ne félj az idõjárástól.
Ha ti azt akarjátok, hogy jó idõ legyen, az lesz.
Ha megnézed, fönn északon derült az ég, mire mennek vele? Olyan 33-35 fokotok lesz, hogy ihajj. Itthon is lesz 26-28
Csak bízz benne.
És igaz, kár indulás elõtt az idegenvezetõvel foglalkozni.
Annyi a szerepe, hogy átadja a kulcsot. Semmiféle programnál nem kötelezõ vele boltolni.
Mi minden programnál oda mntünk, ahol a legjobb ajánlatot adták, illetve amelyik nap nekünk szimpatikusabb volt. Athént szerdán néztük meg, tömeg nélkül, és mindent láttunk. És 27 euroért. DIÁKIGAZOLVÁNY!!
Ltibi
itthon még 1 napra elõre sem tudják biztosan megmondani, hogy milyen idõ lesz...nyugtasson meg a tudat, hogy ott se. Amikor mi elindultunk, akkor végig borult, esetenként esõs idõt jósoltak. No a valóságban valóban esett, 11 nap alatt egyszer, vagy kétszer...éjszaka.
Tehát nem 100 %, az az elõrejelzés sem
Athént szerdán néztük meg, tömeg nélkül, és mindent láttunk. És 27 euroért. DIÁKIGAZOLVÁNY!!
Ltibi
Egyet értek Ltibi-vel...mi is hétköznap voltunk Athénben. Igaz, így lemaradtunk a zenés õrségváltásról, de a tömegrõl is Így sokkal kellemesebb volt, az egész kirándulás.
Reni!
Tavaly is jun. végén indultunk nyaralni és elõtte rendesen be voltunk parázva: semmi jó idõ nem volt kilátásban sem itthon sem kinn. Busai Anikó volt kinn elõttünk (azt hiszem neki is emlékezetes a dolog) kevéssel és õ még nálunk is jobban el volt keseredve. Amikor kinn voltak alig mutatott a kinti hõmérõ a neten huszon párfokot, ezzel ellentétben nagyon melegük volt kinn, alig gyõzték mosni magukról a pólót.
Az idén az elõrejelzés nagy meleget jósolt az elsõ hetünkre ami várakozáson felül be is jött, az elõrejelzett 38 fok helyett idõnként 46 fok. Második hétre már borus idõt mutatott, egy délelõtt tényleg kiránduló idõ volt, sõt az esõ is eleredt. Egyébként max. annyi volt a "hideg" hogy éjszaka tudtunk aludni.
Mi már 7. éve a tuti jóidõ miatt megyünk többek közt Görögországba. Persze nem ez az elsõdleges szempont, de nem is az utolsó. Tény: minden évben kifogunk egy esõt, de ez soha nem okozott gondot, pár óra múlva már ezerrel süt a nap.
Sziasztok!!!
Köszi köszi, köszi a bíztató szavakat!
Összeszedem magam péntekre, csak annyira nehezen indul ez a nyaralás hosszú hónapok óta szervezzük ez az összes pihi egész évben, 2 hete betegeskedünképpen hogy meggyógyulunk, és még ez is.
Reni
Szia Rebeka!
Köszi a bíztató sorokat....
Mi is ezért pártoltunk vissza göröországhoz , mert amellett hogy gyönyörû szép az idõjárás is jó szokott lenni.
2 éve még a sokadik nyaralásunkat a horvátoknál töltöttük 2hetet voltunk amibõl 10napig esett majd megfagytunk, és ez jutott ma eszembe amikor megnéztem az elõrejelzést, nagyon nem szeretnék 1napot utazni a rosszidõért amit itthon is megkaphatok .
Reni
Sziasztok! Igaz, amit Rebeka írt. Tavaly tényleg nagyon el voltam keseredve, mert itthon már hetek óta rossz idõ volt, amikor elindultunk is esett az esõ. A neten kintre is végig rossz idõt jósolt. Viszont gyanús volt a dolog, mert azt hiszem épp Nei Pori környékérõl kinn lévõk írták, hogy 35 fok körül van a hõmérséklet, a neten pedig még 25-öt sem érte el!
Amikor kiértünk épp egy záporba csöppentünk, ami elvonult és gõzerõvel kisütött a nap. Ki is tartott 10 napig, amíg ott voltunk.
Szóval fel a fejjel!! Szerintem semmi gond nem lesz!
Tavaly mondta az idegenvezetõnk, hogy nem kell megijedni Görögországban az esõtõl, mert esik, elvonul és félóra múlva már süt a nap!!! De eddig még tényleg így volt az én tapasztalatom szerint!!!
ez a 27 euro több, mint barátságs.
Hétvégére hirdettek sztrájkot az Akropoliszra, mi meg bementünk a Jima...Travel utazási irodába /templommal szemben/, és ajánlatot tettünk, hogy összehozzuk a teljes buszt. Mi eleve 8 fõvel voltunk.
Saját buszuk van, az utazásiiroda vezetõje az egyik sofõr, 2 magyar lány van náluk, és megcsinálták. / MIndenhl máshol 40 euro/
Nincs érdekeltségem az irodában, de higgyétek el, ha megszorul bárki, keresheti Sofiát.
Sziasztok!
én ma értem haza Nei Poriból és sajnos nagyot kellett csalódnom.Ennyire piszkos,koszos tengerparton még sosem voltam.Hogy lehetnek ennyire bunkók az emberek hogy a csikket a homokba hagyják!?
gusztustalan.Azért nézem a jó oldalát,Paralia még rosszabb,örülök hogy nem oda mentem.Azt hiszem ide sem fogok visszamenni többet....