Én megmondom: a kaja pocsék volt!
A pincérek udvariasak, kedvesek, a sör jeges korsóban érkezett, a kaják közül kettõ elment, egy még ehetõ volt, a negyedik szinte élvezhetetlen!
A kilátás viszont pazar!
Ti ettetek a Stephanosban? Mi egyszer be akartunk ülni ebédelni (a kilátás miatt flancolni akartunk ), de mondta a pincér srác, hogy kaja nincs, csak inni lehet.
Ezek szerint nem volt kár, hogy nem jött össze? Pedig valaki dícsérte nagyon ezt az éttermet, ezért is akartuk kipróbálni.
Mivel itt nem lehetett ebédelni, így átmentünk a vele szemközt lévõ Flisvos Étterembe. A kilátás onnan is pazar volt, de a kaja feledhetõ. Ráadásul a pincér se volt a legkedvesebb, elég unott alak volt.
Ennyi tapasztalat után maradtunk a jól bevált Zorbasnál. Ott kedvesek is voltak, a kajájuk isteni volt, nagy adagok és nem volt drága.
Egyszer vacsoráztunk. Itt a fórumon dicsérték és a pazar kilátás miatt is választottuk.
Már elõre megnéztük az étlapot, az árak a Pargai szintnek megfelelõek voltak ezért határoztuk el, hogy kipróbáljuk.
Mikor bementünk láttuk hogy nincs hely, de a pincér kétszer körbevezetett bennünket, majd levette a foglalt táblát az egyik asztalról és leültetett bennünket. Nagyon kedvesek, készségesek voltak. Kértünk két görög salátát, hatalmas adagok voltak rengeteg fetával, alig bírtuk megenni, hoztak még hozzá finom kenyeret és kis tálkákban vajat is .
Idáig minden oké!
Majd jött a fõétel, a gyerekek fetával töltött, roston sült sertésbordát ettek hasábburgonyával ami elég jól nézett ki nem is volt rossz, de szerintem azt is túlsütötték. Én tintahalkarikákat kértem -mert elõzõ este láttam lent a sikátor végében mikor vitte a pincér, és olyan guszta volt, hogy megkívántam- köret nem volt hozzá csak egy fél citrom és olyan rágós volt, hogy csak nyelni lehetett. Apuci vegyes grilltálat kért, amin volt több féle husi, de szét volt égetve.
Nagyon vékony szeletkék voltak, fekete a színük és keserû az ízük. Én nem ettem volna meg, de apa csak utólag mondta, hogy ehetetlen volt.Szerencsére nagy adag tadzikit kapott hozzá, az elnyomta az ízeket.
Ezért fizettünk 48-49 Eurot.
Meg is beszéltük, hogy ide se jövünk többet, akár milyen szép a kilátás, és akár milyen kedvesek.
De a kedvünket ez sem vette el!
Továbbra is vágyakozunk!!!!!!!!!!4
h.apci! Szerintem jobb, ha nem maradsz itthon!!! Van Pargan isteni étterem is, azt garantálom.
Na, azért... Már kezdtem aggódni...
Nem sokat érnek néha a neten található képek. Itt van pl. az Utopia Studio; ahány kép, mind más (rájöttem, közben átépítették). Olvastam egy korábbi bejegyzésben, hogy a földrengéskor az új díszburkolat megrepedt. Errõl van szó (éppen az Utopia elõtti sétányrész a városi strandnál)? Evett itt valaki?