Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 796
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42719 Üzenet linkje2007-08-25 17:34:51 

atosz írta:
Bár tudom te nem vagy férfi...és lehet,hogy nem érted v.érzed. No ezt mán túl dumálom... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Na, most ezzel mihez kezdjek? icon_eek.gif Akár meg is sértõdhetnék! icon_evil.gif Nem olvasod a "mûveim" renszeresen, inkább annak tudom be. Tedd meg, hogy "A toloi halvendéglõs"-t elolvasod, ott (is) teszek említést a feleségemrõl... icon_rolleyes.gif Ha ezek után is fenntartod, akkor erre még visszatérünk. icon_exclaim.gif icon_lol.gif

Egyébként örülök, ha tetszenek a képeim; szeretek fotózni... icon_wink.gif
(Azt nem merem mondani, hogy tudok is, mert egyszer valaki kérdezte, hogy tudok-e sakkozni; játszhatnánk egyet. Mondtam, hogy igen, mire a válasz, hogy õ nem tud, de szeret. Utána rettenetesen elvert... icon_redface.gif )

# 797
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42720 Üzenet linkje2007-08-25 17:35:14 

A csodálatos kölni dóm:

# 798
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42721 Üzenet linkje2007-08-25 17:37:08 

A dóm fõbejárata:

# 799
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42727 Üzenet linkje2007-08-25 18:20:43  Válasz a #42719. hsz-ra Előzmény #42719

Szia h.apci!

Való igaz nem olvasom a "mûveidet" és ha fiú vagy, ha lány és még meg sem kell sértõdni,ha olvastam a toloi halvendéglõst ha nem, itt tulajdonképpen még mindig a
jó képek motiválnak és lényegében ennek szólt az írásom.Hogy a dolgok elõéletével nem foglalkozom az nem változtat a gyerek állásán.Attól még a kép megmarad a nekem tetszõ mívoltában.
"hogy evvel most mit kezdjek"-Tudod mit, nekezdj vele semmit és csinálj hasolóan jó képeket és írj nekem a topikban és én örömest megnézem majd azokat is.És elnézést ha egy két dolog a tudatlanságom miatt mellétrafált. icon_redface.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Üdv:Atosz

# 800
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42731 Üzenet linkje2007-08-25 18:56:35  Re:

atosz írta:
Tudod mit, ne kezdj vele semmit és csinálj hasonlóan jó képeket és írj nekem a topikban és én örömest megnézem majd azokat is. És elnézést ha egy két dolog a tudatlanságom miatt mellétrafált. icon_redface.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Ugyan már kedves atosz! Nehogy komolyan vegyél egy percig is! icon_wink.gif (A "humorom"-mal megjártam már másoknál is! icon_redface.gif )

Köszönöm az érdeklõdésed, igazán jól esik! Ha esetleg bármi okból még nem láttad volna, van még néhány fotoalbumom ott, ahol az említett; elég a tulajdonos nevére (h.apci) kattintani, s megtalálod.

Üdv.: h.apci

# 801
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42732 Üzenet linkje2007-08-25 18:58:13 

Atosz!

"Ugyan már kedves atosz! Nehogy komolyan vegyél egy percig is! (A "humorom"-mal megjártam már másoknál is! ) "

Ezt én is alátámasztom icon_wink.gif icon_exclaim.gif

# 802
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42758 Üzenet linkje2007-08-25 21:57:02  Válasz a #42731. hsz-ra Előzmény #42731

Nem fogsz a humoroddal nálam rossz talajra találni,ha valaki tudja adni és venni az igazi poenokat, akkor abba a klikkbe tartozom.Az ilyen forumok elég egysíkúak és ha ezt oldani szeretné egy kicsit az ember fia,akkor kell egy kis határokon belüli elengedettség.Bár egy-két: mitmond ,hogymond,mémondnál ez mélyütésnek is hathat, mert az IQ meccsen még nem rúgott többet 60-70-nél.Ez a genetikailag edzetlen csapat,sajnos soha nem lesz elég edzett és durvasággal próbálja kompenzálni potencia hiányát. icon_confused.gif icon_wink.gif icon_biggrin.gif
Na. Stop please! ...de mán haladok a mongollal.Ma tanútam.Mire Zantéra érek 8 üveg Mythos után még a latint is perfekt vágom. icon_eek.gif icon_wink.gif
Üdv: Atosz

# 803
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42760 Üzenet linkje2007-08-25 22:18:36  Re:

atosz írta:
Mire Zantéra érek 8 üveg Mythos után még a latint is perfekt vágom. icon_eek.gif icon_wink.gif

Elég lassú a felfogásod... icon_lol.gif Még gimis voltam (mikor is?), amikor az NDK-ban (tudsz követni?) a gyerekek megitattak két korsó sörrel és két deci kisérõvel (valami ottani rettenetes), s még az is eszembe jutott németül, amit soha nem tanultam! icon_wink.gif icon_lol.gif

A latin nyelvlecke után jobbulást! Na ja, hátha elfelejtem; jó utat és jó nyaralást! icon_wink.gif

# 804
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42761 Üzenet linkje2007-08-25 22:44:09 

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Atosz szerintem a mongolt most ne erõltesd, Zantén nem lesz rá olyan nagy szükséged icon_smile.gif A mytos nálunk is lecsurog már lassacskán...12 nap múlva. Csak nehogy olyan galádság érjen, mint tavaly Samoson, hogy nem volt Mythos sör, hanem valami másik A-betûs (már nem tudom). Na de az sem volt rossz icon_smile.gif
# 805
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42764 Üzenet linkje2007-08-25 22:56:04 

Nem Alfa? Athénnál sem kaptam Mythos-t icon_sad.gif , de Alfa volt icon_smile.gif Meg egy csomó nyugat-európai sör... icon_confused.gif
# 806
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42765 Üzenet linkje2007-08-25 22:56:24 

Tudlak követni,mert a Shadowson ,Twisten,meg a Beatlesekkel nõtem fel
és a napközink az 5024-es italbólt volt.És komoly szaporodóképes felnõt voltam az új gazdasági mechanizmusban és 27 hónapig voltam katona.És mimég táncoltunk...Rock and Rollt.Írtad? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Üdv: Atosz. Köszi a nyaralási jókivánság! icon_smile.gif

Szia Andi!

Ne aggódj mert vagy 20 éve absztinens vagyok,és a Buddhizmussal foglalkozom és + lakto-vegetáriánus.Barátom:Tedzin Gjaco: a dalai láma.
És ez nem vallás, hanem inkább életfelfogás,életforma. icon_smile.gif

Szia Atosz icon_wink.gif

Legutóbb atosz szerkesztette (2007-08-25 23:15:04), összesen 1 alkalommal
# 807
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42767 Üzenet linkje2007-08-25 22:59:41 

De, azt hiszem Alfa volt icon_smile.gif
Amúgy most már itt moind offolunk, úgyhogy irány Horány icon_smile.gif

# 808
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42771 Üzenet linkje2007-08-25 23:24:09 

És legalább jó volt?Nem hiszem. icon_rolleyes.gif

Szomorítanak a hírek! Bár ez nem itt kéne leirni ,de lemoderálom magam... Szia Andi! icon_sad.gif

# 809
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42773 Üzenet linkje2007-08-26 00:10:19 

atosz írta:
Írtad? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Szia atosz!

Ennyit még - talán - fejben tudok tartani. icon_confused.gif Ha most még azt is mondod, hogy "Terta" magnód is volt... icon_eek.gif

Ez már tényleg off, vagy talán mégsem; idõutazás... icon_wink.gif

Na, aludj jól egy kis zenére: https://www.jerryleelewis.com/site.php icon_lol.gif (Nyisd meg többször!)

# 810
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42774 Üzenet linkje2007-08-26 08:19:01  Re:

h.apci írta:
Még gimis voltam (mikor is?), amikor az NDK-ban (tudsz követni?) a gyerekek megitattak két korsó sörrel és két deci kisérõvel (valami ottani rettenetes), s még az is eszembe jutott németül, amit soha nem tanultam! icon_wink.gif icon_lol.gif

Nos kezdek aggódni! icon_wink.gif icon_lol.gif 16 éves leány gyermekem éppen kinn van Németországban és remélhetõleg gyakorolja a német nyelvet. Apukája hasonló emlékeket emleget itt nekem az akkori NDK-ról mint te, de nagyon remélem, hogy nem ezt a módszert alkalmazzák az emlékezet frissítésre! icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Nekünk szülõknek két célunk volt ezzel a két héttel: nyelvtanulás és életre nevelés. Hát hogy ezekbe mennyire férnek bele az "a betüs italok" azt hiszem soha nem fogjuk megtudni. Bár kell nekem mindenrõl tudni? icon_rolleyes.gif
Azért bízom benne, hogy sok szép képet is hoz haza és sok-sok élményt. icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 53 54 55 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu