Mi most jöttünk haza Paráliáról, de nagyon hiányzik. Szinte honvágyunk van oda. Egy biztos jövõre ugyanott, ismét Ino Apartman! Szuper volt! Most voltunk elõször, de már nem megyünk sehova máshova, csak Paráliára.
Mi most jöttünk haza Paráliáról, de nagyon hiányzik. Szinte honvágyunk van oda. Egy biztos jövõre ugyanott, ismét Ino Apartman! Szuper volt! Most voltunk elõször, de már nem megyünk sehova máshova, csak Paráliára.
Zsany1!
Azért érdemes ám máshova is utazni Görögországban!
Hidd el, bármelyik részére, faluba, városba, stb-be mész, ugyanúgy beleszeretsz és mindegyiknél elhatározod, soha, sehova máshova
Parálián olyan szálláshely érdekel, ahol az ágy végén nincs támla. Nálunk ez a döntõ, ugyanis a párom 2m. Mi idén a Kyriakiban is azért szálltunk meg, mert ott nem volt támla.
Tavaly keresztbe feküdt a franciaágyon Leptokárián, úgy is alig fért el, elõzõ évben a gumimatracon a Hotel Delphinában Moraitikán.
Ha esetleg valaki tud valamit ajánlani a jövõt illetõen?
Sziasztok!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, Paralia...
Az tényleg egy PARADICSOM!
Én tavaly voltam ott 3 barátnõmmel (4 csaj), és képzelhetitek milyen jó volt!!! Annyi szórakozóhely van és mindegyik olyan jó, hogy fergeteges volt az ott eltöltött 2 hét! Mi aztán találkoztunk ott szinte minden nemzetiséggel Minden nap buliztunk, mert azért mentünk! Nameg élmény gyûjtésre...és az sikerült is! Egyedül amivel nekem voltak fenntartásaim, az a tengerpart. Általában koszos, zavaros volt a viz, tele növényekkel...de azért kibirtuk!
Idén nem tudtuk eldönteni, hogy Paraliara menjünk vissza vagy nézzük meg az agyon dicsért Sartit, de mivel az orrunk elõtt vitték ez az utsó Paralias utat --> Sarti maradt. De nem bántuk meg! Szerintem ott sokkal szebb a part és a tenger, viszont a szórakozóhelyeken lenne még mit javitani... Azok nincsenek annyira a toppon, mint Paralian. Lehet ötvözni kellene a kettõt!
Tudom nagyon szerencsés vagyok, már teljesen kész vagyok, és addig kb mindennap dolgozom, szóval így hamar eltelik az idõ. Már a kollegáim szerint is látszik rajtam, h be vagyok zsongva
Az Ino Apartmanban nincs támla az ágyon csak a fejrészen, egyébként nagy az ágy és hihetetlen kényelmes. Különben az Ino más szempontokból is tökéletes volt.
Igen az Apollon travellel voltunk! Nagyon fair egy utazási iroda! Csak ajánlani tudom, ha gondolod küldök képeket a szállásról. csak add meg a címed, szívesen elküldöm