Sziasztok!
Tudja valaki hogy szeptember 18-25 között milyen szokott lenni az idõ, és a hõmérséklet? Akkor megyünk barátnõmmel, remélem az idõ nem fog addig elromlani! Mondjatok valami biztatót!
Engem is az idõjárás aggaszt a legjobban. Szombaton utazunk két hétre. Ahogy néztem 24 C van Paralian, hát ez nem a legjobb. Inkább irándulós mint fürdõzõs idõ.
Tudtok valami biztatót?
Sziasztok!
Bár az elõrejelzések nem kecsegtetnek túl sok jóval, így én csak a saját tapasztalom tudom megosztani.
Szóval egyik szeptembert volt szerencsém végigdolgozni (Parália és környéke) talán 2 nap volt borongósabb, de ezen kívül semmi. Rövidgatya, póló, fürdés, minden... és volt utas aki jól fel is égett. Voltam október közepén is egy csoporttal, õk végstrandolták mind a 8 napot, szakadatlan napsütésben... október 26-án még fürödtem simán az Égei-tenger északi részén!
De mint látni, most árvíz pusztít ott, ahol tavaly ilyenkor tûzvész volt...
Szóval sajnos inkább a meteorológiára hallgassatok, mint a forumozók tapasztalatára.
Sziasztok!
Tudna e nekem vki segíteni abban, hogy ha nekem január 16án jár le az útlevelem akkor kiengednek e még és hazaengednek e ha október 8- és 16-a között megyek görögbe?
Szia Csilla!
A Németh Travellel voltunk (múltidõ mert már hazaértünk, csak sajna a nagy pakolásban nem fértem a szgéphez), az Odysseas apartmant cserélték le, állítólag szerzõdéses problémák miatt. Megkerestük a családdal az Odysseas-t, külsõségeiben magasan verte a Capytans apartmant. Szerencsére nem az apartmanban való tartózkodásra rendezkedtünk be,és az idõjárás is szuper volt, csak aludni jártunk oda, de ha a fürdõ(lukra)szobára gondolok a szõr még most is feláll a hátamon. Ettõl függetlenül minden nagyon szupi volt.