Sziasztok!
A Sipi Tours-os utcabál, tényleg nagyszerû volt. Szinte nem akartunk hinni elõször a fülünknek, hogy magyar számokat játszanak (és nagyon jól), aztán a szemünknek is alig akartunk hinni, mert a TV-bõl ismert mûsorvezetõ Gönczi Gábor és csapata volt az elõadó. Fantasztikus hangulatot teremtettek; a gyerekek szinte végig táncoltak, ugráltak és mi (a gyerekek szerint öregek) is nagyon jól éreztük magunkat. (Mi talán csak éppen miattuk nem kezdtünk el ugrálni.)
________
Janka
Sziasztok!
Ha valaki jövõre megy Paraliára és jót akar bulizni, a Casa és a DaLuxe nem maradhat ki a sorból. Minkettõ a Katerinibe vezetõ úton van, majdnem szemben egymással. Már kívülrõl is gyönyörûek (nem olyanok mint a magyar discok)!!! Hetente 2-szer ladies night van, a hangulat, a görög zene és a sok pasi garantált! Az Omilos is jó hey, ott fõleg az eléd terülõ tenger látványa a szép. Jó szórakozást mindenkinek!!!
Szia Kriszta35!
Én sem a pasik miatt mentem, mert a barátommal voltam, csak azért ítam, hogy ha valaki a görög pasikkal szeretne ismerkedni, akkor ott biztos, hogy sikerrel jár. A Cocuban nem voltam, nem sok jót hallottam róla, de mint ahogy írtad, Te jól érezted magad. Ha legközelebb mész, ajánlom, hogy próbáld ki azokat, amiket felsoroltam.
Szerintem mindenhol lehetnek kis zûrok, mint pl. a Cocusba is lehetett, de hát mint írtam az volt a közelebb a szállásunkhoz. Én tényleg csak a kiváncsiság miatt mentem, mert az idegenvezetõnk, aki mellesleg még nálam is idõsebb volt, nagyon ajánlotta.
De ha jövõre ismét esetleg Paraliara megyek, akkor megnézzünk a másik kettõt is amit írtál.
Õsszel nyéhány alkalommal szó volt a Európa Hotelrõl, és a mellette lévõ, sajnos a nevét elfejetetem hotelrõl.
Sajnos még most jutottam oda hogy feltegyem.
Remélem jól látható is milyen szép kivílágitva.
A Hotel Europa mellett a Hotel Orea Eleni van (a kéken világító). Este nagyon szép kivilágítva, mindenki lefényképezi, aki arra jár. Sok utazási iroda ajánlatában szerepel.
Milyen jó, hogy neked eszedbe jutott ez az érdekes név.
Tényleg gyönyörû volt, minden este, ott sétáltunk el, a parkba leültünk, és néztük pár percig.
Persze az appartmanból is jól láttuk.
Nagyon szeretem Paraliát, de még nem jutottam el a Casa-ba és a DaLux-ba, ha van vkinek fotója róla, az küldjön már nekem, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, úgy tudom, h tavaly nyitottak ki. Olympic Beach-en is vannak jó helyek:)
Haló! Van itt valaki? Engem most télen kezdett el foglalkoztatni, hogy nyár végén majd Görögbe szeretnénk menni. De úgy látom június óta a Paralia pártiak eltûntek.A legfõbb kívánságom, ha valaki segítene abban, hogy hol a fenében van pontosabban Paralia?? Rebeka nevû hozzászólónál van egy térképcím,de perpillanat nem jön be a netemen. (tegnap bejött!) Kár hogy nem nyomtam ki. Nézegettem a térképeket, de vagy én vagyok ...e,vagy több Paralia nevû település létezik. Úgy tudom a közelében van Katerini és Olympic Beach, de ilyet nem találtam.
Valakiiiiiii..!!!!
(az nem biztos hogy azonnal itt leszek,ha reagáltok, mert nem mindig jutok gép elé) hali