Feldolgzásra csak azért nem gondolok, mert a zeneszerzõje Μιχάλης Χατζηγιάννης és nem Sting van megjelölve.
Nem tudom, hogy megy ez a zenei világban. Μindenesetre a refrén tényleg ugyanolyannak tûnik.
Én se Geot , csak annyira megütötte a fülemet, kb. 2 hete, és mostanra jöttem rá, hogy melyik dalt adja vissza, kicsit lassú vagyok igaz .
De biztosan igazad van, hogy feldolgozás is lehet, hisz a másik topikba beszélt Tournas dal feldolgozásában még Beverly Hills-i zsaru zene is van. De így kerek a világ.
Bravo Kriszta, nekem is ez a refren, ugyanolyannak tunik!
Δέσποινα Ολυμπίου & Μιχάλης Χατζηγιάννης regota egyutt vannak.
Köszi Jorgo!
Akkor most õk egy pár ezekszerint. Tényleg össze is illenek a videon.
Van egy másik video, ami nagyon tetszik ΨΑΛΤΗΣ ΠΑΝΟΣ: ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ.
Ez a dal most kirõl szól, ki az a srác?? Bár nekem ezeket a képeket elnézve Görögország az angyalom, és a föld azon pontján fekszik, amit nyugodtan lehet a mennyországnak hívni. Santorini pedig maga a trón???
Tudnátok segíteni???? Az idei évi nyári válogatás Cd-n, aminek "EPILOGI 88" a címe, van egy jó pár Peggy Zina szám. Sajnos az én (másolt) cd-men csak félbeszakítva és nem egészben. Iszonyúan tetszenek ezek a számok, amiknek a címeit csak kb-re tudom fonetikus betûkkel megfejteni:
Eimai edw; Ena; To mystiko; Ego ta spao, ellinadiko....
Meg tudná valaki mondai, ezek Zina egy Cd-jén vannak rajta, vagy több különbözõn eredeti kiadásban? Ha egy Cd-n vannak, mi annak a címe és hogyan tudnám megszerezni???
Tudnátok segíteni???? Az idei évi nyári válogatás Cd-n, aminek "EPILOGI 88" a címe, van egy jó pár Peggy Zina szám. Sajnos az én (másolt) cd-men csak félbeszakítva és nem egészben. Iszonyúan tetszenek ezek a számok, amiknek a címeit csak kb-re tudom fonetikus betûkkel megfejteni:
Eimai edw; Ena; To mystiko; Ego ta spao, ellinadiko....
Meg tudná valaki mondai, ezek Zina egy Cd-jén vannak rajta, vagy több különbözõn eredeti kiadásban? Ha egy Cd-n vannak, mi annak a címe és hogyan tudnám megszerezni???
Elõre köszi
Andi
Andi!
Ezen a honlapon meg tudod nézni, milyen CD-i vannak és melyiken milyen dalok...
Ritka alkalmam adódott, hogy ma éjjel bele tudtam nézni a szombat éji zenés mûsorba a görög adón, ahol is a szám tátva maradt, és odaragadtam a képernyõhöz. Lenyûgözõen szerény, és mégis varázslatos egyéniséget ismerhettem meg, egy sokoldalú elõadómûvészt aki színészként kezdte és különbözõ külföldi iskolákon át (London, Királyi Shakespeare Akadémia), nagy felfedezett lett, és a musicelek, operák világában is sorra aratta a babérokat.
Úgy látom, már máskor is szerepelt ebben a "Sztin ijía mász" címû mûsorban...: https://www.youtube.com/watch?v=ViCl7Ia3XOU )
Bár 17 éve dolgozom az Opera színpadán (ellentmondásosnak hathat, mert õszintén szólva mégsem kimondottan ez a kedvenc mûfajom, és éppen ezért csodálatos az, hogy; ), mégis lenyûgözött, AHOGYAN ez a fiatalember nemes egyszerûséggel, de óriási tehetséggel és zenei alázattal, nem is (csak) a torkából, hanem a lelke mélyébõl varázsolva elõ a hangokat adja elõ, és több nyelven is hitelesen a különbözõ mûfajú, szebbnél szebb dalokat!!! És életemben elõször hallva úgy meg a mûsorrészletben görögül operát énekelni valakit, hogy nem egybõl a távkapcsolóért nyúlok... hogy másik csatornára kapcsoljak el, hanem dühöngök, hogy milyen halkan hallom (ugye a reklámok többszörös decibelkülönbsége miatt az ember óvatos...), és hogy milyen keveset adnak le abból... mert úúúgy továbbhallgatnám...!!!!
Szerencsére itt a Youtube-n akad szép számmal meghallgatható dal, kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz ebbõl a görögnyelvû...
A FÉLISTEN, A CSODÁLATOS HANGÚ ÉNEKES,
ÚJABB NAGY LEMEZT ADOTT KI KB. 1 HETE
ΘΑΥΜΑΤΑ - CÍMMEL, AMIN 12 LIRÁS ROCKOS DAL TALÁLHATÓ.
SZERENCSÉRE EGY NINO RAJONGÓ FELTETT EGY ÍZELÍTÕT A YOUTUBE-RA:
https://www.youtube.com/watch?v=R26DfRIjW-8
Nekem nagyon tetszik még DE SE SYGHORO dala errõl a lemezrõl.
Nagy görög tudású barátam!
Kérlek, pár szóban mondjátok el, mirõl szól a cikk!
Bocs! Látom, ide bemásolva nem volt olvasható a cikk
És ha a linket se lehettett megnyitni...
Köszi!
Nekem nem nyílik semmi...
valami varázsszót kér... (belépési engedély?)
petros: Átküldöm a mailt...
Röviden annyi, hogy November 5. és 9.-e között leadja a rádió (biztos többször is) Sakis öt új dalát.
És Rouvas ott lesz valamikor (nov 12.-én sorsolják a nyerteseket) a rádió stúdiójában,
és be lehet majd telefonálni sms-eket küldeni, stb. Rouvas majd öt kérdést is feltesz, - lehet vetélkedni - és
aki helyesen válaszol, az több féle dolgot is nyerhet:
gondolom, a legújabb lemezt dedikálva, és koncertjegyeket...
Segítségeteket szeretném kérni!
Keresek egy olyan dalt, melyet idén nyáron hallottam Rodoszon.
A zene ütemes volt és - ha jól emlékszem - telefoncsörgéssel kezdõdött.
A 'sex' szó többször is szerepelt benne.
Ha bárki tud ilyen számról, vagy csak hasonlóról, kérem, írja meg nekem! Köszi!
Sajnos görögül nem tudok, így idézni nem tudok a számból...