Kristin!
Olvastam a beszámolód! Nagyon jól kezeltétek a szállással kapcsolatban a helyzetet! Sajnos mi is jártunk így néhány éve Korfun. Okultam a dologból és azóta több órás magán nyomozást végzek minden út elõtt. Igaz nagy segítséget jelent a beépített TUI-s ügynök barátnõm is! Azóta nem volt ilyen gondom és remélem a jövõben sem lesz.
Az idei is nagyon jó választás volt. Nagyon tudom ajánlani, fõleg azoknak akik gyerekekkel utaznak.
Karaj!
Ne tudd meg mennyire irigyellek!!!! Csodás helyre mentek! Készíts sok képet mert a párom nyúz már évek óta, hogy menjünk ide. De én hû vagyok Görögországhoz. Imádom. S mivel a piszkos anyagiak egy évben csak 1 utat engednek így eddig ez kimaradt. S valószínû, hogy még néhány évig ki is fog maradni. Sajnos.
Örülök, hogy hazaértél, bár gondolom te kevésbé.
Mindenrõl tudni akarok és majd a képekre is nagyon kíváncsi vagyok!
Milyen volt a szállás? Milyen volt Kos? Biztosan nagyon szép kis hely volt!
Mesélj sokat!!!
Kyra: termaeszetesen csinalok majd sok kepet, de nem hiszem hogy Jox engedi majd ide feltenni oket. Sebaj, majd kitalalunk valamit. En is hu vagyok gorogorszaghoz, de azert szet kell nezni egy kicsit mashol is a vilagban.
Kyra: azt a tekit mi is megtalaltuk az erodben. Ott van a fotoim kozt a vege fele.
Kristin: a furdovel kapcsolatban: gorogorszagban szinte mindenhol ez a helyzet a zuhannyal kivetel persze a 4-5*-os szallodak. Az alacsonyabb kategoriaban nagyon sok helyen meg zuhanyfuggony sincs (pl a Zephyrosban sincs), bar mondjuk ez nem is baj mert legalabb nem tapad az ember hatara allandoan. Felmoso szinten nincs, a takaritono azt mondta hogy egy torolkozot mindig rak ki nekunk amivel feltorolhetunk.
Amiben visont kellemesen csalodtam, hogy mar nincs kiirva a wckhez, hogy "ne dobd a wc papirt a wc-be mert eldugul". Regebben ez mindenhol ki volt irva.
Szia Pongrác 13! Mi az idén hatodszor utazunk Kos-ra , és mindig szeptemberben.(most 17.-én két hétre) eddig még soha nem volt rossz idõnk.Azt nem mondom hogy nem volt néha esõs vagy hüvös nap de ez nem jellemzõ.A különbözõ helyeken megtalálható idõjáráselõrejelzésekben található hõmérsékletekhez meg nyugodtan hozzálehet adni +-ban 2-3 fokot
Nagyon kedves voltál, hogy válaszoltál pongracznak, de Õ azt a kérdést 2005. augusztusában tette fel, tehát több mint 2 éve, így már tárgytalan. Azóta visszajött Kosról, sõt idén is ott nyaralt.
Most hogy mondod, a mi apartmanunk fürdõjében sem volt kiírva, hogy ne dobjuk a wc papírt a wc-be. De mi ettõl függetlenül ugyanúgy nem dobtuk bele, hanem a kukába.
Regebben mindenhol ki volt irva, ill. a szallodakban a recepcion is kulon szoltak hogy ne dobjuk bele. Gondolom vastagabbra csereltek mar azota a szennyvizcsoveket, azert lehet beledobni.
Nem tudom, hogy lesz-e még jövõre ez a szállás, de ezt tudom, hogy jó helyen van. Nagyon közel Kos város kikötõjéhez. Egyes szobái teraszáról oldalról lehet látni a tengert, ami kb. 60-70 méterre lehet emlékeim szerint.
Kedves Valcsi! Naná ! Ezt abból tudom hogy a Nejem azóta is rajtam röhög,dehát a tanulópénzt mindenhol megkell fizetni.Majd legközelebb már az évszámot is megnézem,nem csak azt hogy mi van alá írva.Amúgy annak hogy a Hellas.hu-t(véletlenül=kezdõ internetezõ)megtaláltuk,nagyon megörültünk.1994-óta járjuk GO.különbözõ részeit(99-óta felváltva Kos vagy Rhodos). 94-ben milyen jól jött volna egy ilyen fórum,amikor még szinte azt sem tudtuk merre van Görögország.Elégedettséggel tölt el minket az is hogy Kos szigetet kezdik felfedezni a magyarok.Mikor elõször jártunk ott (ex- jorgos travel),még alig lehetett magyar szót hallani,most pedig egyre többen részesülnek abban a szerencsében hogy bejárhatják ezt a gyönyörú szigetet.Mi is ezt fogjuk tenni most már szerencsére hatodszor,17.-tõl két hét-ig.Hosszú volt az év ,ránk fér a pihenés.Üdv! Tib.