Én is kellemes nyaralást és szép idõt kívánok. Irigyellek nagyon, hogy talán már ma éjjel sikerül Kos város gyönyörû kikötõjében sétálnod és hallgatni a kabócákat.
Szia Ferrari!
Pár hónappal ezelõtt Tõled kértem infót a Hotel Zephyrosról és Te gyorsan válaszoltál is.Azóta (ismét) visszatértünk a szigetrõl-sajnos:( Mert szívünk szerint még maradtunk volna.De ez nem a hotel érdeme!Ha nem haragszol lenne még pár kérdésem.Mi reggelis ellátással voltunk a Zephyrosban 2 hétig.Az egyik gond az volt,hogy a reggeli 2 fajta dzsembõl,vajból,2-3 féle zsemle ill.kenyér,kávé és narancslébõl állt.Semmi felvágott,sajt,paradicsom!!!Amikor Te voltál itt akkor is csak ennyibõl állt a reggeli?Szerintem 2 héten keresztül a dzsemes kenyér kicsit durva:) Sajnos ez nem az egyedüli bosszúság volt itt.A mama velünk és másokkal is minõsíthetetlen hangnemben beszélt!!!!Az igazsághoz tartozik,hogy pár nappal késõbb elnézést kért,idegi kimerültségre hivatkozott.Azt mondta,hogy a nyár nagyon meleg volt 40-45 fok.Ezt készséggel elhiszem,de ez nem jogosítja fel arra,hogy a vendégekkel így beszéljen.A papa,nagypapa és fiú viszont rendkívül készséges volt,õk igazi vendéglátók.A személyzetre sem tudok rosszat mondani,õk is kedvesek voltak.Az viszont furcsa volt,hogy a nagypapi a kutyatálat a konyhába vitte be minden reggel:( A szoba teljesen oké lett volna,de sajnos itt is akadt 1-2 dolog ami nem volt 100-as.A beépített szekrény felsõ részének egyik oldala kicsit penészes volt,(ez csak nálunk volt ilyen,másoknál nem).Valamint akikkel voltunk az õ fürdõszobájuk kifele lejtett,ezért ha nem raktak 1 törölközõt az ajtóhoz,akkor úszott az elõtér.Mivel nem volt a tusolón függöny,az ajtóra fröccsenõ víz szétrohasztotta azt.Amikor Te voltál itt akkor is voltak hasonló problémák vagy csak az utóbbi idõben lett ilyen a hotel?Az igazság az,hogy nem lenne a Zephyros rossz választás,de ezek után én csak nagyon-nagyon feltételesen ajánlom ezt a szállodát.
Köszönöm válaszod!
Üdvözlettel:Ian
Nekem nem voltak ilyen rossz tapasztalataim a szállodával kapcsolatban. A reggeli nálunk is egyhangú volt, de az nekünk nem volt probléma, megoldottuk másképp. Az említett hölggyel sem volt semmi bajunk, velünk nagyon kedves volt, jókat beszélgettünk. A kutyus akkor volt kölyök amikor ott voltunk, egyszer fordult elõ, hogy beszaladt az étkezdébe, de ki is vitték onnan.
Az idén ott volt a Zephyrosban Karaj , nem tudom nekik mi volt a véleményük?
Ez a szálloda egy ** + -os , szerintem 2 éve amikor mi voltunk ez megfelelt ennek a kategóriának.
Voltam tavaly Krétán *** -ban, de az nem volt olyan, mint a Zephyros.
Bocs, ha miattam mentetek oda és elrontottam a nyaralásotokat.
2 éve semmi gond nem volt vele.
Ian: ahogy Ferrari baratom is irta, mi is a Zephyrosban voltunk 2 hetet junius vegen. A reggeli nalunk is ugyan az volt mint nalatok. En rakerdeztem Vaszilisz-re (o volt a fiatal srac a tulaj fia), hogy miert ilyen komoly a reggeli. Azt mondta, hogy 2 eve elment a szakacsuk mert meghalt valakije es azota nem vettek fel masikat (ne kerdezd miert, nem tudom). Amig volt szakacs, addig allitolag volt rantotta, fott virsli, stb.
A szobaval kapcsolatban: mi a 208-asban voltunk. Valoban egyszeru a berendezes, zuhanyfuggony nincs, torolkozovel kell felmosni, de en mint oreg gorogorszag jaro ezt mar megszoktam szoval fel sem tunik, viszont a kilatas pazar volt.
A szemelyzet szerintem baratsagos volt, a mama kicsit egyhangu de lehet vele beszelgetni, a papa kicsit nagyothall es nem igen beszel angolul, a Vaszilisz orias jo arc, vele sokat beszegettunk meg parszor be is rugtunk.
Osszesegeben szerintem a Zephyros nem rossz valasztas, bar biztosan letezik nala jobb szalloda is. Mi Rodoszon voltunk ***+-os szallodaban 7 eve, de abban pl. nem volt sem huto, sem tv, sem legkondi. Zuhanyfuggony volt ugyan, de inkabb ne lett volna mert allandoan a hatamra tapadt.
Szoval lenyegeben mi nem bantuk meg a Zephyrost, mar csak azert sem mert ezert az arert nem hiszem hogy kapsz jobbat.
Egyrtértek, Vaszilisz óriási arc . Azt hiszem ebben Bubó is meg tudna erõsíteni.
Szerintem sem rossz választás. Jó helyen is van és tényleg pazar a kilátás, a szladi felszereltsége is jó, van minden szobában hûtõ, telefon, tv, klíma.
Sziasztok!
Ferrari és Karaj!
Köszönöm a gyors választ!
Ferrari:természetesen nem hibáztatlak,mert Te csak azt írtad le amit tudtál,tapasztaltál.Köszönöm a segítséged!A rossz szállodai élmények ellenére jól éreztük magunkat a szigeten.Ismét,mert 2005-ben már jártunk itt,de a szívünk visszahúzott,ide is.Csak halkan merem megjegyezni:nekünk Rodosz az igazi kedvencünk.
Karaj:a zuhanyfüggönyt nem hiányoltam azon okok miatt amiket Te is leírtál.Akikkel együtt voltunk szintén a 208-ban laktak,mi a 107-ben.Az igaz,hogy olcsó volt de amiket leírtam azok még 1 olcsó hotelben sem megengedhetõek szerintem.Mi sem elõször jártunk Görögo.-ban,de sajnos ez a hotel szerintünk csak végszükségbõl ajánlható-(jelenlegi kiszolgálással).Valószínû,hogy nekünk több olyan dolog is össszejött-(penészedés,gyenge reggeli,nyûgös mami,stb)-amikbõl ha 1-1 elõfordul észre sem vesszük,de így együtt sok volt.
Mindenestre köszönöm a válaszotokat!!!Abban szerintem 100%-osan egyetértünk,hogy a sziget gyönyörû és rengeteg látnivalót tartogat.Valamikor még biztos visszamegyünk erre a szigetre!
Üdvözlettel:Ian
Ma este jonnek haza az ujdonsult Kos utazok. Kivancsi vagyok mit meselnek...
Ferrari es Ian: Szepeva is a Zephyrosban volt. Meglatjuk O hogyan ertekeli a szallodat.
Sziasztok!
Megérkeztünk, pár perce értem haza és ma még megyek dolgozni. Most csak annyit: nagyon tetszett minden, a sziget, a város, meg a Zephyros is. Este majd jelentkezem (ha el nem alszom).
szepeva