Szia!
Június 4-én voltunk Paralián az IBUSSZal, a Németh Travel buszával.
Csak jót tudok írni róluk, attól eltekintve, hogy visszafele már hazánkban, M5-ön fizetés nélkül eljöttünk a benzinkútról.
Utána rendõri kíséret és a váltósöfõr ment vissza, úgy hogy ez is rugalmasan ment.
Az oda-vissza út szinte elrepült, szuper volt a busz, igaz végig aludtunk, szinte.
Normális helyeken álltunk meg wc-re és az utastársak is panaszmentesek voltak.
Röviden ennyit.
Sziasztok
Már bevan pakolva minden ma megyünk el biztositást kötni találtunk napi 390-ért,Párom nagyon izgul ma éjjel sem tudott aludni mi lesz ma?:)Szerencsére azt is megoldottuk hogy ki tud minket vininni, már nem jöhet akadály:) remélem..:)Majd írok kintrõl Nektek:)
Tudnátok nekem segíteni valaki nem volt az idén Parálian a Kyriaky apartman ba??? és hogy mennyire megbizhatóak?? Értéket lehet a szobába hagyni?? járnak a takarítani? remélem hagyhatunk ott értéket is nem lesz ezzel gond!
Sziasztok!!
Bepakoltam mindent (remélem nem hagyunk ithon semmit!!)és már izgulunk is mert holnap délután 17-kor indulás!!És irány ::PARÁLIA
De azért rátok is ithoniak gondolni fogunk Jaj már úgy várom ,hogy mien lesz !!mert mindent csak tõletek tudok (hál istennek!),hogy van ijen oldal és a benne lévõ kedves emberkék
hihi még itt vagyunk:)..de énnem izgulok..párom már nagyon izgul, a busz utat is nagyon várja!énis élvezem én soha nem vettem nyügnek sok szépet lehet látni utközbe is!
János Kitty!!HA még olvassátok akkor hosszú ujjuba és nadrágba üljetek a buszra és plédet is vigyetek felmagatokkal meg még napközbe is lehet fázni a buszon!föleg éjjel!