Hát,Magdus.........
Nekem Paralia,mint hely jobban tetszett,de a part az szép.Stavros,mint üdülõhely szerintem lapos,ül.Nem tudom érted-e mire gondolok?
És a környék?Merre voltatok még?
Melyik tavernát ajánlod,ahol érdemes vacsizni.
A Platános milyen?A tenger gondolom meleg.
Medúzák voltak,és szúnyogok?
Nos,voltunk a Koraliban is enni és a Mare étteremben is.A mare étterem amilyen jól néz ki,a felszolgálás hagy némi kivetni valót maga után,amugy a kaja finom volt s ott a teljes személyzet magyar fiatal.A koraliban is finom a kaja,de szerintem nem fûszereznek annyira,mint mi magyarok.
A platánoson átsétáltunk,ott elég sokan hûsölnek alatta,tele van pihenõ emberekkel.
Medúza nem volt csak méhe,de az rendesen.............
Ja,és a boltok.........
A "zoi" bolt az a Koralival egy utcában van és szerintem kicsit drágább,mint a fõ utcán lévõ "dia",de rendes kenyeret csak a zoiban lehet venni,mert a diában szeletelt van.
Most már hallottam Stavrosrol jót-rosszat.Ideje lesz saját szemmel meggyõzõdni mindenrõl.Sajna még 21 nap addig.
Nekem nem baj,ha nincs a falu tele túristával,ha nincs az a nagy nyüzsi.Az a fontos,hogy szép tájakat és szép tengerpartot lássunk.Sokat kiránduljunk és jó tavernákat próbáljunk ki.
Üdv. a megérkezetteknek! Nem túl bíztatóak a fent olvasott sorok Stavrosról ,de nem baj, én tuti jól fogok nyaralni, minden helynek meg van a maga szépsége, Stavrosnak is biztos mi meg fogjuk látni.
Hogy találom meg Olimpiádat?Segítsetek! A lakatlan sziget fakprog. volt valaki? Ha igen örülnék az infóknak,hogy milyen volt.
Mi voltunk a lakatlan sziget programon igaz jó pár éve. Mi akkor Vrasnán laktunk, de a hajó Stavrosból indult. Hát nekem nem jött be. Tény a hajókázás jó volt, ha tehetem választok olyan programot amiben egy kis hajóút is van. De: a lakatlan szigeten volt pár kecske, akkor elég sok szemét, árnyék semmi. Kitettek a partra ahol lehetett fürdeni, késõbb sütöttek halat amit paradicsommal, uborkával kínáltak. Ezzel a részével nekem nem volt gondom, de sokan kisebb sokkot kaptak amikor látták, hogy a halat megpucolva a tengerbe mosták le és rakták a grillre. Aztán hazafelé újból hajókázás és ennyi. Nos bizonyára van akinek ez bejön, hisz nem vagyunk egyformák, én személy szerint napozni a parton is tudok ingyen, ha már fizetek valamilyen programra vágyom.
Magdus, nagyon gyorsan letelt az egy hét, fõleg hogy az elsõ nap gyakorlatilag elveszett, olyan sokára értünk oda...
és ráadásul Stavrosba sem sikerült átmennünk... nem rajtam múlott, azt gondolhatod viszont nagyon meleg volt egész héten, és a tenger is iszonyat meleg. Stavrosban is hasonló, 45 fokok vannak most. Remélem kitart a meleg még szeptemberben is
Turistából van bõven,de mi kevés magyarral találkoztunk azon a részen,inkább úgy vettem észre,hogy a görögök vannak többen.Szállásunk az a "nyugodt " részen volt,ami jó pont,nem bent a központban.
A parkokban vannak figurás formára levágott bokrok,tök jól néznek ki.