg, kb 29 fokos. jó mélyre be kell úszni, hogy felfrissüljön az ember.
utolsó két nap erõs szél volt, hatalmas hullámok, nagyon élveztük
Fakultativ programok és áraik:
Meteora 38 eur
Athos 27 eur
Toroneos 31 eur
Sunset 30 eur
Thessaloniki 25 eur
Waterland 31 eur
Görög est 27 eur
Szamaragolás 27 eur
Narancs part 6 eur
Búvárkodás 40 eur
Kajak 20 eur
mi a narancsparton voltunk, nem hajóval visznek, hanem felpakolnak egy dzsip platójára és uzsgyi, kb 10 perc az odaút, reggel 9-kor visznek oda, és du.2-kor hoznak vissza.
a hajós strandolás szerintem a Sunset nevû program, és a narancsparton is kiköt egy órára a hajó. ott lehet a hajóról a vízbe ugrálni.
Nagyon sok a turista kint, fõleg magyarok és szlovákok.
A szórakozóhelyeken viszont elég nagy volt a pangás, bát lehet hogy mi voltunk mindig rosszkor rossz helyen... a george pub volt az egyetlen, ahol mindíg sokan voltak, de voltunk 2x a Fact nevû diszkóban-ez a Georg pub utcájában van, még tovább felfelé, szabadtéri dizsi, soha nem táncolt senki,k csak néhány turista, 2kor pedig lehalkitották a zenét, mert jött a rendõr...
aztán a többiek voltak a Mojito nevû diszkóban is 1x, ott a személyzettel együtt kb 15-en voltak...
pedig mástól azt hallottuk, mekkora nagy partik vannak, hát mi nem láttunk egyet sem...
Mi minden nap kb 11-2kor mentünk a strandra, találtunk egy tök jó strandot valahol sarti közepén a focipálya után, nauayios a beach bár neve, vannak napozóágyak, nagy fehér napernyõk, hangos zene szól, nem lehet eltéveszteni mert sarti beach felé ez az egyetlen napernyõs, ezen kivül csak a faluban vannak, de ott nagyon hamar mélyül a víz.
mi mindig dél körül mentünk le strandolni kb este 6-7ig, nagyon vigyázzatok a napozással, még árnyékban is szénné lehet égni. és nem csak délben... én többet voltam árnyékban mint napon, mégis nekem lett a legjobb színem a csapatban
a gyros finom, mi csak egy helyen próbáltuk, nekünk megfelel, talán annyih a pitát nbem frissen sütötték ki, hanem elõre. ne kérdezd a nevét nem tom hol vettük, a st,george hotel utcájában..
kaja nem drága, majdnem minden nap étteremben vacsoráztunk.
Köszi a segitséget! Figyelj! A Narancspartra gyalog nem lehet elmenni? Szerinted messze van Sartitól? Mi tavaly Neos Marmarason voltunk nyaralni de elég drága volt,a strand pedig messze volt tölünk egy kicsit. Mennyi idö alatt értetek ki Magyarországról Sartira? Szió! Anikó
26 óra volt a buszút, megint szívtunk a macedón határon, mint múltkor, most 6 órát álltunk egyhelyben. Délután fél 4 körül értünk Sartira, gyors kipakolás, átöltözés és irány a strand.
Amúgy a Tryphon apartmanban laktunk, a tenger kb 100 méter, kivülrõl elég csúnya ház, de belül szép, új, most lett megcsinálva. Csak az a baj, hogy nem takarították ki... ágynemût cseréltek, és kész.
Utánunk is csak nagy nehezen takarított ki a csaj, miután az ut.irodából 2x rászóltak hogy esetleg csináljon már valamit, mert mindjárt itt a következõ turnus.