Mi augusztusba megyünk Korfura a párommal,még nem voltunk Görögországban.Azt szeretném tudni ha valaki tudna segíteni,hogy kell-e nemzetközi jogosítvány ha mocit akarunk bérelni?Ja még annyi,hogy Kavosba megyünk,tud-e valaki valamit errõl a városról,mert az utazási irodában nem mondtak túl sokat róla!Köszi elõre is!
A robogókölcsönzéshez nem kell nemzetközi jogosítvány, elég a "sima", itthoni B kategóriás jogsi.
Motorkölcsönzéshez nem tudom, mi szükséges, de hátha a másik topikban valaki tud segíteni.
mi most busszal voltunk, és a buszvezetõk nagyon király jófejek voltak. a buszra mindenképpen vigyetek takarót, párnát, zoknit, kardigánt, és sok sok kaját.
Tudna valaki mondani valamit Kavosról, hogy mégis milyen, mire kell felkészülni.
Az utazási irodába nem sok mindent mondtak róla. Augusztus 9-én megyünk busszal.
Mi is aug.9-én megyünk Kavosba. Mi az Aeolus-sal, gondolom ti is. Mi a Kostas apartmanban leszünk. Sajnos én sem tudok semmit Kavosrol. Nem baj, majd felderítjük!
Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de Kavos az angolok kedvenc helye.
Mondjuk így, hogy a felgyülemlett feszültséget itt vezetik le.
Amikor ott voltunk motorral lenéztünk, reggel 9 körül a városban részegek feküdtek az utcákon, a tengerparton éppen d...tak, az utcákon a buli után felgyült szemetet takarították.
Nekünk nem tetszett, de ettõl még lehet jó hely.
Jó nyaralást és még egyszer mondom nem akarom elvenni a kedveteket
Igen, mi is az Aeolus-sal megyünk. Csak mi a Dora apartmanházban szállunk meg.
Úgy vagyok vele, hogyha annyira rossz hely Kavos ahogy mondják, akkor másfele is lehet menni, ami sokkal szebb, és több mindent lehet csinálni.
Nagyon sok jó program van, biztos hogy nem fogunk unatkozni.
Mi a Bellával megyünk Thassosra jövõ héten.
Rutinos buszozóktól kérdezném, hogy mennyire veszik szigorúan az 1-1 bõrönd + kézipoggyász elõírást a buszon?
Mert nekünk a Bellánál azt mondták, max. ennyit lehet vinni, és csodálkozva nézett rám az ügyintézõ mikor mondtam hogy nem biztos hogy bele fogunk férni..( tisztítószerek, kaja stb. csak nem teszem a ruháim mellé...)
Azt mondta jó lenne beleférni 1 bõröndbe:)
Tavaly a Bellával voltunk Korfun, így két kérdéskörben is tudok nyilatkozni.
Én 1 böröndöt vittem, de az akkora volt, mint 1 ház..röhögtek is rajtam a sofõrök
Igazából amikor pakolják be a bõröndöket Pesten(!!) elég nagy a kavarodás, sietni szeretne mindenki és nem nézik, hogy Te most 2 böröndõt viszel vagy 1-et..mert nincs rá idejük..ráadásul a csomagtartóban elfér..akkor meg
Én busszal nem Kavosban, hanem Moraitikan voltam.Ki sem mertem számolni hány óra volt, mert ugye idõeltolódás meg minden..
szóval mi 6-kor indultunk Pestrõl és másnap 8-ra értünk be Moraitikara. Mert ha jól emlékszem 6-kor indul az elsõ komp.
Azért sietnek a sofõrök, hogy azt elérjék.
Mi 4-re értünk a kikötõbe, nagyon kellemes volt egy kietlen kikötõben 2 órán át hidegben várakozni
De ki lehet bírni!!!