Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2896
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dlia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
91 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40098 Üzenet linkje2007-08-07 10:51:58  Válasz a #40094. hsz-ra

Örülök, hogy találtál benne olyat, ami érdekelt. Igen a piac az Kateriniben van, mi szerdán voltunk. Van paprika, úgyhogy ehettek lecsót icon_smile.gif 5 nap hamar eltelik, nemsoká indulhattok, és biztosan nagyon jó lesz!!! icon_wink.gif Majd irok szöveget is a képekhez.
# 2897
Miriam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40100 Üzenet linkje2007-08-07 11:13:08  Válasz a #40098. hsz-ra Előzmény #40098

Dlia!!
Köszi!!
M. icon_razz.gif

# 2898
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40103 Üzenet linkje2007-08-07 12:15:25 

Sziasztok, volt némi probléma az elmúlt napokban, ezért nem tudtam jönni, de este leülök a gép elé s mindenkinek válaszolok, aki kérdezett icon_smile.gif

Barba, Isten hozott itthon!!!

# 2899
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40113 Üzenet linkje2007-08-07 13:33:09 

Zjunior írta:
szia Myra!

Ugy tudom hogy ti a Kyriaky apartmanba voltatok Parálián, és azt szeretném megtudni hogy mennyire megbizhatóak?? Értéket lehet a szobába hagyni??
És ugye nem járnak takarítani??
Nagyon várom a válaszod!!: icon_biggrin.gif mrt mi is oda megyünk két hét és indulunk icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif nagyon várjuk már icon_biggrin.gif

Szia!

Mi tavaly voltunk a Kyriakiban. A tulaj Vasilisnek hívják, és egy tûneményes görög bácsika. Mindenben segít ha kell. Tud angolul kicsit.
Mi az értékeinket fent hagytuk, pénz, mobilteló, kamera, fénykepezõ útlevél, és semmi probléma nem volt. Takarítás turnusváltásonként van, de lehet kérni 10 eruoért hétközben is.
A Kyriaki központban van, a legzajosabb helyen Paralián. Arra azért készüljetek fel hajnal 3-kor még mozgás lesz az erkély alatt. icon_lol.gif

# 2900
Zjunior
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40124 Üzenet linkje2007-08-07 14:48:19 

Szia Kriszta!

Nagyon köszönöm szépen a segíítséget akkor visszünk mi is kamerát meg ilyen kütyyüket icon_biggrin.gif
már csak 13 nap és indulunk
köszike a segítséget

# 2901
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40191 Üzenet linkje2007-08-08 00:32:12 

Korinos beach

Parália elõtt egy teljesen új beachot alakítottak ki 1-2 éve Korinos falunál, , jól ki van táblázva. Paráliáról a belsõ úton is elérhetõ. Nagyon szép, széles homokos a partja, gyönyörû kristálytiszta, lassan mélyülõ a vize. A széle egy kicsit hínáros még, de ettõl a félmétertõl eltekintve csuda klassz a vize. Rengeteg kagylót lehet gyûjteni, a hullámok kivetik a partra. Olyan alakú kagylót is találtunk itt, amilyet még sehol másutt nem láttunk.
Aki teheti nézze meg, alig 2-3 km Paráliától északra. Nekem nagyon tetszett. Bár még most van kialakulóban, de azért tusolója már van.
A fánkosok között van egy magyar lány, Áginak hívják, nagyon aranyos. Isteni finom a csokis fánkja, mindenkinek a figyelmébe ajánlom.

# 2902
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40219 Üzenet linkje2007-08-08 09:14:46 

Szia Zjunior, én nem a Kyriaki-ban voltam, de mint látom, már kaptál választ mástól az apartmanra vonatkozóan icon_wink.gif
Jó lesz Nektek, nemsokára indultok!

Ildikó, gondolunk Rád, biztosan remekül érzed Magadat Paralián! Aztán várjuk a bejelentkezésedet kintrõl icon_smile.gif
János, Nektek is jó pihit s élményekben gazdag kint-létet kívánok!
Mariannának szintén.
Ugyan találkoztok kint... s lesz lehetõségetek megismerkedni?

# 2903
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40226 Üzenet linkje2007-08-08 09:27:15 

Timike, és Bbarbi, látom mindketten az Oceanisba mentek.
Szuper apartman, nekünk csak annyi gondunk volt vele, hogy kértünk légkondit ( még itthon ), de nem volt abban a szobában, ahol mi voltunk. Az apartman egy részében van légkondi, másik részében nincs.
Mi a földszinten voltunk, ahol szerencsére volt redõny! ( Valaki írta itt a fórumon, hogy nincs redõny az Oceanisban. A földszinti szobákban van. )

Az apartman szép és tiszta. A konyhai rész nagyon pici, de fel van szerelve a legszükségesebb dolgokkal. A fürdõ gyönyörû, de tényleg. Görögországban ilyen szép fürdõt még nem láttam. Külön zuhanyfülke is van. A fürdõ is szép tiszta volt.
A tulaj egy kedves ember, minden nap kétszer jön az apartmanhoz, angolul lehet Vele kommunikálni.
Az apartmannál azt az egy furcsaságot tapasztaltam ( de lehet ez csak nekem furcsa ), hogy ha a szobát elhagyjátok, akkor nincs áram. Azaz pl telefont vagy elemeket nem lehet tölteni, elektromos szúnyogriasztót nem lehet mûködtetni addig. A hûtõre ez nem vonatkozik, az megy folyamatosan. A hûtõ nem túl nagy, de belefér aminek kell.

A part: ha az Oceanis-tól mentek s nem a központba, hanem pont lesétáltok a partra ( 2 utcát kell sétálni a part felé, tehát nem a város felé ), ott gyönyörû tiszta a víz, látni a halakat, találni szép kagylókat. A központi partszakasz nekem nem tetszett, piszkos volt, hínáros és tömegnyomor volt.

Timike, fakultatív: a kinti iroda a Pieria Travel lesz, mikor megérkeztek, aznap tartanak egy tájékoztatót a fakultatív programokról. Jó pár oldallal elõrébb leírtam a konkrét árakat is, érdemes visszakeresni.
Egyébként a Pieria Travel irodája nagyon közel van az Oceanishoz, s szerencsére a parkoló is, ahonnan az összes fakultatív kirándulás indul.

Bbarbi, Oceanisban ágynemû van, tiszta. A lepedõ szép hófehér, a párnahuzat is. Takaró gyanánt egy lepedõ van. A szekrényben van "normál" paplan is, de nem lesz rá szükség.
Edények is vannak, bár mi vittünk pl saját bögrét a reggeli kávéhoz.

# 2904
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40236 Üzenet linkje2007-08-08 10:11:51  Válasz a #40226. hsz-ra Előzmény #40226

Szia Myra!

Valószínû ez az áramtalanítás csak neked furcsa, mert idén ez volt a 3. apartmanunk ahol ez a kütyü fel volt szerelve icon_lol.gif
Azt hiszem az újabbak már ezzel vannak felszerelve.

Mi azt szoktuk csinálni, de ez csak egy tipp nektek, hogy ezt a kütyüt ott szoktuk hagyni a helyén, a kulcsokat pedig levesszük róla, és így se a klíma se a töltök nem lesznek kikapcsolva, de errõl a tulaj ne tudjon!!!!

Szia Sziro!

Tényleg nagyon klassz a korinos beach, tavaly Makriról odajártunk át fürdeni, mert ezerszer tisztább volt ott a víz, mint a faluban. Ami még nagyon fontos, hogy szinte túristával alig találkoztunk, szinte csak görögökkel voltunk együtt. icon_lol.gif

# 2905
Myra
Aktív fórumos
Aktív fórumos
243 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40237 Üzenet linkje2007-08-08 10:18:37 

Kriszta, ezek szerint éreztem, hogy ez az áram-téma csak nekem furcsa icon_biggrin.gif Egyébként ötletes a házigazdáktól... S Tõletek is a "megoldás" icon_smile.gif
# 2906
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40239 Üzenet linkje2007-08-08 10:40:36 

bbarbi írta:
Sziasztok!
Még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy csak 1 hétre tudtunk szállást foglalni, de szeretnénk pár nappal tovább maradni, szerintetek ez mennyire megoldható, vannak szabad szállások még, és lehet ott helyben foglalni?
Köszi

Szia!

Reggel olvastam az Assoson Paralia topikban www.assos.hu, hogy Paralian kiadó szobák vannak 25-40 euro/nap árral. Szerintem nézd meg, és írj az illetõen egy smst, hátha sikerrel járnál már most!

# 2907
Eerika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40251 Üzenet linkje2007-08-08 11:33:59 

Sziasztok, mi 13án utazunk a Grand tours-al Paraliara. Nem tudtok valami infot a Pelagos apartmanrol???Remélem az idojárás is megjavul addigra !!!!!icon_smile.gif
# 2908
Mgerri69
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40252 Üzenet linkje2007-08-08 11:35:32  Infót szeretnék Paraliáról és egyébrõl

Sziasztok!

Mi jövõhéten megyünk Paraliára,mégpediglen ebbe az Apartmanba,amirõl tud-e valaki valami infót adni,mert még nem voltam itt soha!
Apartman neve: Maila apartmanház (asszem)

Meg azt is megszeretném kérdezni,hogy milyen drága Paralia? - itt értem a bulihelyeket és a supermarketeket,illetve a reggeli és vacsikat - Elõre is köszi a az infókért, már nagyon várjuk az indulást!

Üdv

# 2909
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40253 Üzenet linkje2007-08-08 11:41:54 

eerika írta:
Sziasztok, mi 13án utazunk a Grand tours-al Paraliara. Nem tudtok valami infot a Pelagos apartmanrol???Remélem az idojárás is megjavul addigra !!!!!icon_smile.gif

Az Oceanis utcájában van, a sarkon. Csak kívükrõl láttam, igen szép. Nyugis helyen van, szemben a nagy füves parkolóval. ( idõnként ott rodeóznak a quadosok icon_confused.gif ) és nincs messze az új üzlet sem. Szerintem szuper, egészen újszerû. icon_lol.gif

# 2910
Eerika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40256 Üzenet linkje2007-08-08 12:01:03 

koszi az infot icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek