Sziasztok,
Találtam egy nagyon jó oldalt (igaz angol nyelvû) Korfuról, tök jól leírja a különbözõ helyeket, tengerpartokat.
Szerintem nagyon hasznos, mert itt olyan helyeket is bemutatnak, amikrõl máshol nem találtam semmit.
Érdemes megnézni!
http://www.agni.gr/guides/resort_guide/resort_guide.asp#
Sziasztok!
Sanghai!
Mónika!
Kavos... hmm, hát, mi mindössze 5 percet töltöttünk ott. Reggel voltunk arra, a strandra voltunk kíváncsiak.
Épp takarítottak, térdig ért a szemét az utcán (gondolom, buli volt éjjel). Nekünk nem jött be, de valószínûleg túl öregek vagyunk hozzá.
Sziasztok.Kérdezném töletek hogy valaki járt-e Moratikán a Zorbas tavernába és hogytheodor hogy van?Ha nem akkor esetleg a Golden beach-en a Katy dolgozik-e? Ha valaki tud valamelyikükröl kérem jeleze.
Én voltam júniusban a Zorbas tavernába. Ott ebédeltünk, de nem tudom ki lehet az a ,,hogytheodor ". A fõnök vagy a magyar pincérfiú? Csak velük találkoztam.
Benitsesbe megyünk nyaralni a hotel bellos beatchbe,és eddig csak rossz véleményeket találtunk.Ha valaki járt már ott,akkor legyen szives irni valami véleményt,ha tud fényképet is küldhetne.Elöre is köszi mindenkinek.
Sziasztok!
Járt már valamelyikõtök a Hotel Prassino Nissiben, Moraitikán? Nagyon szeretném tudni, milyen tapasztalataitok vannak. Az utazási ajánlatokon kívül még nem találtam róla semmi használható infót. Pedi úgy szeretném tudni, milyen az irodák "cukormáza" nélkül. Ugyanis aug. 28-án indulunk Korfura 11 napra.
Ja, és nem tudjátok, hogy van-e Moraitikán Visa elektron bankkártyát elfogadó bankautomata?
Minden infót szívesen fogadok.
Nem tudjátok, az Achilleon meddig tart nyitva? Az elképzelhetõ, hogy minden nap reggel 9-tõl (csak) délután 4-ig? Egy másik oldalon 6 órát írtak.
Elõre is köszönöm!