Nincs sok szunyog Koson, de az a par darab amivel talalkoztunk 3x olyan erosen csip mint a magyar szunyog.
Csotany viszont van. Nem is gyenge kiadasban. Bar a szobaban nem talalkoztunk vele, de estenkent az utcan lattunk itt-ott hatalmas peldanyokat.
2007Kos,
Mi a mult honap elejen jottunk haza a Zephyrosbol. Merem ajanlani, jo helyen van. Nem a luxuskategoria, viszont tiszta es a kiszolgalas is nagyon kedves. Sajnos ott hagytuk a torolkozonket meg Gaboca furdorucijat. Ra tudsz majd esetleg kerdezni Vaszilij-ra hogy megvan-e? O a tulajnak a fia. A fotoalbumban talasz fotokat a szallodarol is meg a sracrol is.
Én nem találkoztam szúnyoggal... engem szerencsére elkerülnek.
Kyra! mire megyünk addigra biztos megegyeznek a bérekben...legalább is remélem nagyon.
Már egyre közelebb vagyunk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karaj!
Nektek is szimpi volt a tulaj fia?
Kár, hogy Bubó nem jön most ide be / igaz az egész Hellaszt kerüli mostanában / õ is mesélt a srácról.
Kvalcsi, Ferrari és Karaj!
Köszi a választ! Viszek ki inkább valamilyen szuku riasztót.
( Bár ha vinném magammal az anyóst lehet nem lenne rá szükség. Elõle még a helyi szúnyogok is fejvesztve menekülnek.)
Megírtam a bevásárlási listát a legszükségesebb dolgokról. A párom látva a lista hosszúságát majdnem agyvérzést kapott.
A gyógyszertárban is egy kisebb vagyont hagytam ott.
Karaj! Csótány? Nem semmi. Tavaly Rodoszon egy darabot sem láttam. Szúnyogot sem.
Ferrari! Örültem volna neki! De majd jövõre hátha összejön!
Ma megkaptam a repülõjegyet és a többi papírt!
Karaj!
Igazad volt a Sky-al kapcsolatban! A TUI sem utaztat már velük. A TVL-el repülünk. Halovány lila gõzöm sincs ez milyen cég. Sajnálom a SKY Europe-ot mert mindíg jó volt velük utazni, soha nem volt problémánk velük.
Sok gond van velük.
Mi Kosra velük utaztunk, kifele 2 órát késett a gép, visszafele 6 órát.
Tavaly Krétára is velük utaztunk, de nem volt késés.
Viszont idén SKY lesz.
Ettõl tartok. 6 óra késés... te jóságos ég. Jobb ha kispárnát is teszünk a kézipoggyászba a gyereknek. Fõleg, hogy visszafelé 21:50-kor indulunk.
Nem kérdezetem a lányokat, hogy csak Kosra utaztatnak ezzel a céggel vagy a többi görög szigetre is. Erre azért kíváncsi lennék.
Mi is TVL-el mentunk, nem volt keses sem oda sem vissza, viszont hazafele valami penetra 737-400-assal jottunk mert elfogytak a TVL gepei es a torokoktol kellett kolcsonkerni egyet. Van ez igy. Na persze nem akarom dicserni a TVL-t, mert egy fokkal sem jobb brigad mint a Sky.
Aranyosk az utaskísérõk.
Ellátás is volt a gépen, bár ez utazási iroda függõ. Kifele görög kaja volt eddig mindig.
Sokat javult már a Travel. nem szoktam mostanában késésrõl hallani.
mi nem is fogunk elõtte aludni.
Éjjel 1 körül el kell itthonról indulni.
Hááát.... mit mondjak?
Csak már ott tartanánk!