Amúgy magában a faluban van, de úgy értettem Pidnát, hogy valaha a város része lehetett a mostani Makris terület... A feltárt Pidna egy kicsit arréb van, kb 5 km!
Végig olvastam a fórumot és az elején amennyire lelkesedtem ezért a helyért, egy idõ után úgy ki is ábrándultam belõle. De a végére megint felcsigázta az érdeklõdésem. Bár nem hinném, h annyira vészes a helyzet, mert az elsõ görög nyaralásomra is úgy érkeztem, h mit keresek itt, aztán meg most mi lett?..már megint görög nyaralás o|: Sajnálom, akiknek rosszul sikerült.
Itt a vége felé volt vkinek ilyen felvetése, h esetleg nem csak a Diasról kéne írni, mert ugyebár azért nem csak ez az egy szállás lehetõség található itt. Például engem az Elektra érdekelne, de eddig egy hozzászólást olvastam róla, amiból igazából nem sok jött le róla. És még olyasmi, h aug végén, szept elején mire számíthatunk? Úgy általánosan. Bármi érdekel, ha esetleg vki tud segíteni.
Végig olvastam a fórumot és az elején amennyire lelkesedtem ezért a helyért, egy idõ után úgy ki is ábrándultam belõle. De a végére megint felcsigázta az érdeklõdésem. Bár nem hinném, h annyira vészes a helyzet, mert az elsõ görög nyaralásomra is úgy érkeztem, h mit keresek itt, aztán meg most mi lett?..már megint görög nyaralás o|: Sajnálom, akiknek rosszul sikerült.
Itt a vége felé volt vkinek ilyen felvetése, h esetleg nem csak a Diasról kéne írni, mert ugyebár azért nem csak ez az egy szállás lehetõség található itt. Például engem az Elektra érdekelne, de eddig egy hozzászólást olvastam róla, amiból igazából nem sok jött le róla. És még olyasmi, h aug végén, szept elején mire számíthatunk? Úgy általánosan. Bármi érdekel, ha esetleg vki tud segíteni.
Elõre is köszi, Kissa
Kissa!
Elõször is fogalmam sincs még mindig, mi olyan negatív Makriban????
Hidd el nekem, egy csendes, aranyos, barátságos hely. A tengerrel sincs gond!!! Jut eszembe: Az EU nem véletlenül adja meg egy strandnak a "KÉK ZÁSZLÓT"... Makri strandjának már jó pár éve odaadják!!!!!!!!!
Az Elektra meg kb a Dias-szal egy kategória! De Makrin majdnem ugyan olyan mindegyik apartman (ismerek vagy 5-6-ot!!!) Az egy "nagy" különbség, hogy a Dias-ban van zuhanytálca, az Elektrában csak a padlóösszefolyó. Ami végül is nem rossz, de a WC papírt el kell zuhanyzáskor rakni. Plusz egy picit feljebb van a faluban, kb 200-250 m a strand (Dias-tól 150 m).
A Dias-tól a strand közepére jutsz le, az Elektrától a strand Pidna felöli részére. Mivel egy kis falu, igazából távolságok nem igazán vannak. És a "centrum" is kb ugyan olyan messze van mindkét apartmantól...