Itt szuggerálom a képeidet már mióta, mert nem bírtam rájönni, hogy hol lehet ez a rész.
Aztán rájöttem. Mikor két éve ott voltunk, akkor még fû se volt a szállás elõtt.
Egek, milyen szépen megcsinálták!!!!!!!!
Itt szuggerálom a képeidet már mióta, mert nem bírtam rájönni, hogy hol lehet ez a rész.
Aztán rájöttem. Mikor két éve ott voltunk, akkor még fû se volt a szállás elõtt.
Egek, milyen szépen megcsinálták!!!!!!!!
Szerintem gyönyörû lett Vrasna parti sétánya. Amikor 7 éve ott nyaraltam, egy száguldásra alkalmas aszfaltos út volt a part mellett. Tavaly fel volt bontva minden. Mostanra egy igazán kikapcsolódásra alkalmas hellyé vált. Nagyon tetszett, amit láttam. Ha nem mélyülne olyan hirtelen a tenger, biztosan visszamennék nyaralóként is, nem csak látogatóba.
sziasztok !
ott voltunk szep volt nyugis volt igen jol ereztuk magunkat
az edes semmitteves gondok elfelejtese!
ja es visszakaptuk a -bellanal-befizetett penzunket 100%!
jovore ujra megyunk!
megtetszett VRASNA,
na de örülök!!ugye milyen jó kis hely??!!
megbeszéltük olyan 5év múlva visszamegyünk a Párommal(és remélem babusunkkal )megnézzük mennyit változott fejlõdött Vrasna:)
Sziasztok!Nos ez a topik nem nagyon mozog mostanában!Idén nyáron 1 hetet fogok eltölteni Vrasnán a családommal.Arra szeretnélek kérni benneteket,hogy segítsetek nekem kitalálni merre mit érdemes megnézni.Azt azért elmondom,hogy két gyerekkel vagyunk.1 hét nem sok idõ,de azért szeretnék sok szép dolgot látni.Autóval megyünk.A fotoalbumban sok képet megnéztem és csodálatos élmény volt számomra.Nagyon készülök az utazásra és szinte kész tervekkel szeretnék menni.Minden segítséget örömmel fogadok.Köszönöm:Andi
Sziasztok!Nos ez a topik nem nagyon mozog mostanában!Idén nyáron 1 hetet fogok eltölteni Vrasnán a családommal.Arra szeretnélek kérni benneteket,hogy segítsetek nekem kitalálni merre mit érdemes megnézni.Azt azért elmondom,hogy két gyerekkel vagyunk.1 hét nem sok idõ,de azért szeretnék sok szép dolgot látni.Autóval megyünk.A fotoalbumban sok képet megnéztem és csodálatos élmény volt számomra.Nagyon készülök az utazásra és szinte kész tervekkel szeretnék menni.Minden segítséget örömmel fogadok.Köszönöm:Andi
Szia!
Melyik apartmanban lesztek?Thassos-ra szerintem érdemes ellátogatni, nincs messze meg persze Stavrosba is.
Egy magánház tetõterét alakították ki apartmannak és most lesz elõször kiadva.A Meandros Village apartmanházak közelében van.Képen láttam csuda helyes,otthonos.Vrasnárol nem sok ismeretem van,csak amit itt olvastam.
Arra szeretnélek kérni benneteket,hogy segítsetek nekem kitalálni merre mit érdemes megnézni.Azt azért elmondom,hogy két gyerekkel vagyunk.1 hét nem sok idõ,de azért szeretnék sok szép dolgot látni.Autóval megyünk.
Szia Andi!
Mivel Stavros, Vrasna és Asprovalta közvetlenül egymás mellé épültek, érdemes a másik két topikot is olvasnod. A Stavros topikban nagyon sokat és részletesen írtunk mostanában a környékbeli kirándulási lehetõségekrõl. Ugyanazok a lehetõségek adottak a Számodra is, ha érdekel olvasgasd!
Ha van kérdésed szívesen segítünk!
Egy magánház tetõterét alakították ki apartmannak és most lesz elõször kiadva.A Meandros Village apartmanházak közelében van.Képen láttam csuda helyes,otthonos.Vrasnárol nem sok ismeretem van,csak amit itt olvastam.
Szia
Akkor nagyon úgy néz ki, hogy egy helyre megyünk csak mi utánnatok