Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3001
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Berzsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41569 Üzenet linkje2007-08-16 13:16:27 

Sziasztok!
Mi 27-én indulunk Paraliára már nagyon várom.

# 3002
Erici
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41620 Üzenet linkje2007-08-16 15:59:11 

Berzsi!
Nagyon írígy vagyok!

# 3003
Janos25
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41630 Üzenet linkje2007-08-16 17:48:41 

üdvözlet mindenkinek!szerdán haza értünk Paráláról!Nagyon nagyon szuper hely..teli nyüzsgés..szal unatkozni nem lehet! icon_cool.gif Ino apartmanba voltunk..nagyon tiszta szép apartman! icon_biggrin.gif Minden este dübörgött a zene.teli discokkal,pubbokkal..pezsgõ egy élet zajlik ott!nekünk nagyon tetszett!mereoráknál voltunk,nagyon szép ,de fárasztó!Skiathos szigetén voltunk..reggel fél 6 kor volt az indulás és este 11 kor értünk paráliára!ebbõl e rengeteg utasából,2 óra fürdés és 2 óra város nézés volt!hajón volt multaozás,tánctanulás!Athénnal kapcsoltab,nagyon sokan megszívták,mert nem volt semmi nyitva..és nem tudtak sehova bemenni!szabad program..nem jött be mindenkinek!de természetesen nem akarom senki kedvét elvenni! parália partjaatemplom környékén kicsit koszos és tulságosan zsúfolt számomra,de annyi hely van h bárhol lehet keresni másik partot!Víz tiszta és gyönyörû!megpróbálok képet feltetteni!ha van valakink kérdése irjon nyugodtan!szép napot!
# 3004
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41631 Üzenet linkje2007-08-16 17:55:26 

Helló lányok-fiúk icon_smile.gif

Nekünk is közeleg az idõ, már csak két és fél hét. Kedden bementem útlevelet csináltatni, nagyon ígérték, hogy ekészül sürgõsségi nélkül is icon_surprised.gif hát remélem....

Diszi! A Panos-os robogózást hogy érted, hogy 18 EUR? Fejenkénkt annyi? Bérelni kell robogót? Vagy hogy van ez?? icon_smile.gif Amúgy szerintem 18 EUR nem sok érte, mert ha elmegyek szervezetten, akkor sem úszom meg olcsóbban, nem?

# 3005
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41637 Üzenet linkje2007-08-16 19:08:52  Válasz a #41630. hsz-ra Előzmény #41630

Sziasztok!

János és Thebeke!

Nagyon jó látni, hogy szép nyaralásotok volt. szerintem aki felkészülve megy ki, elolvas itt sokmindent rosszat és jót is, azt nem érheti kint meglepetés.

Írjatok minden új infót ami eszetekbe jut, én szívesen olvasom, és gondolom azok is akik ezután fognak utazni.

Szerintem innen Athénba menni nem éri meg, de ezt már többször írtuk.

Alandia remélem kész lesz az útleveled mire mentek, és Te már újat is fogsz kapni, ennek is meg lesz biztos az elõnye icon_lol.gif

# 3006
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41685 Üzenet linkje2007-08-17 00:13:50 

Bevallom Platamonból mi is felszöktünk 2 éjszakát átmulatni Paraliara!
Hát igen..PARALIA FOREVER! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 3007
Xxxx
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41722 Üzenet linkje2007-08-17 11:06:40  Válasz a #41569. hsz-ra Előzmény #41569

Szia, mi is 27-én megyünk icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif icon_lol.gif
# 3008
Mse
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41747 Üzenet linkje2007-08-17 14:39:32 

Sziasztok mi aug 23 án indulunk kora esti idõpontpa Budapestrõl Katerinibe esetleg nem jön még valaki akkor? Ugy néz ki 5.en megyünk 4 felnõt egy gyerek:) icon_biggrin.gif icon_eek.gif
# 3009
Vörös
Aktív fórumos
Aktív fórumos
177 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41774 Üzenet linkje2007-08-17 18:07:26 

Aladina nagyon szurkolok, remélem meglesz. Már nekem is új útlevelem van, a vörös útlevél - mármint a színe az icon_biggrin.gif
Tényleg ez a 18 euro a robogózásért engem is érdekelne h hogyan mûködik...Aladina ha nem lennél, eszembe se jut ez az alapvetõ kérdés!

# 3010
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41777 Üzenet linkje2007-08-17 18:20:58 

Sziasztok!

Nem is tudtam, hogy új fajta útlevél van icon_biggrin.gif De majd meglátom, ha megjön az enyém icon_smile.gif Remélem Diszi válaszol a robogós kérdésre !!!!

Még egy gagyi kérdésem lenne: fürdõcipõt kell vinnünk, vagy simán lehet fürödni? Nem túl sok a kagyló, ami felvághatja a lábunkat??

# 3011
Marjanka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41793 Üzenet linkje2007-08-17 21:53:51 

Sziasztok!

Én még nem írtam itt de nyaralás elõtt végig olvastam a fórumot, gondoltam válaszolok néhány kérdésetekre. Mi 1 hete jöttünk haza Paraliából, nagyon szupi volt.
Hotelben voltunk, az Ioniba, Nagyon jó volt, igen az utcán óriási a nyüzsi, bár minket nem zavart.
A víz szuper volt, semmi cipõ semmi szandi nem kell, mert nem vágja fel semmi a lábad, bár mi csak a templom elõtt pancsoltunk.
Meduzák voltak, a vizben is, a matracról láttam icon_smile.gif De nem csiptek meg. Voltunk kalózhajózni is és ott is fürcsiztünk a tengerbe, jó messze a parttól és ott millió meduza volt, de a kapitány engedte h fürcsizzünk, csak ha közel jöttek akkor kellett kimászni a hajóra. De állitólag nem vészes a csipése.
Az út szupi volt, kocsival mentünk simán odataláltunk.
Ha bármi kérdésetek van kérdezzetek nyugodtan szívesen válaszolok icon_smile.gif

# 3012
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41794 Üzenet linkje2007-08-17 22:13:43 

marjanka!

Na végre egy sorstárs! icon_wink.gif Mi is laktunk az Ioniban tavaly; remélem tengerre nézõ szobátok volt! icon_confused.gif Nem tudtam betelni vele, különösen este. Akkor még ott volt a téren kukoricaárus, akit most már átraktak az utcába. A reggeli kicsit unalmas volt, egyébként tényleg jó. Egy héten egyszer volt elektronikus (kihangosított) harangozás, hát attól majdnem leestem az ágyról, egyébként tényleg nem zavart a zaj. icon_lol.gif

# 3013
Marjanka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41795 Üzenet linkje2007-08-17 22:17:16 

Ja, még a robogóról akartam írni.
Mi béreltünk quadot, 30 eur, és két személyes, de csak 1-szer 30 euro a bérlése 24 órára.
A robogó pedig 15 és 20 euro között volt, attól függ h kisebbet vagy nagyobbat kértél, az is 24 órára vettük ki.
Sõt a robogót teli tankkal kaptuk és amennyit mentünk vele pár óra icon_smile.gif (tényleg nem tudom), az a lényeg hogy a benzin jelzõ nem mozdult el és így nem is kellett kifizetnünk vagy újra teletankolnunk icon_smile.gif
A quadba 4 euroért tankoltunk és a fele ment el kb.
Szerintem megérte. De vannak drágább helyek is, mi a "fõ" utcával párhuzamos utcában béreltük õket, ott az egyik sarkon. A bérlésért cserébe a személyit vagy az útlevelet le kell adni.
Jó nyaralást mindenkinek aki most megy... Én is visszamennék ismét icon_smile.gif

# 3014
Marjanka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41796 Üzenet linkje2007-08-17 22:20:47  Válasz a #41794. hsz-ra Előzmény #41794

Szija

Ne is mondd a kihangosított misét icon_confused.gif Elsõ nap azt se tudtam mi "csörömpöl", de nem volt zavaró, lementünk reggelizni icon_smile.gif
Amugy nagoyn jó volt és pont a második emeleten a szélén volt a szobánk, a tengerre nézett, itt a képemen láthatod a kilátást.
Írtó jó volt. A zaj nem zavart, én élveztem icon_smile.gif
De este jó látvány felülrõl nézni a hömpölygõ tömeget ami az utcán volt icon_smile.gif

# 3015
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41800 Üzenet linkje2007-08-17 22:36:10 

Közben rájöttem! (Kicsit szétszórt vagyok ma.) Az én képem is onnan készült, csak a középsõ szobából! icon_wink.gif icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 200 201 202 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu