Mono!
Látványnak érdekes, de csinálni!!!! Iszonyú munka van benne míg idáig eljut a levél és még van utána pár mozzanat. Vajon ezt is vendégmunkások csinálják? Valahogy nehéz elképzelni egy görögöt ahogy dohányt palántáz, kapál és tör.
Nálunk egyébként már ritka hogy így szárítsák a leveleket, gondolom mert mire oda jut lassan vége a nyárnak, ritkább a jóidõ. Ronda nagy szárítókat használnak és nem is ilyen szépen fûzik fel a leveleket. Legalábbis ahogy én láttam, tapasztaltam.
Köszi Petros! Tényleg nagyon jó dolgokat írsz, mindennap találok valami újat. bár ezeket ismerem, amiket most írtál Nagy Sándorról, de a fotók nagyon szépek. Köszi!!!
Hû Petros, én nagyon örülök a hozzászólásaidnak, de lassan komolyan új topikokat kell nyitni a témáidnak
Jót mosolyogtam ezen: "Ha valaki nem hinnné, jobbra ott a neve"
Kiterjesztette a görög (makedón) birodalom határait, melyet apja, II. Philipposz a kis makedón államból és egy görög városállamból alapított, s amely Nagy Sándor hadjáratai után Perzsiától és Egyiptomtól egészen az indiai szubkontinensig terjedt.
Szóval Pellában született Kr. e. 356. július 20. és július 30. között – Babilon, Kr. e. 323. június 10.)
III. Alexandrosz makedón király, (görögül: Αλέξανδρος o Μέγας [o Τρίτος o Μακεδών],
És még pontosítsak: ejtsd: alexandrosz ho megasz [ho tritosz ho makedón]
(és elnézést kérek elõre is, ha tem teszem oda a dolgokhoz, hogy "ha jól emlékszem", attól még lehet, hogy úgy lesz... De hülyeséget most sem fogok leírni )
Nagy Sándor
Pótolván a hiányolt precízséget, õ lenne az!
Ha valaki nem hinnné, jobbra ott a neve