Karpathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 61
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44601 Üzenet linkje2007-09-12 14:44:01 

Megnéztem a topicot; rájöttem, hogy már láttam... icon_redface.gif Akkor végképp nem értem... icon_eek.gif De van ilyen, hogy mást kap az emberfia, mit amit vár... icon_confused.gif icon_sad.gif
# 62
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44603 Üzenet linkje2007-09-12 15:04:43 

Én sem értem igazán, hiszen amit írtak a szigetrõl abban is az van, hogy szinte semmi nincs, csak csönd és nyugalom. Azoknak ajánlják, akik el szeretnének bújni a sok ember elõl.
# 63
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44604 Üzenet linkje2007-09-12 15:09:11 

Megint írt Andi, hogy kb. 3 órája ülnek egy helyben és szénné vannak égve. Mindene tele van kiütéssel, napallergia. Alig várják, hogy visszamehessenek Karpathosra.
# 64
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44605 Üzenet linkje2007-09-12 15:15:00  Válasz a #44604. hsz-ra Előzmény #44604

Szegény... Most már tényleg sajnálom... icon_sad.gif
# 65
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44607 Üzenet linkje2007-09-12 15:18:45  Válasz a #44605. hsz-ra Előzmény #44605

Én is! Mindíg van valami, amitõl nem lesz "felhõtlen" a nyaralásuk.
# 66
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45030 Üzenet linkje2007-09-17 09:52:01 

Sziasztok!

Tegnap (vasárnap) kaptam Vojanditól újabb sms-t. Minden nap motorral mennek másik strandra. Egy gond van csak, hogy iszonyatos szél van állandóan. Egyébként minden rendben van, már sikerült jó barnára lesülnie. Tegnap vacsorázni egy kis hegyi faluba mentek, hogy megkóstoljanak valamilyen helyi specialitást.

# 67
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45032 Üzenet linkje2007-09-17 09:58:33 

Már nem sok van Andinak sem, hamarosan jönnek haza; repül az idõ... icon_eek.gif icon_rolleyes.gif
# 68
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45037 Üzenet linkje2007-09-17 10:12:37  Válasz a #45032. hsz-ra Előzmény #45032

Bizony gyorsan letelik az a két hét nekünk is, hát még Nekik.
Emlékeim szerint 19-én vagy 20-án jönnek haza (Németországba).

# 69
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45039 Üzenet linkje2007-09-17 10:35:22 

Szia Valcsi!
Örülõk, hogy jól vannak az Andiék.
Remélem a megfázást, most kihagyja, mert utolsó napokban szokott mindig megfázni.

# 70
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45161 Üzenet linkje2007-09-18 08:45:59 

Sziasztok!

Most kaptam Vojanditól újabb sms-t. Sikerült minden probléma nélkül egy korábbi gépre áttetetniük a repjegyet, amelyik Karpathosról Rodoszra viszi Õket, így lesz ott is egy egész délutánjuk, hogy kicsit körülnézzenek. Nagyon örülnek neki, mert erre nem lett volna lehetõségük, ha az eredeti idõpontban utaznak.

# 71
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45167 Üzenet linkje2007-09-18 09:21:49 

Ez pont az i-re! Nagyon csalódott volt, hogy megváltoztatták az eredeti indulási idõpontot. Így mégis csak más... icon_wink.gif
# 72
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45420 Üzenet linkje2007-09-20 13:05:11  Pigadia

# 73
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45437 Üzenet linkje2007-09-20 15:51:10 

Sziasztok!!!!! Annyit gondoltam ám rátok is! Hiányoztatok.

Mos, kb. 2 órája érkeztünk haza (Münchenbe). Még rengeteg dolgom van itthon, de nem bírtam ki, hogy ne nézzek be ide.
Összefoglalom röviden, mi volt.
Szóval odafelé pár órát ücsörögtünk a rodoszi reptérrel szemközt egy kávézóban.

Karpathos:
Az elsõ napokban el voltunk tõle ájulva. Tényleg olyan érzésünk volt, mintha az idõben utaztunk volna vissza.
A sziget természeti adottságaiban gönyörû, de amúgy ez égegyadta világon semmi látnivaló ninc sott, prá szép hegyi falun kívül. A sziget déli részén jó útrendszer van, de az északi felére nem lehet eljutni csak dzsippel vagy hajóval.
Iszonyatos drágaság van, ez volt eddiga legfódrágább görög hely, ahol nyaraltam.

Meglepetésünkre a sziget nem németekkel volt tele, hanem olaszokkal, akár olaszországban is nyaralhattam volna, mert nekik köszönhetõen az étlapokat is olaszosra szabták. Alig találtunk normális görög kaját és ami felháborított, hogy nagyon kicsi adagokat adtak jó drágán és sosem laktunk jól, sehol sem adtak "ajándékdesszertet" és még csak kedvesek sem voltak az emberek.

Az egész olyan volt, mint a turistáknak megrendezett cirkusz és mi éreztük magunkat benne majomnak.
Nagyon szép nyaralás volt, de vissza nem mennénk. Az elsõ hét után már nagyon unalmas volt minden nap csak strandra menni.

Kassosról erészetesen olvastam. Azt írta az útikönyvünk a kis fõvárosáról, hogy szép sikátoros utcácskák vannak, ahol órákig lehet sétálni. Valahogy Hidrához hasonlónak képzeltem el, de nagy csalódás volt. Az egész sziget szinte elvándorolt már, imnden ház üresen állt, omladozott, étterem is talán csak kettõ volt. Nagyon unalmas volt és még szépnek sem mondanám. Visszafelé meg nem jött a kompunk Krétáról, csak 2,5 óra késéssel és így késõ estig ott ücsörögtünk Kassoson.

Annyi minden írnivalóm lenne még, de most el kell menni bevásárolni, meg este már el akrom kezdeni a beszámolómat meg a fényképek feldologozását...

Jó volt olvasni, ahogy gondoltatok rám és emlegettetek.

Várom a kérdéseiteket.
Puszi mindenkinek:
Andi

# 74
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45438 Üzenet linkje2007-09-20 15:56:46 

Jajj, elfelejtettem.
Szóltunk a kinti képviseletnek, hogy jó lenne a korábbi rodoszi gépre cserélni a visszautat. Mondták, hogy semmi probléma, van még sok üres hely (itthon azt hazudták az utazási irodában, hogy arra a gépre nekünk nem volt már hely, mert tele volt már régen, pedig mi még januárban foglaltuk az utat és kértük, hogy jegyezzék fel, hogy ha egy mód van rá, mi a korábbi géppel szeretnénk menni). A kis propelleres ATR gép még félig sem volt tele és még a jegy áttetetéséért sem kell külön díjat fizetnünk. Szóval ennyit az itthoniak segítõkészségérõl.

Rodosz. Az óvárostól 20 percnyi sétára kaptunk egy lepukkadt szállodai szobát. Du. 4-kor érkeztünk oda, így volt még dütétedésig pár óránk. Pozitív: az óvásros szuper szép volt.
Negatív: borzalmas mennyiségû emberáradat, a spanyol szárazföldi (Costa Brava) üdülõhelyeket idézõ hangulat, ronda hatalmas emeletes szállodák, a standokon mint a heringek az emberek.... Örülök, hogy láttam Rodosz várost és nem vágyunk e szigetre nyaralni többet.

# 75
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45442 Üzenet linkje2007-09-20 16:01:52 

Szia Andikám!

Örülök, hogy megérkeztetek minden baj nélkül. Pihenjétek ki a nyaralás és az utazás fáradalmait, majd írd meg a beszámolód. 25-ig ráérsz, hiszen Jox csak akkor jön haza, de akkor szeretném látni a képekkel együtt, Nagyon kíváncsi vagyok.
Lehet, hogy azért ilyen mogorvák az ottani emberek, mert a kalózok leszármazottai, hiszen Karpathos a kalózok szigete volt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 4 5 6 ... 161 162 163   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu