Ez a 2 hét már elmegy hamar! Fõleg nekem, mert a következõ hétvégém hosszú hétvége lesz Balcsinál, péntektõl hétfõig. De kell még vásárolni, és takarítani, mosni vasalni is addig. Lesz dolgom...
Azt hiszem jövõ héten meg kell kapnunk az utasinfot. Tényleg, te honnan tudod ezt a 4 óra 15-ös indulási idõpontot? Mi sem fogunk lefeküdni, és éjfél-fél 1-kor elindulunk, mert fel is kell érni Pestre. Majd megpróbálok délután aludni egy kicsit, de van egy olyan érzésem, hogy nem fog menni...
Köszi Ferrari! Nagyon kíváncsi leszek rá. Az irodánál azt mondták, hogy vacsit kapunk.
Csajok! Hát nem irigyellek titeket. Mindenki fel lesz pörögve az út miatt. ( Így volt nálunk is tavaly, mi is aludni akartunk délután de senki nem tudott a családban.) De higgyétek el nagyon gyorsan eltelik az a 2 hét és UTAZUNK!!!
De azért kíváncsi leszek rá, hogy a délutáni csúcsforgalomban hogy jutunk ki idõben a reptérre.
Nekem is el fog gyorsan telni /remélem /, mert sok melóm lesz addig.
Kristin !
Talizhatnánk a reptéren. Ezt majd megbeszéljük priviben még addig.
Én biztos nem fogok tudni aludni. Általában késõn fekvõ vagyok, mint ez most is látszik. Ilyenkor meg már lassan majd indulni kell.
Egyre közelebb a nagy nap és indul a " Nagy utazás" !!!
Bizony, 2 hét múlva ilyenkor már élvezzük az életet odakint!
Oké, priviben majd beszélünk!
Eszembe jutott még egy kérdés: van Kos-on olyan part, ahol lehet gyûjteni szép, színes kagylókat, csigákat? Sajnos sem tavaly, sem tavaly elõtt nem tudtam gyûjteni.
Köszi Kvalcsi és Kyra a választ!
Tui-val megyek és nekem is 18.10-kor mondták a gépindulást.
Én még nem tudom,hogy hol leszek, mert barátnõmhöz megyek, aki kint idegenvezetõ és õ szerez majd valahol valamit.
De már NAGYON várom, Õ pedig enegem:-)
Olvastam a dumcsiban, hogy hazafele is egy gépen leszünk. Te kaptál már utasinfot az irodától? Nekünk még mindig nem szólt a közvetítõ iroda semmit, kicsit bosszant a dolog. Lehet hogy holnap bemegyünk érdeklõdni. Vagy ne idegeskedjek?
Na, akkor remélem, hogy ma vagy legkésõbb holnap telefonálnak az irodából. Nekünk azt mondták, hogy nem postán kapjuk, hanem hozzájuk küldi az Aeolus, és be kell érte menni.
Igen egy gépen leszünk.
Kifele elõbb Krétán száll le a gép és utána tovább megy Kosra.
Visszafele is elõbb Krétán szedi össze az embereket és utána megy tovább Kosra . Úgyhogy megyek Kosra , igaz nem lehet kiszállni a gépbõl, de legalább nosztalgiázok egy kicsit.
Nem tudom még, hogy telefonált-e az iroda, mert a párom száma van nekik meg. 22-ig dolgozunk ma mindketten, majd ha hazaértem, megtudom, hogy telefonáltak-e délután. De szerintem nem.