Hát ha Ti 30 fokban fázni szoktatok,akkor igen
Viszont szerintem melegebb lessz........ nem igazán pontosak ezek az elõrejelzések,tisztelet a kivételnek.
Ha ez minuszba lesz ,nem lesz hõség. Pluszba azért nagyon príma idõ.Sõt optimális.Itthon mán kezdenek elmenni a fecskék...3-4 napja még egy csomó sarlós fecske volt,de már csak volt.Ez komolyan érdekes!
Öcsém ma ért oda, az õseim meg ma indultak haza. Korántsem volt aztán annyira vészes Laganas, csak pont az elsõ este történt incidens és megijedtünk egy kicsit.
Okulni lehet,enni nem muszály étteremben.Ez minket nem tántorít el Zantétol.
Gondolom titeket sem Iloth.Bár egy fertõzést millió helyen megkaphatunk,de se baj viszek gumigatyát...
Lehet, hogy még új viseletként divatba is hozom,manapság nem lehetetlen.Most képzeljétek el egy discóba úgy megjelenni Másnap már az angol tinik abba szambáznak...
No de addig randim van a Bükk-fensíkon az 1-2 éves csikókkal és csikósukkal ez is valami...
Atosz látom Nektek is közeleg az indulás napja,ha esetleg addig meggondolnád magad,én szívesen visszamegyek helyetted Egyébként hol szálltok majd meg? És nem tudja vki,hogy melyik volt az a szálloda amit a tvben is mutattak?
Hidd el én is elmentem volna helyetted anno,hiába nagyon kevésnek érzi az ember azt az 1-2 hetet.Nagyon várjuk mi is.
Ez a fertõzés a ZanteVillage hotelban történt,a Neckerman által utaztatott nyaralókkal.Hát ez tönkreteszi egy átlagutazó egész évi várakozását,meg mindent úgy globál.No és ez az iroda pedig nem is egy ólcsóság,én még mem utaztam velük.Szoval knock out !
Szöszy, te sem vagy fenn sûrûn a Hellaszon hát mé nem? Ez nem számonkérés ,csak kérdés.
Üdv: atosz
Dióhéjban reagálok az elmúlt "fórumtalan" idõszakra:
1. a magyar tenger nekünk nem jött be, úgyhogy alig várom Zakit
2. nálunk még rengeteg fecske van: talán kijebb költöztek Pestrõl
3. a gumibugyi király ötlet: még a tv-be is bekerülnénk! Ez a trendi viselet! Mindenesetre mégegyszer átellenõrzöm a gyógyszerlistámat, hogy mindenfélére legyen orvosságunk, no meg mindig jól megnézem, hová ülök be!
Zaki miatt amúgy nem aggódom: optimista vagyok változatlanul, pedig mi Neckermannal megyünk: eddig eget rengetõ gondunk nem volt velük, amúgy meg ellátást nem kértünk, mert minek is, drágának meg nem mondanám, csak jól kell választani. Egyébként a körültekintõ választás mindenben fontos és mindig résen kell lenni, ezt már nagyon megtanultuk! Sajnos kevés dologban bízhat az ember...
Úgyhogy mostantól az utazásig megint itt vagyok, de annyira sok hasznos dolgot szedtetek össze nélkülem, hogy nekem csak olvasnom kell: kérdezni egyenlõre nem tudok mit... ismételni meg nem akarok!
üdv:
lloth
És minden most utazónak jó utat, a várakozóknak meg sok-sok türelmet: mindjárt megyünk!
Köszönöm Iloth "sorstárs" a bejelentkezését.Ideáig evezõs nyelven csak a "farvizünkön utazott".Komolyra fordítva a szót egy kicsit megcsappant a kedvelt témhoz való hozzászólások száma.Érdeklõdés után szublimáltak...Viszont te aranyosan bejelentkeztél: Iloth:jelen..Ez igen.Tiszta katonaság... Ahogy elnézem rengteg az új és ez jó,de lehet,hogy csak az elsõ három bejelentkezésig.Errõl ennyit.
Látod milyen hamar múlik az idõ,pár hét és repülünk.Egy kicsit talán az idõjárás miatt aggódom,de remélünk.Tervet "mitfárerom"kezdi készíteni.Hogy annyi cuccot nem viszünk mint ideáig az biztos.Mintha az Északi -sarkra mentünk volna.Ti melyik apartmanba mentek még nem is írtad,meg hány hétre?Ha nem veszed tolakodásnak.Most egyenlõre befejezem,mert csenget a skyp...
Tényleg szépen változik a társaság, meglátjuk, lesz-e köztük kitartó... Mert azért láttuk, hogy fotóalbum még csak-csak, beszámoló már csak elvétve, persze tisztelet a kivételnek, aztán pálya elfelé. Sebaj, én maradok, és azért nagyon sok hasznos infó jött össze így is, de én is szeretek "törzs"ekkel diskurálni, még akár télen is!
Egyébként én is csak most jutottam az útiinfot komolyabban gyûjtögetõ fázisba.
Mi csak egy hétre megyünk a Hotel Zante Sunba: egyszerû hely, de nekünk éppen tökéletes lesz, eddig -lekopogom - nem halottam róla rosszat! Remélem, így is marad. Azért csak 1 hét, mert rájöttünk a férjecskémmel, hogy utazáskor nem az utiköltség a sok, hanem a költõpénz, és így az egy héten mindenre futja szépen, de a két hét húzós lett volna: a sziget autóval kicsi, úgyhogy bátran kikirándulhatjuk magunkat, ha nem mozdulunk más szigetre át: azokra a következõ nyaraláson kerítünk majd sort.
Tényleg: kiválasztottátok már a legmegfelelõbb autókölcsönzõt vagy majd kint rögtönöztök? Mert engem még mindig ez a téma izgat a legjobban, no meg a felfelé szökõ euro árfolyam...
Egyébként az útiterv megosztásában változatlanul partner lennék, csak el kell készülnöm vele. Errõl majd még beszéljünk, ha gondolod!
Akkor jó utat,jó idõt és sok szép élményt és semmi fertõzést!
Üdv: atosz
Köszönöm szépen, bár én nem Zakínthos-ra megyek!
Csak a szüleim érkeztek ma haza onnan, valamint öcsém van kint ott, õ meg tegnap érkezett.
De azért köszi szépen atosz, hogy eszedbe jutottam!
Sziasztok! Mostanában nagyon sok rosszat láttunk Zakynthos-ról a TV-ben. Mi szerdán indulnánk 2 hétre, de már nem tudjuk, hogy elmenjünk -e egyáltalán. Légyszi segítsetek, adjatok tanácsot! Elõre is köszi!