Hát én voltam rossz apartmanban Rodoszon! A Platon Hotelbe [/bne menjetek!
Haza érkeztünk Falirakiról. Imadom Rodoszt! Nagyon szép! Még egyszer köszönöm a segítseget ferrarinak es szepevanak! Voltunk Symin és Lindoszba is. Rodosz városra megint keves idõ jutott.
Szeptemberben szivesen visszamennek!
Valaki nem megy Falirakira??????
Sziasztok!
Friss Rodoszra készülõ vagyok, szept. 3-án megyünk Falirakiba, a Royal Roses apartmanba. Volt már ott valaki? Mert nem sok infot találtam róla, de képek alapján jónak tûnik. Már nagyon várom!!
Köszi!!
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszi egy kicsit!
Már kérdeztem a dumcsiban, de ott senki sem válaszolt.
Most fõként azokat kérdezem, akik Falirakiban nyaraltak.
Faliraki a reptérhez legközelebb esõ település? (Ha van még közelebbi, írjátok meg azt is.) Mennyi idõ oda a transzfer, negyed óra talán???
Tanácsot kérnék. Reggel fél 9-kor landolunk rodoszon és 6 órával késõbb indul csak a másik gépünk onnan Karpathosra. Nekünk egy kínhalál 6 óra hosszát egy reptéri váróban ülni. Szeretnénk 2-3 órára elmenni valahova taxival, egy frappét inni, megebédelni, esetleg egy kicsit a parton sétálni.
Belefér ez az idõbe? Érdemes? Vana reptéren csomagmegõrzõ?
Minden ezzel kapcsolatos infót és ötletet várok.
Köszönöm
Andi
ps. Rodost városba nem mennénk, mert oda a visszafelé útonmegyünk majd.
Sziasztok!
Faliraki a reptérhez legközelebb esõ település? (Ha van még közelebbi, írjátok meg azt is.) Mennyi idõ oda a transzfer, negyed óra talán???
Tanácsot kérnék. Reggel fél 9-kor landolunk rodoszon és 6 órával késõbb indul csak a másik gépünk onnan Karpathosra. Nekünk egy kínhalál 6 óra hosszát egy reptéri váróban ülni. Szeretnénk 2-3 órára elmenni valahova taxival, egy frappét inni, megebédelni, esetleg egy kicsit a parton sétálni.
Köszönöm
Andi
Szia!
A reptéren van csomagmegõrzõ, én úgy tudom.
Faliraki kb 20-30 percre van a reptérrõl, mi Kalitheán voltunk, az volt kb 15 perc.
Szerintem sincs sok értelme 6 órát ülni a reptéren.
Sziasztok!
Köszönöm
Andi
A reptér Rodosz északnyugati részen van, Faliraki pedig szemben vele, a sziget délkeleti oldalán.
Ha jól emléxem, van egy út a reptér környékén, ami átmegy a déli oldalra. Mi 99-ben voltunk Rodoszon, akkor már mentünk ezen az úton is.
Szerinetem nyugodtam be lehet menni nézelõdni Ialissosba, de akár Rodosz városba is.
Legutóbb Jox szerkesztette (2007-08-23 11:22:17), összesen 1 alkalommal
Aha, na már ezzel is segítettél, mert a térkép, amin néztek, azt mutatja (jó nagy bumsztli képpel ), hogy a reptér Faliraki mellett van. Ialissos az ugye más néven Ixia?
Aha, na már ezzel is segítettél, mert a térkép, amin néztek, azt mutatja (jó nagy bumsztli képpel ), hogy a reptér Faliraki mellett van. Ialissos az ugye más néven Ixia?
Nem, Ialissos és Ixia két külön település. (legalábbis, 99-ben még így volt).
Na ja, ahol én néztem, ott a repülõs kis négyzetecske pont a másik part mellett van. Ennyit errõl.
Rodosz városba direkt nemakrunk menni,mert oda majd megyünk hazafelé, arra lesz egy egész délutánunk egy esténk. Jó lenne másik településbe menni, hogy ha már kétszer ott vagyunk Rodoszon egy picikét, akkor két különbözõ helyet lássunk.
Na ja, ahol én néztem, ott a repülõs kis négyzetecske pont a másik part mellett van. Ennyit errõl.
Rodosz városba direkt nemakrunk menni,mert oda majd megyünk hazafelé, arra lesz egy egész délutánunk egy esténk. Jó lenne másik településbe menni, hogy ha már kétszer ott vagyunk Rodoszon egy picikét, akkor két különbözõ helyet lássunk.
Végülis sétálgatni mindenhol lehet, Ixia sem rossz....