Nagyon jó választás.Mi az elmúlt évben egy hosszúhétvégén voltunk a Park Hotelben.Nagyon szép szálloda.
A welnes részlege meg kimondottan jó.Minden megtalálható benne ami egy welneshétvégéhez kell.
Szia Miskolciutas!!
Akkor megelõztél minket mert mi is készülünk Bretagne, Loire, Scherburg-körútra õsszel. Igaz mi hajóval megyünk át Angliából de biztos az is érdekes lesz. Nem csodálom, hogy magával ragadott a Francia "érzés" nagyon kellemes náluk lenni. Gyönyörû az az ország is. De az én kedvencem Görögország.
M.
Van ott parkolási lehetõség?
Azt írták igény szerint 1000 Ft/nap. Szerinted jelezzem, hogy kocsival mennénk, hogy biztos legyen a hely.
Egyszer-kétszer voltam Egerben színházban, esküvõn, hááát alig bírtam leparkolni.
Igen van zárt parkolója a szállodának csak fizetni kell érte.Most nem tudom,hogy mi mennyit fizettünk,de ha Nektek 1000Ft-t irtak akkor annyi.
Mi nem jeleztük elõre,és volt hely.De mi novemberben voltunk,lehet hogy akkor már nem voltak annyian.
Szia Erici!
Még jó hogy írtál a parkolási nehézségekrõl,erre én nem is gondoltam,de mostmár ezt is figyelembe veszem.
Csak halkan jegyzem meg ,hogy a hotel a saját parkolójában pénzt kér,pláne napi 1000 ft-ot, szerintem nem annyira szimpi dolog.
Persze, akkor már inkább fizess,minthogy értékes idõdbõl menjen el sok azzal hogy parkolót keress.A nyaralás ugyis olyan gyorsan telik,én sem szeretnék kóvályogni a városban parkolót keresve.Ez a biztos,így lessz hely,különben teljesen korrekt a hotel,hogy a honlapjukra is felteszik,így nem éri az embert kellemetlen meglepetés.
Elõreláthatólag szept.2-án indulunk,már nagyon-nagyon-nagyon várom idén még nem voltam szabin,már itt az ideje.
Sziasztok!
Tudjátok az a baj, hogy Egerben már nincs ingyenes parkoló, mindenütt fizetni kell. A hotel körül is parkolóórás parkolás van, de szerintem is szemétség, hogy a saját elkerített parkolójukban is fizettetnek. Talán bõven benne van a szállásköltségben ez is.De ez van.
Esetleg ha 6 óra után álltok le a hotel elé, és reggel 7-ig elmentek, akkor nem kell fizetni, mondjuk ha kirándultok, akkor ez kivitelezhetõ. Egyébként nem szokása a parkolóõröknek reggel korán mászkálniuk.
Elég drága a parkolás, és ahány parkoló annyiféle ár van. A minaretnél a legolcsóbb, mert ott van a kórház, a fõiskola mellett a legdrágább.
Van egy parkoló a várfal lábánál bekerítve, eléggé eldugva, ott is olcsóbb.
Hát ennyi a parkolásról.
Kérdezzetek nyugodtan, ha tudok válaszolok.
A hétvégén remekül szórakoztunk Erdélyben. Nagyokat kirándultunk és sok szépet láttunk. Voltunk egy szép vízesésnél, amihez sziklát kellett mászni. Láttuk a Medve-barlangot, ahol csodaszép cseppkövek vannak. És jártunk a mézgedi cseppkõbarlangban is, ahol hatalmas denevér kolónia él.
Egy kép a bõregérrõl:
Szia Csutek! Gondoltam rád hétvégén, és irigyeltelek, úgy látom nem véletlenül!!!
Örülök, hogy jól érezted magad!? Majd valahová rakj fel fotókat, ahol meg lehet nézni!!!