Annyira, de annyira irigyellek, hogy te még elõtte vagy minden csodának!!!
Nagyon nem akartam hazajönni és most is utálok itthon lenni, teljesen visszahúz a szívem Pargara!!!
Arra készüljetek, hogy valami cefedelem drága hely!!!
Pl. egy guriga wc papír, 0.80 cent volt. Vettem pillanat ragasztót, mert miért is ne pont most váljon fel a papucsom, 3,30 volt egy nyamvadt pillanat ragasztó.
Minden, de minden iszonyatosan drága!!!!!!
Vio azt mondta, hogy nincs Pargan óriás palacsinta. Hát bizony örömmel közlöm, hogy van, több helyen is, csak itt nem az utcán sütik, így nehéz észre venni.
Az ára a csillagos eget verdesi. Míg Sartin 2 euró volt egy nagy palacsinta, ami kettõnknek bõven elég volt, itt darabja 4,50 volt és simán lecsúszott fejenként egy-egy.
Ha kíváncsiak vagytok árakra, amire tudok válaszolok. De nagyon sok pénzt vigyetek
A Zorbas étterem a LEGJOBB!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Én még ilyen kedves, aranyos pincérekkel nem találkoztam.
De egész Pargan valami eszméletlen kedvesek a görögök!
Annyit tudnék még mesélni, mert volna mirõl.
Mindjárt felrakom a képeimet, meg a trompos képeit is megnézem.
Szia Andra!
Már nagyon vártunk ám!Sokat gondoltun rátok!Örülök, hogy minden szuper volt.van palacsinta?Akkor vissza kell mennem! Ugye milyen édesek a kis Zorbasos pincérek? Milyen kirándulásokon voltatok?Várjuk a szép képeket, persze ha már kipihented magad.Mennyi volt a buszút hazafele?Volt csatlakozásotok?
Szia Vio!
Én is nagyon sokat gondoltam rátok, úgy írtam volna a neten a történéseket.
Igen, tényleg nagyon édesek a pincérek a Zorbasban!!!!
Rám a kis kopaszka gerjedt, nagyon cuki volt, pedig kicsi is, kopasz is, nem is egy szépség, de szimpatikus volt.
Megkérdezte a fiamra, hogy õ a tesóm? Mikor mondtam, hogy nem igazán, õ a fiam, azt hittem elejti a tálcát a kezébõl, de még sem. Hamar feldolgozta az infót. Minden nap megkérdezte, hogy hogy vagyok és állandóan ott sertepertélt az asztalunk körül. De a többiek is nagyon-nagyon aranyosak voltak.
A kajájuk fantasztikusan finom, bár a souvlaki nem jött be a gyerkõcömnek, mert iszonyatosan rágós volt, de máshol is ilyen rágósra csinálják, ez nem a Zorbas hibája. Hatalmas nagy adagokat adnak jó áron!!
Egyik este nem volt hely, mikor menni akartunk enni és a kis fogdmeg emberke nem engedett el bennünket (meg másokat sem), hozott ki ouzót, meg bort ingyen, csak várjunk az asztalra. 5 perc múlva már ülhettünk is le.
Aztán fotóztam a gyerkõcöt, mikor odapattant a kis emberke, hogy majd õ csinál rólunk közös képet. Igaz tök homályos lett, de nem töröltem ki, mert emlékezetes helyen készült.
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztél és ilyen jól éreztétek Magatokat. Nagyon várom ám a szép fotóidat és az élménybeszámolódat.
Pihizzél egy kicsit, aztán töltsd fel a képeket, hogy tudjunk gyönyörködni bennük.
Puszi:
Egyedül a Paxos-Antipaxoson voltunk, sajnos a többi nem jött össze.
Meg felmentünk Ali Pasához is, gyönyörû volt onnan a kilátás.
Az Aeolusról semmi rosszat nem tudok mondani. Szuper volt a buszuk, nagyon aranyosak voltak a sofõrök, jó idõt futottunk, hamar ott voltunk, szóval kellemes csalódás volt az iroda!
Éppen most töltöm a képeket, remélem hamarosan látni fogjátok. Sajnos az esti képeim egy kicsit homályosak, ezt még gyakorolnom kell.
A nagy pargai ünneprõl is mesélek és csináltam képeket, de sajnos azok aztán tényleg nagyon homályosak lettek, mert nem tudtam a gépet sehova se letámasztani, akkora volt az embertömeg.
Örülök, hogy éppségben hazaértetek! Az írásaidból úgy veszem ki, hogy csodás nyaralásod volt. Kíváncsi vagyok a képeidre és a beszámolódra (ami remélem lesz)is.
Örülök, hogy éppségben hazaértetek! Az írásaidból úgy veszem ki, hogy csodás nyaralásod volt. Kíváncsi vagyok a képeidre és a beszámolódra (ami remélem lesz)is.
Szia Csutek!
Tényleg csodás nyaralásom volt, az eddigi talán legjobb és legszebb!
Beszámolót is írok, minden nap felírtam a történéseket.
A képeim készen vannak, már csak Joxnak kell felraknia.
Remélem a te nyaralásod is nagyon szuper volt! Mindjárt átnézek a "te helyedre".
Ja!
A somijuditékkal is találkoztunk. Nekem nagyon szimpatikusak voltak õk is, remélem mi is nekik.
Azért jó dolog ez az internet.
A buszon is nagyon normális volt a társaság, senkivel semmi gond nem volt.
A busz 8-kor indult Budapestrõl úgy tudom, nekem 9,20-ra kellett Kecskeméten lenni, de már 9 körül ott voltak.
Pargan már 8-kor ott voltunk.
Visszafele magyar idõ szerint negyed 5-kor indultunk és mi már másnap délután 2-kor Kecskeméten voltunk, Pestre kb. 3-ra értek.
Pargan az idegenvezetõ Andrea semmit nem tudott. Hasznát nem lehet venni, így mindennek magunk jártunk utána.
Anikó!
Pargaról sajnos nincs közvetlen kompjárat Korfura. Csak a fakultatívra jön be csütörtökönként. Maszek szervezésben el kell buszozni már nem tudom melyik városba és onnan lehet komppal menni Korfura. Ezért nem mentünk mi sem a somijuditékkal.
Vio!
Teljesítettem a kérést és lefotóztam a Zorbast 3 irányból is. Sajnos a pincérekrõl nem tudtam képet csinálni, még a kis kopaszomról sem, azt sajnálom.
Xuhana! Mi mohácsiak vagyunk, ezért Szegeden fogunk csatlakozni a csoporthoz. Köszi az információt a másik fórumról, megpróbálom megtalálni. Egyébként elsõként mi a Zakariásba foglaltunk szállást (miszerint a Valtos strandhoz közel van), csak miután több fórumostól is megtudtuk, hogy a katalógus félre vezetõ, ezért átpártoltunk a Sakisra, remélem nem értettük félre az információt, és ez tényleg a Valtos strandhoz van közel. Igaz talán "rá fogunk érni" (hiszen nyaralunk), de miért ne a legjobb lehetõséget használjuk ki.
Nem baj Andra! Kell valamit hagyni máskorra is Nekem az egyik képemen látszik távolról a kis kopasz.Ott vigyorog a háttérben mint a tejbetök.
Nagyon jó idõt futottatok, ügyik voltak a buszsofõrök.
Mi a Sakisban laktunk, tettem fel képeket a szobánkról, bár ahány szoba, annyiféle elrendezésû.
Kis egyszerû szobák, de minden nap takarítanak és egy héten egyszer ágynemût is cserélnek.
Érkezéskor volt egy jó nagy tekercs wc papír, de utána neked kell pótolni, amit célszerû itthonról vinni, mert iszonyú drága kint még a wc papír is.
A strandhoz aránylag közel van, nekünk trompos megmutatott egy kis erdei ösvényt, amin áttúrázva 10 perc alatt ott vagy.
A város elég messze van, kb. fél óra és még hegyet is kell mászni. Ilyen melegben nem semmi túra, nem is híztam a nyaralás alatt egy cseppet sem, ami nagy számnak számít nálam.
A házinénitõl vettünk paradicsomot és paprikát. A paradicsomot 1 euróért adta, fent a városban majdnem a dupláját kérték el érte. Isteni finom a paradicsomja és a paprikája is, tudom ajánlani.
Ha van még kérdésed nyugodtan kérdezz!