Mi kicsit féltünk a Haroulától, mert ugye alatta bolt, autókölcsönzõ, fõutca, szóval féltünk, hogy nekünk nagyon zajos lesz. Kellemesen csalódtunk, nagyon jó helyen van. Az alatta lévõ boltban szinte mindent megkapsz akár este 11 órakor is. Vele szemben van a kenyérbolt, ez is nagyon jó!
Annak ellenére, hogy fõutcában van, nem is volt zajos. A kölcsönzõnek ugyan nagy a forgalma, de mivel az utca viszonylag szûk, nem tépetnek az autók.
Az apartmanok tágasak, mindegyik erkélyes. Ha szereted a nyüzsit, próbálj meg utcára nézõt kérni, azok még tágasabbak és nagyobb az erkély. Mi hátsót kaptunk, ami kisebb, de nekünk nagyon jó volt, mert még nyugisabb.
A tengerre egy kellemes sétával leérsz.
Ami még fontos lehet: többi ap.-t és a Vénus Hotelt 10-kor el kellett hagyni, a Haorulában délig maradhattunk, utána a kölcsönzõbe kellett a csomagokat levinni (1 a tulaj). Most ennyi hirtelen.
Sziasztok!
Szepeva köszi az infókat, és bocs, hogy elírtam a neved. Lenne még egy kérdésem. Mennyire felszerelt az apartman? Pohár, tányér stb. Mikró van benne? Köszi
Mikróra ne számíts, nem jellemzõ a görög apartmanokra. Legalábbis mi még nem találkoztunk vele, pedig már elég sok görög ap.-ba jártunk.
A konyhában a legalapvetõbb dolgok vannak csak, ahány személyes, pont annyi evõeszköz, pohár, tányér és 2 db különbözõ méretû lábas, esetleg egy serpenyõ.
Hûtõszekrény és két lapos rezsõ, ezzel szinte vége.
Aki volt a következõ két ap. közül vmelyikben Kamariban az légyszi írja meg az ap. elõnyeit és ha van akkor a hátrányait:
ATLANTIDA APARTMAN vs. KOSTIS APARTMAN
Szia.
Az Atlantidának van saját medencéje, a Kostisnak nincs. A tengertõl mindkettõ kb. egyforma távolságra van. Mi a Roussos Hotelban voltunk, ide jártak strandolni a Kostis vendégei is. Mikor utaztok? Érezd jól magad.
Szia ! Mi rendszeresen a Kostisba foglalunk szállást , mert tiszta, kultúrált és a háziak nagyon kedvesek!!! Közel van a part , üzletek , tavernák. Nem bánod meg ha azt választod! Igaz, hogy nincs úszómedencéje de az Atlantida közel van hozzá és bármikor használhatod! Mikor utazol?? Elõször mész a szigetre?? Ha van még kérdésed szívesen segítek!
Lehet, hogy szeptember végén még összejön 1 hét nyaralás, így akkor de ennek max 50 % az esélye. Ha nem akkor csak jövõre!
Júliusban már voltunk 1 hetet Toloba, úgyhogy nagyon bennünk van a mehetnék!
Mi az Atlntidában voltunk, mi meg voltunk vele elégedve.
Mindennap takarítottak, egy bulgár tak.nõ volt, semmilyen nyelven nem beszélt, mondjuk ezzel az utolsó napon okozott egy kis kellemetlenséget, de szépen kitakarítottak.
Az apartmanból 1 perc alatt el lehetett jutni a tengerhez is, de mi a mendecét is nagyon élveztük.
Volt a szobában légkondi is , amiért nem kellett külön fizetni, csak arra kellettt figyelni, hogy a kondenzvizes üveg ne teljen meg, mer akkor befolyt a szobába
Remélen ,ha ezt választod akkor te is kellemesen fogod érezni magad!
Szia Suzuki!
Most hányadszor voltatok, 4x??? Mesélj pár szót. Jövõre is rendületlenül Santorini? Nagyon szépek az idei képek, alig bírtam továbblapozni egyikrõl a másikra, mert csak beléjük feledkeztem és vágyakoztam vissza. Andi
Nagyon tetszett a fotóalbumod, nagyon jó képeket készítettél.
Gratulálok !
Már alig várom, hogy újra lássam ezt a meseszép szigetet, igaz csak 1 napra ruccanunk át, de ki nem hagynám.
Szia Andi! Most harmadszor voltunk a szigeten de már most hiányzik!!!!!!Egyszerûen nem lehet vele betelni!!!!!!!! Még mindíg volt rengeteg látnivaló és maradt jövöre is ?!!!!??!!
Szeptember 8-án megyünk 2hétre Szantorinire az Apollónnal. A Haroula-ban szállunk meg. Már többször voltam Görögo.-ban, de ezt a szigetet elõször látom majd.
Az apartmannal vagy bármivel (a szigettel, az úttal kapcsolatban) tudsz nekem valami "okosat" mondani, javasolni.
Az a tervünk, hogy egy hét Szantorini és egy hét környéke. Hajóval át szeretnénk ruccanni Krétára, Iosra, Naxosra. Néztem a neten hajójáratokat, találtam is, remélem élõben is rendben lesz.
Ha bárkinek van valami õtlete ezzel kapcsolatban szívesen, köszönettel venném.
Annyi szépet olvastam errõl a helyrõl, hogy már nagyon várom, hogy élõben is lássam. remélem nem csalódok!