Sajnos Figó61 már nem tudta elolvasni a beirásod az apartmanról,mivel õ már tegnap elindult.
Lassan már Stavrosban vannak.
Nektek nagyon jó utat és élményekben gazdag nyaralást kivánok!
Úgy néz ki,hogy elég sokan leszünk kint egyszerre,igaz csak pár napot.
Köszönöm szépen! Neked is nagyon jó nyaralást kívánok! Mi általában az Andreas étteremben szoktunk kajálni, bandázni, ha gondoljátok ott összefuthatunk! Már tele vagyok élménnyel, pedig még hátra van 6 nap az indulásig.
Még egyet kell aludni és irány Görögország!
Az utazólista szerint többen leszünk kint egyszerre innen a Hellász-ról.Igaz csak pár napot.
Már kint van Juhi,Figó61,Nov.19 és Donna87.Holnap indulunk utánuk.
Jövõ hét pénteken pedig jön Stimea.
Köszönök minden segitséget amit mint elsõ Görögországba utazó tõletek kaptam.
Nagyon nagy segitség volt.
Bõröndök lassan már bepakolva,indulásra készen.Holnap irány Hellász!
Egy kicsit azért irigyellek, én is már most indulnék, pedig még 5-öt kell aludnom. Olyan vagyok mint a gyerekek, számolom az éjszakákat A bõröndömet már én is holnap el kezdem pakolni, azzal is megy az idõ, utána két napot dolgozom és az utolsó itthon töltött nap már remélem nagyon gyorsan elmegy. Mi mindig a kikötõtõl jobbra szoktunk fürdeni, mert ott tisztább a víz, kevesebben vannak és a part is homokos. Ha még esetleg van valami kérdésed, gépközelben vagyok, szívesen segítek, ha tudok. Mégegyszer nagyon jó utat kívánok neked!
Köszi a segitséget.Én is úgy gondoltam,hogy talán arra tisztább a viz.Az is jó hogy kevesebben vannak,igy nem érünk egymás szájába.
Remélem,hogy gyorsan kiérünk.Kicsit tartok a hosszú úttól,de remélem nem lesz semmi gond.
Nekem ez a pár nap nagyon lassan telt,telik.Igaz már január óta várunk erre az utazásra.
Csak már egy nappal öregebb lennék!
Örülök hogy jó volt a nyaralás! Ugye tényleg nem borzasztó Stavros, ahogy egyesek írják? Mi tavaly ott voltunk, most is oda megyünk, meglepõdtem, ahogy sokan ócsárolják, csak nyugtass meg légyszi, hogy 1 év alatt nem csúfúlhatott annyit, mint ahogy egyes helyeken olvasom. Ti melyik apartmanban voltatok?
Nyugodj meg, én is teli kétségekkel mentem ki, ugyanazt éreztem, mint te és mikor leszálltunk a buszról a fõtéren én már akkor tudtam, hogy minden tetszeni fog.
Azt mondták koszos a tenger, hol? kérdezem, mert nekünk nem volt koszos,pár szál hínárral találkoztunk, akkor mikor nagy volt a hullámzás. Szóval szép a tengerpartja, egymást követik a napernyõs zenés beachek, szóval nagyon szupi.
Mi az alexandros apartmanban voltunk, hát ezt is csak dícsérni tudom, tiszta, szép, felszerelt,légkondis és úszómedencés, minden igényünket kielégítette:-)
Tényleg nyugi Stimea, semmi baj nincsen stavrossal, nagyon szupi hely, olyan kedvesek ott a görögök, vagy nem is tudom, hogy csak mi voltunk e kivételezve, de a tenyerükön hordoztak:-) Gyönyörû szép a táj, azok a hegyek amikor körbe veszik stavrost, hihetetlen látványt nyújtanak.
Megpróbálok(kevés rá az idõm, már dolgozok sajna) össze hozzni egy beszámolót, mert rengeteg minden történt velünk, két csaj kint görögben, tényleg mindenhol kiemeltek minket:-)
Kérdezzetek nyugodtan bármit.
Szia Bridzs
üdv újra körünkben... gondolom te nem örülsz ennek annyira...
örülök, hogy jók sikerült a nyaralás
kiváncsian várom az élménybeszámolót, remélem jó hosszú lesz.
nagyjából el tudom képzelni... de ezért csak írj!!
A fél szívemet kint hagytam, felejthetetlen nyaralás volt ez, ha nem lenne jó munkahelyem és anyumék, kint maradtam volna:-) Komolyan megsirattuk barinõmmel Stavrost, annyi felejthetetlen, örömteli, boldog pillanatot adott!
Vasárnap jöttünk haza, de én még lélekben ott vagyok, azóta mesélem az élményeket az itthoniaknak:-)
Most már értem, miért vonz téged ez a város, magával ragadt minket is:-) Jaj, de vissza mennék!!!!