Az volt a baj, hogy nem a kép címét tetted be hanem az album linkjét.
Ha képet akarsz betenni katt a képre aztán jobb klikk tulajdonságok és onnan másold ki a kép címét azt a jó hosszút!
Magdus, Otthon hagytam a cd-t, majd holnap megpóbálok megint feltenni, remélem nagyobb sikerrel!
Zsofka, vazze 8 nap és utazol,te jó ég,hogy eltellt az idõ.
Tina, de jó tényleg nosztalgiázni, szinte olyan mintha ott lennék, ahogy néztem a képeidet:-)
Discoról jut eszembe , elmentünk egyik este , mire a pasijaink elmenek a toaletre kettesbe maradtunk egy barinõmmel....mire jött a pincér és hozott két vmilyen rövid italt és mutogatta, hogy ott a pult másik végérõl küldi a fõnõke:)
Meglepõdtünk rendesen, meg a párjaink is amikor visszajöttek mert õk is hoztak vmit inni aztán néztek, hogy mi ez a kezünkben:)))))
Szia Tina:-)
Persze, hogy voltunk a Crossba 4szer is tomboltunk ott, több pultos is volt, így nem tudom melyikre gondolsz.Hát igen, gondolhatod, ha nem lettek volna ott a párjaitok, akkor mi lett volna:-) Én barinõmmel voltam kint,minden alkalomkor ingyen szórakoztunk, mert sorba hozták az italokat nekünk a férfiak, a pultba meg nem kellett fizetnünk:-)))
Jaj de buliznék most ott egyett
Zsofka, te nemsokára megteheted:-)
Tina, igen én is igy akartam volna... legközelebb talán már menni fog
Bridzs, nyugi nem felejtettelek el... csak még ott legyen...
Én az ilyen kis pici italokat csak "Kis gonosznak" hívom, egy kettõ legurul és hopp, már be is rúgtál
nem véletlenül küldözgetnek ilyeneket a fiúk, a könnyebb csábítás reményében..
Tina, hiába próbálom beilleszteni ide a képet nem megy,pedig ez a kép már méretezve lett!
Most mekkorát is lehet ide feltenni amit szeretnék az 1024x771
Na igen a leitatás a cél
Arra a srácra gondolok akinek ki van melírozva a haja és hátra van gumizva, szép kidolgozott teste van
Még így , hogy ott voltak mellettünk a párjaink így is smán odajöttek a pasik próbálkozni , volt egy idõsebb pasi kb 50 körüli, azt mondta : csá ti is magyarok vagytok?...nem kértek egy italt.....pfffff
Elküldtük , de jót mulattunk rajta , mert a családjával volt lent elég ciki.
Zsofka!
Ha mentek bulizni errõl a Görög Istenrõl csinálj képet!