En sosem utaztam meg fapadossal, de valahogy nem bizom bennuk. Hallottam mar sok erdekes dolgot roluk.
Nem akarok senkit riogatni de az a hir is jarja, hogy nem stimmel minden a Sky Europe haza tajan.
Itt egy viszonylag friss cikk:
http://magazin.utazas.origo.hu.....agrol.html
Mi 3 éve utazunk a Sky-al. Soha nem volt gondunk velük. Idén is velük utazunk. A légkisérõk nagyon-nagyon rendesek. A gyerekekre külön odafigyelnek, ezt minden évben tapasztaltam. Az ellátás jó.(Ez lehet, utazási irodától függõ dolog. Mi a TUI-val mentünk eddig minden évben és mindíg kaptunk. ) A csemetém már jobban várja, hogy a gépükkel utazzon mint a nyaralást.
Az utazáshoz szükséges papírokat jövõ hétre igérték az irodánál. Eddig nem szóltak, hogy változott volna bármi is.
Ferrari!
Hát nem irigyellek! Mi tavaly a 4:55-kor induló géppel mentünk Rodoszra. A korai indulás miatt kikészült az egész család. Nem beszélve arról, hogy a szobát is csak 11-kor kaptuk meg és még így is nagyon rendesek voltak, mert elméletileg csak du 2-kor lehetett volna elfoglalni.
Ma voltunk az utazási irodában aláírni a szerzõdésmódosítást. Az volt benne, hogy technikai okok miatt 07.05-tõl minden turnus csúszik 1 napot. Ez Kalymnos-i és Kos szigeti utakra vonatkozik és természetesen a hazindulás napja is 1 nappal késõbb lesz. Azt is megtudtuk, hogy elõször Krétán fog leszállni a gép, onnan megyünk tovább Kosra, de ez csak odafele úton lesz így. Én most nagyon be vagyok sózva, elsõ repülésem alkalmából egybõl 2 felszállás és 2 landolás, király!!!
Ja és azt is mondták, hogy most már hamarosan megkapjuk az utasinfot, eddig is csak azért nem küldte az Aeolus, merthogy elõbb alá kellett írnunk a módosítást. De most már jövõ héten valószínû mehetünk is az utasinfo-ért.
Ferrari! Hát én ennyire nem rajongom a le és felszállásért. Rendszerint a gyerek fogja a kezem és nyugtatgat, hogy" nem lesz semmi baj"! Amikor már egyenesben van a gép akkor már semmi gondom. De leszálláskor már újra a frász kerülget.
De jó nektek, hogy együtt utaztok!!
Kristin!
Nem fejtették ki bõvebben az egy nappal késõbb való indulás okát?
A gép miatt indul késõbb?
Kérdeztem a lányokat a TUI-nál. A mi indulási idõpontunk egyenlõre úgy tûnik nem változik.
Csak ennyi volt a magyarázat, hogy technikai okok miatt tolódik a turnus. Szerintem olyasmi lehet az oka, hogy nem lett volna tele a gép, ezért megyünk együtt a krétai utasokkal. De ez csak az én gondolatom...
De jo nektek basszus!
Mindjart mentek...
Felidegesitem magam, oszt szeptemberben elmegyunk meg egy hetre valahova! Mondjuk Santorinire. Nemreg lattam egy filmet, nagyon megfogott.
Visszaterve a Sky-ra, en akkor sem igazan bizom bennuk. Ha mar fapados, akkor inkabb a WizzAir.
Bar mint mar irtam nem utaztam meg fapadossal, rendes legitarsasagok kozul is csak "jobb fajtakkal". Biztos vagyok abban, hogy a kiszolgalas a fapadoon is 1. osztalyu, viszont a korulmenyek nem biztos! Lasd csuszunk 1 napot. Persze nem biztos hogy ez a Sky hibaja. Talan Ferrari tud valamit tudakozodni az ugyben. (Nem akarlak plusz munkakkal traktalni), de engem is erdekel a dolog hogy miert modositanak egy utazast 1 nappal kesobbre.
Karaj!
Santorini tényleg gyönyörû, nekem is nagyon tetszik. Remélem mi is eljutunk oda egyszer! Csak "idegesítsd" magad! Szerintem a párod is örülne még egy görög útnak!
Már nagyon be van sózva nálunk az egész família! Fõleg a gyerek. Bár õ kijelentette, hogy a repülést várja. Nekünk még tényleg nem volt gondunk a Sky-al. Remélem a jövõben sem lesz! A Wizz Air-el még nem utaztunk. Gondolom a Tui-nak csak a a Sky-al van szerzõdése.
Az a furcsa, hogy látod mi 22-én indulunk és eddig itt semmi változás nincs de nem sokkal utána Kristinéknél és Ferrariéknál már változtak az indulási idõpontok.
Ezt az egy napos csúszást meg végképp nem értem.
Kristin!
Ez a technikai indok igen kevés magyarázatnak. Szerintem. Most gondold el akkor mi van ha olyan munkahelyed lenne ahol nem állnak hozzá ilyen rugalmasan. Az én korábbi munkahelyem pld-ul ilyen volt. Ha nem találtál gyorsan egy kollegát aki beugrik helyetted akkor ugrott az utazás. Egy kos-i utat így elveszíteni...brrr rossz még belegondolni is!
Örülök neki, hogy el tudtátok intézni az egy nappal késõbb való indulást!