Sajnos végetért a nászút ,
Teljesült egy nagy álomom: a legszebb szigeten, a legszebb nõvel tölthettem 1 csodálatos hetet.
Készült néhány kép is , igyekszem õket rendszerezni és mielõbb munkát adni vele Joxnak
Santorini valóban csodálatos sziget, de aki teheti, probáljon meg több idõt eltölteni itt, mert ahogy többen is mondták: 1 hét KEVÉS.
Suzuki nagyon örültem, hogy személyesen is megismerhettelek, a tanácsaitok nélkül nemsokra mentünk volna!!! Még egyszer köszi!!!!
Minket egyáltalán nem zavart, nem jár olyan sok gép. Mi inkább élevtük, ha a strandon feküdtünk, a szép gépek látványát. De sosem zavart a hangjuk. A strandon kívül (szálláson) észre sem vettük.
Közelebbit nem, mert mi a Haroulában voltunk, de esténként sokat sétáltunk, meg amikor a transzferbusz szedett össze bennünket, akkor is láttam.
Jó nyugis helyen van, de mégsincs túl messze sem a központtól, sem a tengertõl. Úgy gondolom, nem fogsz csalódni. A tavalyi (mi akkor voltunk) utasok egy kicsit a takarítás hiányára panaszkodtak. Azóta már változhatott is. És ha nem? Az õ igazukról sem gyõzõdtem meg!! Tudod vannak örökké problémázó emberek.
De ha igaz is, elkapja az ember azt a partvis gyorsan és máris gyönyörködhet Szantorini szépségében.
Szia Andreas27 !
Nagyon örülünk, hogy mi is megismerhettünk benneteket, biztosak voltunk benne , hogy nagyon tetszett a sziget !!! Ha tudod küld el privát üzenetben az email címedet !!!! A fényképeket mihamarabb tedd fel a honlapra, hogy újra átélhessük a sziget szépségét! Én is hamarosan feltöltöm a képeket !
Akik még most készülnek " a Napfény és a láva " szigetére élvezzék e gyönyörû hely adta lehetõségeket!!!!!!
Sziasztok!
Jövõ héten megyünk Kamariba. Szevepa írnál valamit a Harula apartmanról? Mi is ott leszünk. A szigeten lehet fizetni bankkártyával vagy inkább vigyünk készpénzt? Elõre is köszi a segítséget.
Sziasztok.
Júniusban töltöttünk egy hetet Santorinin, csodálatos volt, eddigi legszebb nyaralásunk. Sokat kirándultunk, és quaddal, motorral bejártuk Kamari környékét. A Roussos Beach-ben laktunk, ha valakinek itt a szállása, jól fogja érezni magát. De a többiek sem panaszkodtak, akik a csoportból máshol laktak.
Jó nyaralást mindenkinek. Évi