Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2806
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38924 Üzenet linkje2007-07-31 07:04:41  Válasz a #38923. hsz-ra

Tavaly én Makrin nyaraltam, és Paraliára és Korinosra jártunk át fürdeni, ennyit az ottani víz tisztaságáról, és még ráadásul jó hínáros is. Idén is voltunk ott, hát most se gyõzött meg az ottani tenger hogy menjek bele....

O.B viszont nekem tetszett, szerintem szép a strandja.

# 2807
Hofiagi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38925 Üzenet linkje2007-07-31 07:10:41 

Hát ha tavaly tiszta volt Makrin a víz akkor mi nagyon eltérõ idõpontban vagy helyen voltunk, mert nekem pont nem igazán volt jó. Tele volt az alja kagylókkal kövekkel (a páromat elsõ nap jó mélyen meg is vágta a talpán), a tetején meg hínárok úsznak beljebb pedig hínáros az alja.Nekem sajnos így jött le Makri. Viszont a szállás nagyon jó volt, a hely csendes, nyugis. Ideális kirándulás indulópontjának.De mondom ez csak az én véleményem. És itt több medúzával találkoztunk.
# 2808
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39032 Üzenet linkje2007-07-31 17:30:40 

Sziasztok!

Nagyon köszi mindenkinek a jókívánságokat, túlvagyunk a NAGY napon, minden a lehetõ legjobban sikerült icon_smile.gif
Most már ezerrel készülünk Paralia-ra, én is biztos vagyok benne, hogy a Caravel jó választás volt. Myra leírnád merre van a kristály tiszta víz??? Tudom már páran írták itt a fórumon, csak elfelejtettem lementeni, idõm pedig sajnos nincs visszakeresgélni.
Dlia, örülök, hogy minden szuper volt, remélem mikor mi megyünk, még akkor is jó idõ lesz icon_smile.gif MÁr csak egy hónap icon_smile.gif

# 2809
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39051 Üzenet linkje2007-07-31 18:27:57 

Sziasztok! A tenger pont ott tiszta (mármint a vize) ahol minél több élõlény megél (kagylók, tengerifüvek, tengerisaláták...) Ez tény! Ha nem lenne tiszta az Olimposz riviéra felsõ része (Makrigialos, Methoni, stb...) nem lehetne azt a sok kagykót tenyészteni! Nekem volt szerecsém vagy tíz kölönbözõ strandhoz az idén... Én alapból nagyon félek a tök tiszta talajú tengertõl is, így a "vizicipõm" mindig a lábamon volt. Athénnál volt apró kavicsos és köves strand is, ott a köveken lévõ tengeri sönöktõl kell tartani... A homokos partoknál meg a kagyódaraboktól és a pár tengeri növénytõl, ez utóbbi abszolut ártalmatlan, maximum kellemetlen. Amúgy az általunk "tisztaságnak" vélt dolog a tengereken igencsak idõszakos/változó. Athénnál lementem kilenckor, úgy nézett ki a strand, mint egy gazos kert... egy órával késõbb (én nem tudom hova tüntek a lebegõ növényszármazékok) kristálytisztává vált! És persze a nyár folyamán is függ a melegtõl, széltõl, áramlatoktól, hogy mennyere van tele ezzel, azzal icon_smile.gif
# 2810
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39063 Üzenet linkje2007-07-31 19:53:48 

Aladina gratulálok, és legyen nagyon szép nyaralásotok, mint nekünk volt! Mi most kint vettük meg a jegygyûrûnket, igy ez a nyaralás emlékezetes marad. icon_smile.gif Már láttam pár helyen tengert, de a Skiathosi kiránduláson ahol strandoltunk, hát ott gyönyörû tiszta volt, ez volt a legtisztább, amit láttam eddig!
# 2811
Marianna
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39064 Üzenet linkje2007-07-31 20:03:08 

Szia Dlia!!
Tudnál nekem abban segíteni ,hogy az én jegygyûrûmet sajna elhagytam és én szeretném pótolni 1 másikkal amit kint szeretnék megtenni.Megtudnád nekem irni ,hogy körûlbelûl mennyi lenne nekem egy utánpótlás.A válaszodat elõre is köszönöm!!!!icon_smile.gif

# 2812
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39066 Üzenet linkje2007-07-31 20:13:32  Válasz a #39064. hsz-ra Előzmény #39064

Szia! Nekünk a 2 gyûrû 200 euro volt. De ez rendes arany, nem az az ötvözet. Fehérarany meg van benne egy sima arany rész. Volt egy (szerintem) jó ékszerbolt, ott 2 nap alatt megcsinálták. 20 euro/gramm volt az ára, vagy vhogy igy.
# 2813
Marianna
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39067 Üzenet linkje2007-07-31 20:24:00 

Köszike Dlia !!!!!!!!
# 2814
Marianna
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39072 Üzenet linkje2007-07-31 20:34:16 

Sziasztok !
Valaki írjon nekem valami megnyugtató idõjárást OB-ra mert amit most látam az sirni való icon_cry.gif icon_cry.gif Remélem ,hogy hetedikére forró meleg lesz mire kiérünk icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif icon_rolleyes.gif Mert szeretném így érezni magam kint icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif (amit az idõ nagyon is befolyásol) icon_wink.gif

# 2815
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39089 Üzenet linkje2007-07-31 22:22:44 

Aladina, örülök én is, hogy szép emlék marad Számotokra a szombat. Biztosan sok munka és elõkészület árán sikerült mindent összehozni.
Milyen torta volt? icon_biggrin.gif

Paralián én idén 2 helyen láttam kristálytiszta vizet. Egyik a Cocus diszkó felé ( ott, ahol a vízisportokhoz lehet bérelni eszközöket, ettõl a helytõl kb 20 méterre a Cocus felé ). A másik pont Paralia másik végén, az Omilos diszkó után ha sétáltok, jön a kis kikötõ s utána rögtön vannak napágyak kitéve. Itt is gyönyörû volt, igaz, itt jobban voltak hullámok.
Szerintem nem érdemes ott fürdeni, ahol tömeg van, bár ez csak az én véleményem. A kényelmen múlik, hogy az ember arrébb megy-e 200-300 métert a tiszta vízig, vagy nem.

Petros, igazad lehet, bár én azt tapasztaltam idén Paralián, hogy a város 2 szélén mindig tiszta volt, a zsúfolt templomi résznél viszont mindig piszkos.
Tengerjáró cipõt én is vittem magammal, de nem használtam. S pechemre utolsó elõtti nap vágta el egy kagyló a lábamat. Mégiscsak jobb lett volna az a cipõ icon_wink.gif

Dlia, gratulálok az eljegyzési gyûrûhöz és az eljegyzéshez is, elõre. Nagyon hangulatos dolog, hogy kint vettétek meg, ráadsául nem is volt drága.

Marianna, az idõjárás folyamatosan változik, még van majdnem 1 heted, addig nem is nagyon nézd, felesleges idegesíteni magadat. Erre a hére kintre is hûvösebb idõt mond, de jövõ héten már biztosan kánikula lesz.

# 2816
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39094 Üzenet linkje2007-07-31 23:17:12 

Köszi Myra! Szerintem sem volt drága! Itthon tuti drágább lett vna! Kateriniben hasonlót láttunk, és direkt megkérdeztük az árát, 160 euróval volt drágább! Ahol mi vettük, van az a nagy hotel vmi E betûs, elit talán, kéken világít este, ha azzal szemben áll az ember akkor bal oldalában lévõ utcában van ez az ékszerbolt. Szerdán és szombaton sorsolás is van. Adnak garanciapapirt az ékszerhez. Ha valakit érdekel ez a bolt.
# 2817
Miriam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39110 Üzenet linkje2007-08-01 08:22:06  Válasz a #39089. hsz-ra Előzmény #39089

Szia Myra!! icon_lol.gif
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e ott "tengerjáró cipõt" vásárolni?
M.

# 2818
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39137 Üzenet linkje2007-08-01 11:00:22 

Miriam van tengeri cipõ, egy csomó üzletben lehet venni.
# 2819
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39141 Üzenet linkje2007-08-01 11:33:56 

Dlia, ha jól emlékszem, Hotel Elena Oreni, vagy valami ilyesmi a neve, mindenki megcsodálja, mert annyira szépen világít este, kék színû. Ezzel majdnem szemben van a Plaza Hotel.
Ott tényleg van jó ékszerbolt, ügyesek vagytok, hogy ilyen jó helyet találtatok az ékszernek! icon_biggrin.gif

Miriam, igen, van több üzletben tengerjáró cipõ. Bár én itt vettem az országban, Pesten, az egyik bevásárlóközpontban ( Deichmann bolt, ha jól írom a nevét ), 990 Ft-ért icon_smile.gif

# 2820
Hekata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39152 Üzenet linkje2007-08-01 12:12:33 

Szia Marianna!
Nem tudom hol nézted az idõjárást, ezen a honlapon nem néz ki olyan rossznak.
http://www.accuweather.com/wor.....A&metric=1

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 187 188 189 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu