Még valami: a legtöbb helyen minden sült ételhez felszolgának citromot! Sokan nem szeretik, nem kötelezõ ráfacsarni. Én szeretem. És amellett, hogy sok kajának ad egy plusz pikáns ízt - vagy rossz választáskor segít ehetõvé tenni - de a nagy elõnye, hogy segíti az emésztést!!!
És még pár kaja:
-Muszoka: a mi rakott krumplinkhoz hasonló, krumpli, padlizsán és darálthús egybesütve
- Paidakia: (petros:fából készült "szén" parazsán) ropogósra sütött fûszeres báránykaraj
-Brizola: parázson (rostlapon) sült karaj fûszerekkel, citrommal
-Bifteki: parázson sült húspogácsa.
kicsit olyasmi mint a mi fasírtunk, de inkább hajlik az amerikai hamburgerhús fele, csak annál "lazább" szerkezetû
-Pszariszoupa: halleves, NEM A FELÉNK ISMERT HALÁSZLÉ!!!
-Garidhás: kövér, apró rák
-Oktopusz vrászto: fõtt polip
-Kalamariakia: sült tintahal
Καλή όρεξη!
Legutóbb petros szerkesztette (2007-09-02 19:40:13), összesen 4 alkalommal
Pofátlanok... Szégyen vagy nem, mindíg megkérdezem, mibõl áll az étlapon kínált étel (ha nincs fotó). A hal (fõleg ez) drága, az addig renben lenne, de a köret, a díszítés nem; tálalhatnák bõségesebben is...