Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 51 52 53 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Lloth | #45455 Üzenet | 2007-09-20 18:52:03 |
Szóval fent látható a LEGNAGYOBB icon_biggrin.gif GÖRÖG ZÁSZLÓ...

Hello Rebka!

Mi Zanteban vásároltunk inkább az EuroSparban, de a sostisi kis boltban a víz és a gyümölcs korekt áron volt.
A kajaárak hasonlók, mint amit írtál, igaz, hogy a fõételek inkább 7-10 euroba kerülnek. Az üdtõ drága az éttermekben és a boltokban is az itteni árakhoz képest: 1,5-2 euro körül van egy pohárral, de a boltokban sem olcsó.

Köves partokon mi fürdõcipõt vettünk, így nem volt gondunk kagylóilag.

Biztosítás kötöttünk itthon.

Jó utat nektek és erre készüljetek: icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

üdv:
lloth
  Atosz | #45460 Üzenet | 2007-09-20 20:01:54 | Válasz a #45452. hsz-ra Előzmény #45452
Szia Iloth!

Nagyon klassz a zászlód,végeredményben hogyan sikerült feltenned.Roppant kiváncsi vagyok!Áruld el,de csak nekem. icon_biggrin.gif

Elõre is köszönöm: Atosz icon_wink.gif
  Lloth | #45463 Üzenet | 2007-09-20 20:36:20 |
Szió Mester!

Holnap majd válaszolok a hozzászólásodra, de ma már nincs idõm, viszont így csináltam a képbeillesztést:

http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=328

üdv:
lloth
  Atosz | #45477 Üzenet | 2007-09-20 22:18:31 |
Hello Iloth!

Ezt a zászlócskát te akkor a netrõl tetted fel,igaz?Mert merev lemezrõl ez nem megy.
Hiába, a két elemi mindig hátrányt hordoz magában. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Jó éjt! Csak: Atosz,már nem mester. icon_cry.gif
  Lloth | #45523 Üzenet | 2007-09-21 14:37:50 |
Kedves Atosz!

A mesteri címet csak úgy nem veszti el az ember, ha már megvan... icon_wink.gif
Látod, én is mit össze szenvedtem hiányos ismereteimmel mire sikerült: tényleg nem volt egyszerû, ráadásul - mint egy nappal késõbb kiderült - a rendszer is ellenem dolgozott.

Mindenesetre pontosan azt csináltam, amit leírtak: létrehoztam egy albumot magamnak azon az oldalon, majd onnan ide linkeltem be a fotóimból.
Úgyhogy így már nem is olyan bonyolult, de én is megszenvedtem vele, viszont innen már bárhová tehetem a képeket.

üdv:
lloth

Ja igen: folytathatjuk a kérdezz-felelek élménybeszámolót! Én következem majd, csak egy pici türelmet! Már megint elhavazódtam, de igyekszem...
  H.apci | #45528 Üzenet | 2007-09-21 15:12:22 |
lloth írta:
Mindenesetre pontosan azt csináltam, amit leírtak: létrehoztam egy albumot magamnak azon az oldalon, majd onnan ide linkeltem be a fotóimból. Úgyhogy így már nem is olyan bonyolult, de én is megszenvedtem vele, viszont innen már bárhová tehetem a képeket.

Megtaláltam, meg is néztem volna, de úgy döntöttél - Te kis hamis, hogy nem nyilvános.; csak Te férhetsz hozzá. icon_rolleyes.gif icon_sad.gif
  Lloth | #45591 Üzenet | 2007-09-22 18:20:41 |
Kedves H.apci!

Hát azért az nem úgy van ám, hogy csak úgy belenézünk az albumba, amíg Jox nincs itthon! icon_wink.gif
Mert én egy lusta pók vagyok ám és azokból a képekbõl tettem fel abba az albumba, amiket majd ide is fel szeretnék tenni a fotóalbumok közé, és csak kicsit mutattam az albumból, nehogy lelõjem a poént... icon_eek.gif Remélem, nem haragszotok érte! A fenti képekkel vagytok kénytelenek ízelítõnek megelégedni Jox hazaérkezéséig...

Kedves Atosz!

Hogy folytassam további értekezéseinket, hát igen... Ez a kelet meg ez a nyugat: keverem a két égtájat, de arra gondoltam, amit írtál Te is!
Egyébként szummázva a Zakin töltött hetünket, csak annyit, hogy
- nagyon jól éreztük magunkat
- ez megint egy nagyon más sziget, mint ahol eddig jártunk, de azért görög
- nincsenek romok, de nem baj
- sok a szemét és zsúfolt a reptér
- nagyon szép a természet
- imádtuk a teknõsöket
- kristálytiszta a víz, sokféle tengerpart
- borzalmas a tájékozódás autóval, de kellõ figyelemmel "sima liba". De majd a beszámolómban részletesebben mesélek... Dióhéjban szerintem elmeséltük a lényeget, de majd a videó és a képek rendezésekor lesznek még emlékeim, ami most a sok meló miatt nem jut eszembe. De télen éppen jó lesz! icon_wink.gif

üdv:
lloth
  Atosz | #45610 Üzenet | 2007-09-22 20:44:09 |
Szia Iloth!

Akkor egyszerûsítsünk.Nekem a keleti helyek, kezdem északtól lefelé:Ag.Nikolaos,Alykes,Alikanas,Rogia,Planos, Tsilivi,Zakynthos,Argassi,
Xirokastelo,Vassilikos.Kb ezek.Ennek az ellenközõ része logikusan a nyugati,vagyis északról lefelé:Volimes,Anafonitria,Maries,Exo Chora,
Ag.Leon,Kiliomenó,Agalas,Keri,Marathia.Én valahogy így érzékelem.
A legfontosabb végül is az,hogy mi szép és nyugis helyen volltunk Ag.Sostisban.Kocsi használata nélkül nem birtam volna,igaz még egy szigeten sem birtam.Mi nem tudunk,napokat,de néha még órákat sem
csak a tenger parton heverészni.Menni és élményt szerezni,látni,és ott
élõkkel beszélni,barátkozni és ezeket ha lehet képeken megörökíteni.
A kajálásról direkt nem sokat írtam,mert a görög salátákon kívül mi mást nem igen ettünk,mert lakto-vegák vagyunk,alkoholt nem fogyasztunk, egy szenvedély van nálam, a dohányzás és a rendszeres napi kávé fogyasztás,akkor kettõ... icon_smile.gif Nejemnél még ezek sem.Na persze ez már magánügy,és ez mán a dumcsiba tartozna.A szigetrõl alkotott véleményünk általában találkozik.A véleményemet a szigetrõl úgy fogalmaznám meg:ez a két hét elegendõ volt az itt tartozkodásból.A ideáig meglátogatott szigetek közül ez nem tartozik az élmezõnybe.

Üdv: Atosz icon_wink.gif
  Atosz | #45645 Üzenet | 2007-09-23 14:13:12 |
Hellasztok!

Látom beállt az utószezon a topikban,becsukták a párhete még nyitott ablakokat...Csak egy "legény" van talpon a vidéken,de az is a Kárpathos
vidékén.Ez a szép idõ kicsalogat a hideg kérókból.Mi is most értünk haza Vácrátótról ahol körülnéztünk a botanikus kertben.Sokan voltunk,nem lehetett parkírozó helyet találni.Na ez off lesz,de uff már itt sem vagyok. icon_cry.gif icon_smile.gif icon_biggrin.gif
  Mofly | #45816 Üzenet | 2007-09-25 12:38:24 |
Iloth !
Nagyon jók a képek! Nekünk sajnos csak a zászlórudat sikerült megpillantani. Pedig többször is jártunk arra.
Szerintünk is egyértelmûen a nyugati oldal a szebb. A keleti oldal a "lakhely" a nyugati meg a "kirándulóhely" icon_smile.gif
  Atosz | #45898 Üzenet | 2007-09-26 17:24:17 |
Szia Mofly!

Olvasom,hogy te is csak a karót láttad a nagy zászlóból.Sajnos nekem is csak ez sikerûlt.Nem baj, Iloth képe némileg kompenzálja a hiányát. icon_cry.gif icon_smile.gif
  Lloth | #45933 Üzenet | 2007-09-27 13:07:37 |
Hello Mofly!

Köszi a bókot a fotókra, lassan majd felteszem az albumomat én is, no meg egy rövidke beszámolót.

Szió Atosz!

Örülök, hogy legalább így láttátok a zászlót... mi a kintlétünk alatt mindig láttuk, ha arra mentünk, így én nem is gondoltam, hogy gyakran levonják a szél miatt. Persze kintlétünk alatt viszonlag szélcsendes idõ volt.

Egyébként milyen érdekes: amilyen gyorsan eltelt a nyaralás, olyan gyorsan állt le a fórum is, no de sebaj: lehet gondolkodni a jövõ évi uticélon! icon_wink.gif
Tudod, tudom, hogy telhetetlen vagyok, de hát ezért él az ember: tervezgetni kell, hogy legyen miért dolgozni a hideg téli napokon.

üdv:
lloth
  Atosz | #46042 Üzenet | 2007-09-28 14:28:01 |
Szia Iloth!

És van Ilothkának valami rejtett elképzelése a jövõ utazásáról?Tudom titok,vagy még nincs kiforrva... icon_biggrin.gif( És, éssel nem kezdünk mondatot)Ez nekem szót... icon_biggrin.gif

Mi lesz a topikkal ha mi sem szövegelünk,bár mostanában nekem sem lesz sok pampogásra idõm.Szakítunk. icon_biggrin.gif Fõlraktunk egy pár képet,sok a személyes, azokat nem,mert nem szeretem az önreklámot,vagy inkább nem való.Én így vagyok vele.

Üdv: Atosz
  Atosz | #46449 Üzenet | 2007-10-05 17:52:21 |
Szevasz annak aki van! icon_confused.gif

Hát nem hemzsegtek a Hellaszon ahogy elnézem.Iloth, látom válaszolhatok magamnak az írásomra. Avval kezdtem,hogy kerestem a feltett zantei képeidet,de az se nincs.Mindenki elhúzott mint a sárszalonka.No majd beszégetek én magammal... icon_eek.gif icon_biggrin.gif
Mindenhol üres elhagyoot nyári fészkek.Elmegyek a, a dumába.Ha valaki fenn jár füttyentsen be a topikba. icon_biggrin.gif

Atosz.
  Kata_ | #46454 Üzenet | 2007-10-05 20:56:15 | Válasz a #46449. hsz-ra Előzmény #46449
Én befüttyentenék, de nekem nem igazán szoktatok válaszolni... icon_confused.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 51 52 53 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu