Remélem nem ér benneteket csalódás! Ha nem változott a hely és a szokások, akkor szuper lesz. Már tûkön ülök, annyira mehetnékem van. És még mindig 17 nap van indulásig.
Jó utat Nektek és nagyon jó szórakozást!
Ha eszedbe jutna valami kérdés, itt vagyok ma egész nap a gépnél.
Várom a friss infókat. Remélem csak az itthon maradóknak fog az idõ rohanni.
Szia Csutek!
Megjöttünk! A hely remek, nagyon tetszett. Úgy gondolom a tavalyihoz képest nem nagyon változhatott semmi mert szépen ráismertem mindenre amit elmondtál. Egy dolog ami "gond" volt az a nagy meleg és sajnos rettenetesen sok a szúnyog, a gyerekeket az elsõ napokban agyon marták. Erre mindenképpen készüljetek fel!! Kétszer kirándultunk Thesszalonikiben, és a félszigeten találtunk egy gyönyörû partrészt, egyelõre nem azonosítottam be, hogy pontosan hol, de azon az oldalon van ahol Fourka, kb 20 km. dél fele és egy nagy balkanyarnál kell jobbra lefordulni egy viszonylag meredek föld útra. Gyalog mentünk le de megéri, csodálatos!!
Hát ami szörnyû volt az a haza út! Kifogtuk a török inváziót!! Szerintem Eger ostrománál a 100000 töröknél is több volt a határokon!! este 11-re a magyar határon voltunk hazafele és 4 és fél óra alatt értünk be az országba. Ma reggel 8-ra értünk haza. Még semmit nem pihentünk. Ja vezetéknélküli internet továbbra sincs, viszont szembe az appartmannal van netkávézó.
No sziasztok nagyon jó nyaralást!!!!
Örülök, hogy ha kicsit fáradtan is, de éppségben hazaértetek!
Remélem a gyerkõcök nem a netezéssel voltak elfoglalva az egy hét alatt. Én tavalyról nem emlékszem netezési lehetõségre, mert a férjecském minden követ megmozgatott, hogy üzenni tudjon haza, de nem sikerült. (A telefonjaink csak Sartiban álltak át a görög rendszerre.)
Azt a csudijó partot megkeressük a jövõ héten. Lesz rá két egész hetünk.
Ha kipihented magad írnál a 4 fõs apartmanról? Nem hagy nyugodni a kérdés, hogy konyha sarok vagy konyha van.
Nagyon-nagyon kellemes utat és jó pihenést kívánok nektek a nyaraláshoz!
Remélem az idei is éppen olyan jó lesz, mint a tavalyi.
Aztán majd várjuk az újabb képeket és az újabb beszámolót!
Nagyon jó utat és érezzétek jól magatokat!!!!
Ne haragudj! De a fáradtságon túl, a teraszunkat járólapozták a kõmûvesek, ott kellett helytállnom!
No, a 4 fõs apartmanok tulajdonképpen ugyan olyanok mint a 6 fõsök csak egy szobával kevesebbek, a konyha rendes konyha, nem fõzõsarok, szinte ugyan olyan felszereléssel mint a 6 fõsben. Akikkel együtt voltunk, a recepció feletti apartmanban kaptak helyet. Azt nem tudom, hogy a komplexumon belül más 4 fõs is ilyen-e. Remélem még megkapod az üzenetet! Jó utat!