Hát ha nagyon drága akkor ott nem igazán fogunk vásárolni semmit, úgy is szeretnénk a szigeten szét nézni. Tudod, all inclusive ellátásra fizettünk, mert úgy gondolom az ételen és italon tudjuk a legtöbbet megspórolni. Legalább arra ne kelljen költeni.
Még annyit mondott valaki, hogy a hotel egy repülõtérhez van közel és a le-fel szállást nyilván lehet hallani. Napközben nem lesz gond vele, mert szeretem a repülõk hangját, most voltunk a Kecskeméti repülõs bemutatón és nagyon jó volt:-) Minden esetre abban bízunk, hogy éjszaka valószínû nem lesz túl nagy forgalom!
Elsõsorban karaj az oka mindennek! Meg Kvalcsi, meg ferrari, meg a Bubo is!
Elõszezonban Rodoszon voltunk, akkor úgy gondoltam, hogy utószezonban Korfura megyünk (nem szeretjük a tömeget, a meleget, meg a fõszezoni árakat sem). Aztán végignéztem karaj képeit az albumban és eldöntöttem, Kos lesz a következõ. Nem mertem beleélni magam, totál lakásfelújításban vagyunk, de még kb. 3 hét és talán vége.
Így, hogy már látom a végét, ma végigolvastalak Bennetek (mind a 60 oldalt) és döntöttem holnap befizetek a Zephyrosba. És képzeljétek, az Apollón akcióban adja, nagyon jó áron. Igaz az oda-vissza út éjszakai, u.úgy, mint karajéknak, meg TVL vagy a török gép, de sebaj, csak holnap le ne késsek, mert elég kevés hely van már.
Jól döntöttél, Kos nagyon megfelel majd szerintem az elvárásaidnak. Aránylag nyugis, könnyen felfedezhetõ, sok szép épített és természetes látnivalót is kínál. Nem tudom, hogy szeptemberben lesz-e még olyan sok virág mint júniusban, de remélem azért marad belõlük, mert csodaszépek.
Örülök, hogy megfertõztelek, megfertõztünk.
Szerintem is jó választás.
Pazar a kilátás a Zephyrosból a yachtkikötõre, a tengerparti sétányra és a török partokra.
Zephyros lefoglalva, most a pici szabadidõmben 1000-el olvasok!!
Ha addig nem járnék erre, ferrarinak (meg minden utazónak) nagyon jó idõt és sok-sok élményt kívánok. Ny-Kréta is klassz hely, bár a szigetek közül nekem eddig Santorini a csúcs.
Szerintem Santorini a legszebb sziget.
Mykonos majdnem ugyanolyan szep, csak sokkal dragabb.
Ez csak az en velemenyem, lehet hogy nektek mas fog tetszenni!
sziasztok!
bárki aki már járt Koson,szívesen vennék 1-2 jó ötletet.Mozgássérült a tesócskám,tolókocsis,és vele megyek szept.3.án Mastichariba.Közlekedés,körutak,hajós utak érdekelnének.Vajon megéri nekünk is befizetni ilyen utakra?Köszönöm a segítségeteket.Karaj tuti képeid vannak.
Éva