Szia Erici!
Bekukkantottam a Paralia topicba és olvastam a beszámolódat is. Sajnos nem találtam meg, hogy mi okozta a betegségedet a haza úton. Amennyiben a buszosok felelõtlensége miatt következett be nem kérhetsz kártérítést? Sajnos mi is betegek lettünk a férjemmel, arcüreggyulladást kaptunk a légkonditól (nekem sajna gyakori és hosszadalmas betegség). Nekünk sem volt még soha ilyen szerencsétlen nyaralásunk. Remélem mostmár teljesen meggyógyultál!
Szép napot!
Helló mindenkinek, aki volt az idén Leptokárián, az Afroditi hotelben!
Keresek valakit, és ebben kérném a segítségeteket. Nem tudom eldönteni, hogy a Hotel recepcióján, vagy milyen beosztásban dolgozhatott ott egy 37-40 év körüli magas, göndörhajú, vaskos férfi. Próbáltunk szót érteni, de nem sikerül, és mikor indultam haza, már nem tudtam elköszönni, mert nem volt ott. Egyébként minden nap dolgozott a Hotelben. Tudna nekem valaki ebben segíteni? A mi idegenvezetõnk is Kovács Eszter volt. A számát tudom, de nem rajta kersztül szeretnék eljutni hozzá. A legjobb az egészben, hogy bemutatkoztunk egymásnak, de elfelejtettem a nevét
Elõre is köszi a segítségét mindenkinek!
Hirtelen 2 pasas ugrott be:mindkettõ sötét hajú, de az egyiknek gondosan nyírt frizurája volt és felszolgált, illetve a pultban volt, a másiknak pedig hosszabb, hullámos haja volt, és õ általában a recepción ült. Szerintem te az utóbbira gondoltál...
Mi szállodavezetõnek tippeltük, mert nem sok mindent csinált... és mikor mi voltunk, nem dolgozott minden nap... Segíteni sajnos nem tudok, mi nem kommunikáltunk vele (nem is nagyon lehetett a fickókkal, nem nagyon értettek angolul...)
Szerintem érdemes lenne a nevét kideríteni Esztertõl, és utána felhívni a hotelt telefonon (e-mail címet sajna nem találtam hozzájuk).
Szia!
Õ a Hotel tulaja volt, de sajnos nem tudtunk vele beszélgetni mi sem, mert nem nagyon tudott angolul, de mindíg mosolygott és köszönt. Szerintem Kovács Eszteren keresztül tudnád meg a nevét, vagy tudnád elérni. Sajna nincs jobb ötletem
Nagyon köszönöm, aki megpróbált segíteni! Igen, egy kicsit hosszúkás haja volt inkább, mint rövid, de annyira nem gondosan volt nyírva
És igen, mindig mosolygott, és köszönt. Egyszer leszólított, és kérdezte, hogy tudok-e angolul, és hogy hívnak? Ezeket meg is értettem, sõt még azt is, amikor azt mondta, hogy: örülök, hogy megismertelek! Aztán voltak még alkalmak, amikor segített kinyitni az ajtót, és segített berakni a teraszra a csónakot
Igen, az a legegyszerûbb, ha Eszteren keresztül próbálkozom, más sajnos nekem sem jut eszembe. Legalább a nevét jegyeztem volna meg !
Voltak már páran, akik segítettek nekem, de az írásaidból látom, hogy Te "közelebb kerültél" a tulajhoz, és a pincérhez is. Ezzel kapcsolatban lenne 1 kérdésem, ha nem gond. Az elõzõ írásaim, ha elolvasod, megláthatod, hogy keresek valakit. többek szerint a tulaj az, de talán Te mégjobban megtudnád ezt erõsíteni. Magas, vaskos, göndörhajú, 37-40 év köröli férfi. Mindig mosolygó, és kedves. Egyszer le is szólított, akkor megkérdezte, hogy tudok-e angolul, és hogy hogyan hívnak! Aztán azt még megértettem, amikor azt mondta, hogy örül, hogy megismerhetett. Voltak még közben alkalmak, amikor leszólított, és próbált segíteni berakni a teraszra a csónakot, kinyitni az ajtót, mert megakadt benne a kulcs, stb... Aztán mikor indultunk haza, épp nem dolgozott, így nem tudtam elköszönni. Nem tudom konkrétan, hogy Õ volt -e a tulaj, vagy, hogy milyen beosztásban volt, mert semmi különöset nem csinált, csak ott sétálgatott, a recepción ült, 1x a liftet szerelte.
Ha tudsz nekem Te is segíteni ebben, azt megköszönném. Üdv.
Szia Moszatka!Szerencsére meggyógyultam. Az utazási iroda vezetõje még neki állt feljebb, hogy miket írok én az õ szuper-hyper irodájára. Csak egy elnézés kérést vártam volna ennyi kellemetlenségért. A Tapasztalatok- Utazási irodák 43. oldalán van leírva a véleményem a "CÉGRÕL"
Sziasztok! Elõre is szeretnék azoktól elnézést kérni, akik jól érezték magukat Leptokárián! Sajnos mi nem! Most szeptemberben voltunk ott, szerencsére csak 1 éjszakát, mert amint tudtunk elköltöztünk onnan! A Bingo Tours és a "nagyon segítõkész Jorgosz" jóvoltából adódóan kaptunk elmondhatatlanul koszos, igénytelen apartmanokat. Azt gondoltuk, hogy ha márciusban lefoglaljuk az apartmant akkor minden rendben lesz, hát nem így volt! Többen mentünk, és úgy kértük még a foglaláskor, hogy egy épületben kapjuk az apartmanokat! Ehhez képest az elsõ variáció az volt, hogy kb. 1km-re lettünk volna egymástól! Na ezt gyorsan szóvá tettük, és a "nagyon segítõkész Jorgosz" intézett nekünk egy másik apartmant, itt már sokkal jobb volt a helyzet, csak egy utca választott el minket. Sebaj gondoltuk ezt még valahogy kibírjuk, de akkor jött a hidegzuhany. Olyan állapotú apartmanokat kaptunk, hogy az kriminális, a katonaságnál a legjobban lepukkant barakk is jobb lett volna annál! Elfoglaltuk a szállást! 15 órás vezetés után kicsit fáradtan, viszont nagyon idegesen, úgy gondoltuk lemegyünk a partra, talán az majd enyhülést hoz a rossz helyzetre! Ám nem így volt! Egy számunkra ismeretlen Görögország tárult elénk! Koszos, mocskos tengerpart, hol kavicsos, hol kicsit homokos, lepukkant tengerpati büfé, és még sorolhatnám! Ezért úgy döntöttünk, hogy mivel fáradtak vagyunk egy éjszakát eltöltünk itt, és másnap addig megyünk, amig nem találunk valahol szállást! Természetesen nem Leptokárián! Találtunk is, a közkedvelt Paralián, egy szuper apartmanházban! Végezetül csak annyit, hogy mindenki alaposan járjon utána, hogy hová is megy nyaralni, és hol milyen szállást foglal le! Sok sikert!
Meglepõ, amit írtál Leptokáriáról Pimpernel. Nekem nagyont tetszett Leptokária. Igaz, hogy idén én is Parálián nyaraltam. Melyik apartman volt olyan koszos?
Szerbusztok! Elõszõr vagyok jelen a fórumon,és remélem,nem utoljára.Végig olvastam mindenki hozzászólását,és meg kell mondanom,hogy még a nagyon elitélõ kritika is tetszett(mert azokból is információkat szûrtem ki).Nyaralás során a rossz élmények,2 hónap után,jó élménnyé szelidûlnek,és nevetve fogunk rá emlékezni.A lényeg,hogy Leptokaria-ra akartam menni nyaralni,de az ellentmondásos vélemények miatt,úgy döntöttem,hogy Nei Pori lessz az uti/vég cél.Teszem mind ezt autóval,2008 Julius 1-sõ felében.Két hétre fogok menni,és feltétlenûl megfogom nézni Leptokaria-t.Megnézem miben van igazatok,és miben nincs.Ha tetszik a város,jövõre(2009) oda megyek naralni.Ha nem tetszik,azt is megírom,hogy miért nem megyek. Ui:most felsorolom mit szeretnék megnézni,és kíváncsi vagyok,mi a véleményetek róla?Tehát:Olympos hegy,Panteleimonas,Makrigialos,Litohoro,Platamonas,Skotina,meteorák,kalambaka,Tempi völgye.Nyugati oldalon:Parga,Igoumenicza,Lefkada Szia mindenkinek
Szia Janis! Ezt mind két hét alatt szeretnéd megnézni? Mert akkor egyfolytában úton leszel szerintem.
Nekem szerencsém volt, mert Leptokáriát kivéve már az összes helyet láttam, amirõl írtál, de azért vannak távolságok közöttük!
Látnivaló bõven akad mindenhol, én mindegyik helyet ajánlom neked, csak nem biztos, hogy egy nyaralás alatt!!! De azért jó utat neked, és én részemrõl nagyon várom a beszámolódat majd utólag.