Vrasnáról találsz térképet a http://www.heliostravel.hu oldalon. Itt találsz rövidke leírást is a faluról. Igaz, ezen nem az Apollon apartmanjai vannak feltüntetve, de pék, szupermarket, húsbolt, szórakozóhelyek igen. Én friss infókkal nem szolgálhatok, mert 2003-ban voltam ott. A partja homokos, de van benne egy sáv, ami kavicsos. A tenger elég hamar (kb. 5 méter) után mélyül. Napágyat, napernyõt fogyasztás ellenében használhatsz egész nap. Csak elfoglalod és majd odajönnek, hogy mit kérsz inni.
Kavala-Thasszosz kirándulásra érdemes elmenni, mert szép és érdekes helyekre visznek.
Thesszalonikibe egyénileg érdemesebb bemenni, mert úgy sokkal olcsóbb. Az Asprovaltáról induló busz, mely Szalonikibe megy megáll Vrasnán a fõúton, csak le kell azért inteni a biztonság kedvéért. A "Leírások" rovatban találsz Szaloniki látnivalóiról egy leírást, hasznodra lehet a tájékozódásban, csak egy térkép kell hozzá.
Szia!
Stella apartmanba mentek?mert onnan ott a pék 50m-re,van ott kis diszkont féle meg a fõút túloldalán egy nagy diszkont amirõl konkrétan tudok.az árak nem vészesek.utca végén van a tengerpart.ha picit visszaolvasol leírtam hogy mi mennyi volt.26.oldal alján.
Fakultatív csakis kavala-thassos!
hamar mélyül a tenger! szerintem 2m és nekem már nem ért le a lábam(170cm körül vagyok)enni átmentünk asprovaltába és van ott egy olyan hogy All time nevû kajálda!ott finom a gyros tál+pita gyros is.Stavrosba 1étterembe voltunk ott nem volt jó a kaja.kék-fehér szökõkút van benne és arrafele kell a buszra felszállni.albumomba kép is van róla.
Ilyenkor már nem biztos hogy kell fizetni a nyugágyért.sárga nyugágyas résznél nem vészesek az árak.kék húzósabb!(ha kell még fizetni)Medúzával nem találkoztunk hála.Esténként érdemes Asprovaltába átsétálni.
most ennyi jut eszembe!
jó készülõdést
koszonom hajni!
mar pakolgatok, szedem ossze a cuccokat, valojaban nem tudom mik lennenek a legpraktikusabb, hasznos dolgok.
mar csak 4-et kell aludni ES INDULUNK!
Szia!
Igen.tudok!tiszta kis szolid studiók vannak.Amit vinni kell az evõeszköz,pohár,konzervnyitó,bornyitó esetleg ha kell
Más most nem ugrik be de majd ha eszembe jut akkor írok
sziasztok nem akarok bele szólni csak azt kérdezem -segítsetek- mi a vonzó Vrasnában nekem egy "elit" Korfuhoz képest is szép volt A hotel Paradise pedid pazar és a tenger éjszaka nem beszélve a Kis-Ázsiából érkezett Paleo Vrasnáról szóval Vrasna csodás
Sziasztok! Nem akarok beleszólni, csak azt kérdezem -segítsetek- mi a vonzó Vrasnában? Nekem egy "elit" Korfuhoz képest is szép volt. A hotel Paradise pedig pazar és a tenger is éjszaka, nem beszélve a Kis-Ázsiából érkezett Paleo Vrasnáról, szóval Vrasna csodás!