Írásodból gondolom, hogy Kos lesz a következõ uticélotok
Szeretnék még én is visszamenni, mert nagyon jól éreztem magam. Ezt Szepevaéknak is köszönhetem Sokat kirándultunk együtt, csak az 1 hét volt kevés. Ami kimaradt, azt majd leglözelebb bepótolom
A Zephirossal semmi gond nem volt, nyugodt szivvel ajánlom én is mindenkinek! Sajnálom, hogy Ian így járt és kellemetlen emlékekkel jött haza. Velünk nagyon kedvesek voltak a hotelben, rosszat nem tudok rájuk mondani.
Szivesen mennék vissza máskor is ebbe a hotelbe.
Tényleg nagyon sajnálom, hogy az "öreglány" elrontotta a nyaralásotokat. Szegény biztos klímaxol, de annak örülök, hogy a sziget tetszett.
Én jövõre lehet visszamegyek .
Nem tudom, miért vették ki az Apellis hotelt az Aeolus katalógusból, pedig nagyon jó kis szállás lehet. Ha benne lett volna, valószínû oda foglaltunk volna helyet. Azért fényképeztem le, mert amikor megláttam a szállodát, egybõl eszembe jutott, hogy ti ott szálltatok meg anno. Amúgy a mi szállásunk, a Rena apartman közel volt hozzá, talán 2-300 méterre.
Írásodból gondolom, hogy Kos lesz a következõ uticélotok
Szeretnék még én is visszamenni, mert nagyon jól éreztem magam. Ezt Szepevaéknak is köszönhetem Sokat kirándultunk együtt, csak az 1 hét volt kevés. Ami kimaradt, azt majd leglözelebb bepótolom
Asteri
Szia Asteri!
Nagyon tetszett Kos nekem is, de jövõre egy másik sziget lesz a célpont. 1 hét elhiszem, hogy kevés volt, mi 11 napot töltöttünk ott (vagyis hivatalosan 12-t, de a 12. nap hajnalban már utaztunk haza, ezért ezt nem számolom bele), ez így pont jó volt, kényelmesen be tudtuk járni a szigetet, mindenre volt idõ. Mi 10 napnál alább már nem is adjuk a nyaralást!
Örülök, hogy szerencsésen megjöttél és annak, hogy jól sikerült a nyaralás! Ha hiszed, ha nem, az indexen mindennap lesegettem vajon mikor jössz?
Csak most jutott eszembe, hátha...a hellaszon:-))
Nagyon várom a részletes beszámolót, fotókat, sok pusssz: Ili
Tényleg nagyon jó szállás az Apellis. Valószínûnek tartom, hogy a skandinávok és hollandok foglalták le az egészet. Nem nehéz, hiszen emlékeim szerint 36 szoba van összesen és az is 3 épületben. Mikor mi ott nyaraltunk csak svéd, finn, norvég és holland túrista volt a hotelben.
Én nem tudom, hogy melyik a Rena apartman, mert 2005-ben még nem volt ott szállása az Aeolusnak.
Szerintem a Rena idén került a katalógusba. Böngésztem a netet, fórumokat, de senki nem írt még róla, keresõvel is próbálkoztam, de semmi. Ebbõl gondolom, hogy ez új szállás lehet. Ja, ráadásul Lambiban ez az egy apartmanja van az Aeolusnak. Mi mindig apartmanba megyünk, mert olcsóbb és nem is akarunk ellátást, max. reggelit, de az Apellis mégis szóba jöhetett volna, mert pont nem félpanziós és nagyon aranyos szálloda. Az is tetszik, hogy kicsi, nem pedig egy 200 szobás komplexum. És nem utolsó sorban jó helyen van. Nekünk a Renában, ha a terasz a tenger irányába lett volna, akkor sem láttuk volna a tengert, mert beljebb van a Rena mint az Apellis.
Szia Ferrari!
Sajna ez pont az elsõ nap,törpént:)Mindegy,a sziget feledtette ezt a rossz élményt.Jó volt újra látni az ismerõs tájat,épületeket,embereket,valamint új dolgokat felfedezni.Minden év elején feltesszük a kérdést:hova menjünk?Sok minden szóba jön,aztán mégis marad Rodosz vagy Kos:) Úgy látom Te már elõrébb vagy ha jövõre ismét Kosra utazol.Én most Krétán gondolkodom,de ez még változhat.Rodosz nagyon csábít megint:)
Üdv:Ian-Bazidzsó
Hahó Ian-Bazidzsó!
A villanyt lekapcsoltuk! Ha már 2x jártál Rodoszon és 2x Koson is, válassz szerintem új uticélt. Nem azért, mert ezek a szigetek nem szépek, de annyi gyönyörûség van máshol is, amit meg kell nézni!
Kérdezted, mi jövõre hova megyünk. Évek óta az elsõ charterrel valamelyik görög szigetre, de még nem döntöttem. Lehet Kefelonia vagy Zakyntos, majd kiderül. A tél vége felé meg megcsaljuk Görögországot, mielõtt bejön a hõség, valószínû fapadossal Rómába.
Olvastad "margitka" beszámolóját itt a hellaszon? Érdemes! Krétán volt az idén.