Sziasztok!
Most pénteken megyünk Paráliára,elõször megyünk Görögbe.Esetleg van valakinek valani infója a Hotel Niky-rõl,különösen a 4 ágyas szobákról(légkondi,hûtõ,stb)?
Ha nem Románián és Bulgárián keresztül mentek, kell az útlevél!!! Sem Szerbia, sem Macedónia nem EU tagállam!!!
Szóval PÁME, PÁME, PÁME
Én már többször voltam Görögországban, de a Hotel Nikyvel kapcsolatban semmi jót nem tudok mondani.
A szállást délután egynél elõbb nem lehet elfoglalni az elsõ nap. Már ez elég rossz 20 óra utazás után. ( a busz általában már délelõtt 9 körül lennt van Paralián)
Tisztítószert vigyél, mert az apartman koszos. Én még ilyet nem tapasztaltam Görögországban, ezért meg is lepõdtem.
Mindent lefertõtlenítettünk Domestossal, így már jobb lett minden, de a fürdõbe csak a legszükségesebb esetbe mentünk be így is.
Nekem a helyi idegenvezetõ sem volt szimpatikus.
De ezektõl a körülményektõl eltekintve minden szuper volt.
Ha lehetne még az idén visszamennék.
Sziasztok!
Egyre jobban izgulunk, már csak három hét és eljön végre az indulás. Lehet hülye kérdés: de személyivel mehetünk, igaz??? (busszal) Nem kell útlevél? Mert nekem nincs, csak férjemnek, és elég gáz lenne, ha utolsó héten derülne ki Ezt is el is felejtettük megkérdezni. Köszi elõre a válaszokat.
Az utazási iroda nem kérte el az útlevélszámot? KELL útlevél.
Hát elég rég jártam, erre...azaz elég rég írtam!
Paralia nekem szerelme volt elsõ látásra, olyannyira h októberben megyünk mégegyszer a grand tours utólsó turnusával...csak 22000 összesen!!! és most Panosnál fogunk lakni!
Tényleg errõl a Panos-szal robogózásról tud valaki valamilyen infót mondani? Mennyibe kerül, hova mentek, meg ilyenek?
Pussz
sziasztok!!!A Párommal 7 nap mulva indulunk Paraliába,busszal és a hotel europában fogunk megszállni!!!
nagyon vészes a busz út???vmi jótanács ami érdemes megfogadni???
és nem tudtok vmit az europa hotelröl???eddig sajna nem sok jot hallottam rola,igy el vk keseredve:(
És mennyi eurot érdemes vinni 1 személynek kb???
IRJATOK
PUSZI
Sziasztok!
HÁt most kissé letörtem nincs útlevelem és három hét múlva indulunk. (én teljesen abban a hitben voltam, hogy nem kell) HOlnap megyek csináltatni, remélem megjön addig. Állítólag egy hét...
vörös! Mi is a Caravelbe megyünk, és szeretnénk Panos-sal robogózni, úgyhogy ha megjöttünk, majd beszámolok
Aladina!
Nekem max 8 nap alatt megjött az útlevelem...bár kérheted sürgõsségin, ami 5 munkanap, csak az kétszer annyi, 12000! bár az kellemetlen lenne, ha emiatt maradna el az utazás, szóval szerintem megéri a beruházás!puszi
Panossal a robogózás egy élmény! Nekem ez volt a legjobb az egész nyaralás alatt! 18 EUR, de ebben minden benne van! Elmentek majd egy olyan vízeséshe6z ahová máshogy nem gen tudnátok lejutni, csak azzal aki úgy ismeri az Olympost mint a saját tenyerét! kb. 4-5 fokos volt a víz! Fáj levegõt venni mikor belemerültünk...de feledhetetlen élmény volt!!!!!!
szia! örülök hogy van valaki aki ismeri azt az aprtmant,nem szerettem volna egy fiktív helyre menni.
Arra is tudnál válaszolni hogy milyen ott a fürdõszoba használhatósága?
értem ezalatt a Wc papír tilalmat.Ez ott is érvényes?
Vagy hogy mennyire biztonságos éjszaka otthagyni az autót?az lenne a legjobb ha lenne saját parkoló.
Szia Eva!
Szóval az Atlantis az nagyon szép szállás. A fürdõszobába van zuhanytálca, zuhanyfüggöny, és wc. A Wc papírt itt se lehet beledobni. A konyha: ahány személyes az apartman annyi tányér és evõeszköz van. Edény az minimális. Ha fõzni szeretnétek, érdemes vinni, egy serpenyõt a sütéshez. Kávéfõzõ nincs. Éles kést, sajtreszelõt, tésztaszûröt stb. Amikor mi voltunk melegvíz mindig volt, és nem volt vízkorlátozás. A tengerpart az kb. 200 m-re van, az elég nyugis rész. Ha visszajöttök a homokot, az épület elõtt tudjátok lemosni a lábatokról. Az erkélye túl kicsit, így a felfújható vizicsodák nem fognak elférni.
Az autót lehet az utcán az épület elõtt hagyni, illetve, ha van hely a másik oldalán a fûvesrésznél egészen az épületig lehet parkolni.
Az apartmanban nincs klíma, és tv. Érdmes vinni ventillátort, és hordozható dvd lejátszót ha igénylitek. A központ kb. 800 m-re van, ami abszoliut nem tûnik fel. Nyugis környéken van, és ahogy Barba írta a sarkon van egy mini market, mi többnyire ott vásároltunk, illetve a központ felé ahogy mentek, egy nagyobb üzlet, ott kb. 20-50 centtel olcsóbbak néhány élelmiszerek, érdemes szétnézni.
Köszönöm a részletes választ,nagyon sokat segített hogy ne érjen váratlanul hogy mit is fogok találni ha kiérkezünk. Te mennyi idõre mentél ki?Jól érezted magad?
Mi 2 hetet voltunk ebben az apartmanba, és a tavalyi szállásunk után ez legalább 10*-os, szóval nagyon igényes hely. Talán 3-4 éve építették, ezt látni is fogjátok. Jorgos a tulajdonos minden nap ott van este 11-ig.
A siesta idõt ami fél3-tól fél6-ig tart komolyan veszi és be kell tartani, szóval akkor hangoskodni nem szabad, mert felmegy a szobába és finoman szól, hogy kicsit halkabban. Tényleg lehet pihenni napközben. Este amikor elmegy,a bejárati ajtót becsukja, így érdemes vinni azt a kulcsot is, az esti városnézés, vásárláskor.
Mi is autóval voltunk, és senki nem bántotta a 2 hét alatt, itt biztonságban van.
Mi 08.28.án idulunk 8 napra. Már nagyon várjuk! még nem jártunk Görögországban és csak találomra választottuk Paráliát az utazáskiállításon.
Eléggé tapasztalatlan utazóknak számítunk e téren mert eddig minden nyáron csak a Balatonig jutottunk,de annyira szerettünk volna már egy olyan nyaralást ahol fix a napsütés hogy márciusban úgy döntöttünk kipróbáljuk milyen a határon túl.Errõl jut eszembe ti milyen útvonalon mentetek?vagy pontosan mi az Atlantis pontos címe,nemtudod?
Azt szeretném kérdezni tõled hogy ti a Kyriaki apatmanba voltatok?? És hogy milyen mennyire felszerelt? Tisztasággal hogy áll az apatman?? Valami edényt vinnem kell??