Igen Myra, az a neve!! A Fedra is ebben az utcában van, a Józsi étterme oldalán. Olyan véletlenül találtunk erre a boltra, mert a park felöl mentünk, ahol szökökút van, és utána néztük, hogy ez tök közel van a szállásunkhoz. És tényleg az összes ékszerboltba bementünk, mindenhol drága volt, itt meg választék is volt bõven, vagy akár saját ötletet is megcsinálnak, úgyhogy aki szeretné kint megvenni a gyûrûket, annak ajánlom
Myra köszi az infót, feltétlen elsétálunk a tiszta vízhez is. A tortám diós, gesztenyés és oroszkrém volt
Dlia Neked gratulálok a gyûrûkhöz, nagyon emlékezetes nyaralás volt így Várjuk a folytatást :*
Sajnos, most már itthon vagyok..., most látom, h mikor írtam görögbõl Kuttus kérdezted, az idegenvezetõnk nevét, vmilyen Niké volt! Nagyon kedves lány, segítõkész, mindent tudott, szuper volt!
Összefoglalva életem eddigi legeslegjobb nyaralása volt!!!!!!!!!!!!!! Úgy döntöttünk, h jövõre 2 hétre megyünk, és ha tehetjük már tavasszal foglalunk! Annyira honvágyunk van vissza, nem jó itthon... számoljuk a napokat, csak sajnos még nagyon sok van! Minden nap buliztunk, az itteni bulik elbújhatnak, de nagyon! Mikor hazajöttünk, elmentünk bulizni, de nagy csalódás volt... Voltunk a Meteoráknál meg Skiathoson... felejthetetlen élményt nyújtott mindkettõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A görög kaják isteni finomak, amit csak lehetett végigkóstoltam!!!!!!! A Mythos sör, meg a legfincsibb sör amit valaha is ittam... Az éjszakai fürdõzést pedig csak ajánlani tudom, igaz kicsit hideg a víz, de...
Szia Hekata!
Köszönöm az információt Ez nagyon jó jött nekem,mert le voltam hangolva De hogyha a te idõjárásod az igazi akkor most ezt érzem Amúgy én a :meteo.gr-szoktam nézni!De most a tied jobban tetszik Sebaj majd váltogatom az oldalakat
Köszike!
Sajnos nem tudom, de én nem nagyon láttam jelét, hogy beszámítanák. Viszont amit irtam boltot, azt mindenképp nézzétek meg, van választék, és máshol drágább volt a gyûrû!
Sziasztok!Már nem sokára utazunk Paraliara.Jövö hét utáni hétfön. Mindenhol olvasgatom,a hozzászolásokat,tapasztalatokat,véleményeket és kicsit megijedtem. A Németh Travellel utazunk. Mindenkinek csak rossz élménye van. Valaki tud mondani jót is?? Nyugtassatok meg !!
MA megvettük a gurulos böröndöket azt hittem kicsi lesz de elkezdtem pakolni(tudom hamar:) )De még nagy is lesz.Tudtam hogy nem szabad elõre örülnöm meg is történt a baj párom 2 napja (szakács) szeletelte a sajtot a szeletelö géppel és hát elég nagy darabor levágot a tenyeréböl is:(...de szerencsére nem tul csunya már nem gennyedzik annyira remélem hétföig rendbe jön addig is bizunk az aloe-verában(remélem nem irtam el!):)Szerencsére a pénz is összejött már be is vltottuk...még csak a biztositás van hátra...sajnos apukámat 16-án mütik és még kint leszünk...az a nap izgulos lesz remélem nem lesz semmi gond,majd ellátogatunk egy templomba és imádkozunk érte...Már nagyon izgulunk igaz ahogy láttam nem lesz tul meleg de csak nem gofunk fázni!
A görgösbörönd sokat elnyel, és ha nem repcsivel megy az ember, akkor a fél házat bele lehet pakolni. Én is ezt szeretem, meg ha nincs lift az apartmanba csak könnyebb húzni.
2 éve együtt voltunk egy bolti eladós csajjal. Na az a nyaralás elõtt a felvágottal járt úgy mint a párod. Akkor 1 hétig voltunk nyaralni, és képzeld, a tengrvíz a nyaralás végére teljesen összehúzta neki a sebet. Sokat szépült a víztõl. Persze ennek meg vannak a veszélyei is, pl. mint mondják a hepatitist lehet elkapni, a kagylóevéstõl, akkor nyílt sebnek sem biztos hogy jó, de a lényeg, neki semmi probléma nem lett azóta sem.
Remélem apud is sikeres mûtét után lesz mire hazaértek. Fúúú 4 nap és mentek, tök jó, az idõ meg szerintem remek lesz, az én görög ismerõseim, most is szenvednek a melegtõl kint azt írják.