A Sakisban minden apartman más, de szerintem mindegyik felszereltsége elfogadható. A konyhák általában két személyre tartalmaznak poharat,tányért, evõeszközt, fazekak, tálak is vannak. Mosogatószert vinni kell!
Az én fotóim a Hellasz fotóalbumában megtalálhatók Parga az én szememmel címmel. Ez 95 fotót tartalmaz, most van folyamatban 180 fotó feltétele a fotóalbumra, ha kész megírom!
akik most mennek érdemes átgondolni hogy milyen kirándulásra mennek az irodán keresztül mert max 1 a ion szigettúra éri meg a többi megszervezhetõ fõleg ha nem akarsz menni a meteorákhoz vagy albániába mert pl mi hajóztunk az acheronon 1 órát 6 euróért és ilyet nem kínál az iroda
Köszi Trompos! Az itteni fotóalbumot már néztem, írtam is pár képhez hozzászólást! Várom a többit is nagyon!!
Csak akkor félreértettem, azt hittem máshová is raktál fel! Bocsi!!
Örülök, hogy Andra tud felvenni. Szörnyû lenne, ha teljesen elromlott volna neki a kamerája!!!
Remélem nagyon-nagyon jól vannak!?
Kazoo! Ez már a múltkor is felkeltette a figyelmemet, ez a hajózás!
Ott a folyónál fizettétek be, vagy valahol máshol? Ez érdekel minket!!
Mi egyébként sem akarunk fakultatív kirándulásokat. Autóval megyünk, és sok helyre szeretnénk elmenni egyénileg!!
Trompos! Gyönyörûszépek!!! Köszi!! Én már nem is tudom mit fogok fotózni, mert szerintem Ti már mindent lefotóztatok, amit érdemes!!
Lefkadára mindenképp át kell mennünk, mert azt a kék színû vizet látni akarom!!!! Ezt már eldöntöttem.
Szia Trompos!
Köszi a felvilágosítást a szállásról, azért érdeklõdöm, mert mikor lefoglaltuk az utat Pargara elõször a Zakariast választottuk, de több beszámolót olvasva (sajnos késõbb) kiderült, hogy a katalógusban szereplõ leírás nem felel meg a valóságnak, mármint, hogy nem ott van ahol a katalógus írja, így váltottunk a Sakisra. Remélem nem döntöttünk rosszul! Azért kérdeztem, hogy van-e szobáról képed, mert mindenhol, csak az épület látható, bár a külsõ kinézete alapján talán belül sem lepusztult!? Örömmel veszem a jó tanácsokat, mit érdemes megnézni, milyen szervezésben (esetleg inkább magán úton), tapasztalataid biztos segítségünkre lehet.
Köszönöm a dicséreteket!
Anikó ha Lefkadára indulsz , akkor tudnod kell, hogy mi 7-kor indultunk és fél 11-re értünk oda a sok szerpentin miatt. Amikor odaértünk alig voltak még, de egy óra múlva nagyon sokan lettek már parkolni sem lehetett. Fontos, hogy kavicsos a part, apró és nagy kavics váltogatja egymást. Mi vettünk Lefkadáról térképet csk úgy lehet eligzodni és sajnos az sem mindig pontos. Néha hiányoznak az útba igazító táblák, vagy csak pont a keresztezõdésbe van kitéve, szóval nagyon kell figyelni. De ez ne vegye el a kedved!! Az a part nagyon nagy élmény!!