Rég láttalak a Hellason és örülök,hogy írtál és elbúcsúztatsz bennünket.Iloth elrepült 13óra környékén és már azóta rég Zantén van.Mi csak pénteken a késõdélutáni géppel startolunk.Gondolhatod, kezd feszülni a légkör:mi lesz, hogy lesz,minek lesz.A belsõ feszültség lassú kifejlõdése.
A katasztrofális helyzetrõl meg direkt nem akarok írni,mert az borzalmas.
Mégegyszer köszönjük a jókivánságodat! Reméljük nem lesz gond!
Nem ismerek rád; nem vagy egy ideges típus, miféle feszültségrõl beszélsz? Mennek a többiek is (Portosz, Aramisz…)?
Azt a szamaragolást gondold át még egyszer! Még hogy nincs benne klíma! És a jó tengeri levegõ, virág- és egyéb illat, az semmi?
Minden információval felvértezted magad? Jó utazást, és érezzétek jól magatokat!
Én is szívesen lubickolnék még a tengerben, jólesne. Különösen, hogy majd megfulladok az allergiától!
Köszönjük a nyaralási jókiváságodat!Nagyon reméljük,hogy nem is lesz különösebb probléma és az idõjárás sem a végletekben fog ingadozni.Na meg abbahagyja Görögország katasztrófális helyzetének romlását.Egy két órás zivatart küldene a lángoló helyekre,segítené sok szerencsétlen és szegény görög életének jobbrafordulását!!Nagyon szeretném!!!Más.
Rég nem voltál fenn a Hellaszon.Visszasüppedtél az itthoni káoszba, ami meg a magyarok másjellegû "katasztrófája"!Errõl meg aztán tényleg elég.
Nos mégegyszer köszi és igyekszünk feltõltõdni egy picinyke és jó emlékkel.
Egy órája érkeztünk haza Argassiból. Több étteremben megfordultunk, de a Papillon-ban háromszor is vacsiztunk. Szerintünk itt a legjobb az ár-érték arány. Nem a legdrágább, egy házaspár vezeti és õk is felszolgálnak, nagyon kedvesek, hamar jön az étel - volt ahol elég sokat vártunk -, és finom is (jó a pizza és a rosé is). Mellette van a Zorba ott csak egyszer ettünk, de az sem volt rossz, inkább grillen készült ételek vannak. Viszont Zakyntoson tudok olyan éttermet, ahova NE menjetek!
Remek idõnk volt végig, tegnap láttam elõször esõfelhõket, de az is elég hamar eltûnt, mert mire a repülõtérre értünk, száz ágra sütött a nap.
Jaaaaaj, ha még egy hetet eltölthetnék...
Nagyon jól éreztük magunkat, és jól lebarnultam.)
Hát hazaértünk... sajnálatos tény, de nem maradhattunk tovább!
FANTASZTIKUS VOLT!
Az élménybeszámolót, fényképeket sajna késõbb tudom csak feltenni, mert meg is kellene írni, de konkrét kérdésekre szívesen válaszolok addig is...
Aki most utazik, az ne aggódjon: szuper volt minden!
Felhõket kétszer láttunk, de elmúltak (teknõsles közben volt az egyik, utolsó nap a másik alkalom): végig 30-36 fok volt, hazaindulásunkkor is, viszont éjszakára kellemesen lehûlt a levegõ az utolsó napokban, ami nagyon jól esett. Egyébként a tenger jó meleg, úgyhogy lehet fürdeni hûvösebb idõben is!
Egyébként meg irigyeljük Atoszt: õ még ott van! De jó is neki!!!