Megnéztem a kameránkban, hogy hány órakor készítettük a képeket. Jelentem az Achilleon kastély 17.50-kor még nyitva volt! Ja és a kameránk a magyar idõt mutatja! Nem voltak túl sokan. Bár az is igaz, hogy mi még az elõszezonban mentünk Korfura! Szerintem vagy reggel, vagy este látogassatok a kastélyba. A fõszezonban napközben elviselhetetlen lehet a tömeg. Legalábbis nekem az lenne. Tömegiszonyom van!
Süti,
köszönöm a hasznos infókat!
Én is úgy voltam vele, hogy inkább nyitásra, vagy legalábbis reggel/kora délelõtt kellene odamenni, nyugodtan körbenézni, majd indulni tovább. Persze estefelé (de még világosban) sem lenne rossz.
Már voltunk ott 2 éve, de szívesen megnéznénk még egyszer.
A tömeget mi sem szeretjük - és úgy még fényképezni sem lehet rendesen.
Sziasztok! Ajánlom aki Korfura utazik, ne hagyja ki Paleokasztricát és Korfu várost, mert van látnivaló bõven. Már több helyen jártam Korfun, de legjobban ez a két hely ragadott meg a legjobban. Nem a szálláshely a fontos, hanem amit látni kell. Aki ide utazik, mindenkinek jó utat és élményekben gazdag nyaralást kivánok! / Bocs. a SISSY kasélyt nem akartam kihagyni!/
Mi most utazunk 22-én Korfura (Messonghyban lesz a szállásunk), tudnál valamilyen helyzet jelentést mondani a mostani kinti helyzetrõl? Mennyien vannak? Árak? Ilyesmi?
Köszönöm
Szia pogacsa! Sajnálom, de a jelenlegi korfui árakról nem tudok beszámolni neked, mert utoljára 2 éve voltunk Korfun. Az idén Pargára utazunk, de remélem talán valaki más tud neked információkat adni kérdéseidre.
Sziasztok!
múlt héten jöttünk haza Paleo-ról. Minden nagyon szép volt, kivéve a szállodánkat. Iszonyúan csalódtam a Neckermann-ban, mert a szálloda meg sem közelítette a 4*-ot! A kilátás és ellátás tökéletes volt, de a fürdõszobába csak vészhelyzetben voltam hajlandó bemenni
A szálloda medencéjét is már este 6-kor bezárták, pedig még 7 után is hõség volt...
Ezért mindenkit szeretnék figyelmeztetni, hogy ne menjen a Hotel Paloekastritsába, és ha mégis odamegy, ne várjon 4*-os körülményeket Panaszunkat a Neckermann-nak is meg fogjuk írni, mert csúnyán át lettünk verve