Bár tudom te nem vagy férfi...és lehet,hogy nem érted v.érzed. No ezt mán túl dumálom...
Na, most ezzel mihez kezdjek? Akár meg is sértõdhetnék! Nem olvasod a "mûveim" renszeresen, inkább annak tudom be. Tedd meg, hogy "A toloi halvendéglõs"-t elolvasod, ott (is) teszek említést a feleségemrõl... Ha ezek után is fenntartod, akkor erre még visszatérünk.
Egyébként örülök, ha tetszenek a képeim; szeretek fotózni...
(Azt nem merem mondani, hogy tudok is, mert egyszer valaki kérdezte, hogy tudok-e sakkozni; játszhatnánk egyet. Mondtam, hogy igen, mire a válasz, hogy õ nem tud, de szeret. Utána rettenetesen elvert... )
Való igaz nem olvasom a "mûveidet" és ha fiú vagy, ha lány és még meg sem kell sértõdni,ha olvastam a toloi halvendéglõst ha nem, itt tulajdonképpen még mindig a
jó képek motiválnak és lényegében ennek szólt az írásom.Hogy a dolgok elõéletével nem foglalkozom az nem változtat a gyerek állásán.Attól még a kép megmarad a nekem tetszõ mívoltában.
"hogy evvel most mit kezdjek"-Tudod mit, nekezdj vele semmit és csinálj hasolóan jó képeket és írj nekem a topikban és én örömest megnézem majd azokat is.És elnézést ha egy két dolog a tudatlanságom miatt mellétrafált.
Tudod mit, ne kezdj vele semmit és csinálj hasonlóan jó képeket és írj nekem a topikban és én örömest megnézem majd azokat is. És elnézést ha egy két dolog a tudatlanságom miatt mellétrafált.
Ugyan már kedves atosz! Nehogy komolyan vegyél egy percig is! (A "humorom"-mal megjártam már másoknál is! )
Köszönöm az érdeklõdésed, igazán jól esik! Ha esetleg bármi okból még nem láttad volna, van még néhány fotoalbumom ott, ahol az említett; elég a tulajdonos nevére (h.apci) kattintani, s megtalálod.
Nem fogsz a humoroddal nálam rossz talajra találni,ha valaki tudja adni és venni az igazi poenokat, akkor abba a klikkbe tartozom.Az ilyen forumok elég egysíkúak és ha ezt oldani szeretné egy kicsit az ember fia,akkor kell egy kis határokon belüli elengedettség.Bár egy-két: mitmond ,hogymond,mémondnál ez mélyütésnek is hathat, mert az IQ meccsen még nem rúgott többet 60-70-nél.Ez a genetikailag edzetlen csapat,sajnos soha nem lesz elég edzett és durvasággal próbálja kompenzálni potencia hiányát.
Na. Stop please! ...de mán haladok a mongollal.Ma tanútam.Mire Zantéra érek 8 üveg Mythos után még a latint is perfekt vágom.
Üdv: Atosz
Mire Zantéra érek 8 üveg Mythos után még a latint is perfekt vágom.
Elég lassú a felfogásod... Még gimis voltam (mikor is?), amikor az NDK-ban (tudsz követni?) a gyerekek megitattak két korsó sörrel és két deci kisérõvel (valami ottani rettenetes), s még az is eszembe jutott németül, amit soha nem tanultam!
A latin nyelvlecke után jobbulást! Na ja, hátha elfelejtem; jó utat és jó nyaralást!
Atosz szerintem a mongolt most ne erõltesd, Zantén nem lesz rá olyan nagy szükséged A mytos nálunk is lecsurog már lassacskán...12 nap múlva. Csak nehogy olyan galádság érjen, mint tavaly Samoson, hogy nem volt Mythos sör, hanem valami másik A-betûs (már nem tudom). Na de az sem volt rossz
Tudlak követni,mert a Shadowson ,Twisten,meg a Beatlesekkel nõtem fel
és a napközink az 5024-es italbólt volt.És komoly szaporodóképes felnõt voltam az új gazdasági mechanizmusban és 27 hónapig voltam katona.És mimég táncoltunk...Rock and Rollt.Írtad?
Üdv: Atosz. Köszi a nyaralási jókivánság!
Szia Andi!
Ne aggódj mert vagy 20 éve absztinens vagyok,és a Buddhizmussal foglalkozom és + lakto-vegetáriánus.Barátom:Tedzin Gjaco: a dalai láma.
És ez nem vallás, hanem inkább életfelfogás,életforma.
Szia Atosz
Legutóbb atosz szerkesztette (2007-08-25 23:15:04), összesen 1 alkalommal
Még gimis voltam (mikor is?), amikor az NDK-ban (tudsz követni?) a gyerekek megitattak két korsó sörrel és két deci kisérõvel (valami ottani rettenetes), s még az is eszembe jutott németül, amit soha nem tanultam!
Nos kezdek aggódni! 16 éves leány gyermekem éppen kinn van Németországban és remélhetõleg gyakorolja a német nyelvet. Apukája hasonló emlékeket emleget itt nekem az akkori NDK-ról mint te, de nagyon remélem, hogy nem ezt a módszert alkalmazzák az emlékezet frissítésre! Nekünk szülõknek két célunk volt ezzel a két héttel: nyelvtanulás és életre nevelés. Hát hogy ezekbe mennyire férnek bele az "a betüs italok" azt hiszem soha nem fogjuk megtudni. Bár kell nekem mindenrõl tudni?
Azért bízom benne, hogy sok szép képet is hoz haza és sok-sok élményt.