Ha mondjuk most akartok utazni és a tengerben lubickolni, akkor jogos a félelem.
De júliusban és augusztusban nagyon jó idõ van Korfun.
Mi voltunk mindkét hónapban (sõt, augusztus végén is), az idõjárásban egyszer sem csalódtunk - mindig nagyon meleg volt. (Augusztusban viszont több az olasz turista...)
Mi tavaly is, és idén is 80 €-ért béreltünk robogót 1 hétre.
Érdemes több helyre bemenni, érdeklõdni. (Meg persze figyelmesen elolvasni a szerzõdést stb.) Az sem lehetetlen, hogy magyar alkalmazott segít majd a döntésben.
Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel. Bár lehet, hogy érdemesebb lenne visszaolvasnod a topikban, mert rengeteg kérdést kitárgyaltunk, illetve rengeteg hasznos információ elhangzott már.
Szewa!Eszembe jutott meg valami amirol a forumban nem esett szo.Engem nagyon erdekelne,latott e mar valaki korfu kornyeken delfineket.Van ra esely,hogy megpillantsam oket?Ja es a kirandulasok kozott szerepel a Kek laguna.Ez a laguna vajon azonos azzal a kek lagunaval ahol ezt a cimu filmet forgattak???Elore is koszi a valaszokat!
Delfinek... hát, mi még nem láttunk delfineket Korfu környékén. Nem akarok hülyeséget mondani, ezért inkább nem is mondok semmit.
Delfin show-k vannak, de szerintem nem ilyesmire gondoltatok.
Kék Lagúna... voltunk már BBQ hajókiránduláson, de hogy a Kék Lagúna az lett volna, ahova minket vittek, vagy sok kék lagúna van, esetleg az már a görög szárazföldnél van, azt sajnos nem tudom.
Melyik utazási irodával akartok utazni? Mi a (mára már "megboldogult") Bella Tourst választottuk minden alkalommal és tökéletesen meg voltunk velük elégedve.
Mi a Tiptravellel megyunk.Ez egy jol bevált Felvidéki utazási iroda.A dátumot még nem választottuk ki,de kb július végén mennénk ha minden jol megy.Addig még biztos eszembe jut pár kérdés. Még egyszer koszi a válaszokat!
Engem nagyon erdekelne,latott e mar valaki korfu kornyeken delfineket.Van ra esely,hogy megpillantsam oket?Ja es a kirandulasok kozott szerepel a Kek laguna.Ez a laguna vajon azonos azzal a kek lagunaval ahol ezt a cimu filmet forgattak???Elore is koszi a valaszokat!
Szia Tomesz!
Bocs, hogy csak most válaszolok, de beteg voltam és ma vagyok elõször számítógépnél.
Én láttam delfineket, mikor Korfu városból hajóztunk Parga gyönyörû városába. Elvileg Neked is van esélyed rá, hogy találozzál velük.
Ez a Kék laguna nem azonos a "Kék laguna" címû film helyszínével, mert azt a Fidzsi-szigeteknél forgatták, ami nagyon távol esik innen.
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt,úgy,hogy elkel némi segítség!Görögország szerelmese vagyok, a szárazföldet már jól bejártuk autóval mert a család mindíg sikeresen lebeszélt a hosszú útról. De most határoztabb vagyok (azt hiszem)Segítséget kérek az úthoz útirány,kompjegy árak,szállás,bár azt hiszem azt utazási irodán keresztûl foglaljuk mert kisgyerekkel utazunk és a Diasszal még nem csalodtunk pedig már vagy 8szor voltunk velük.De minden érdekel.azt látom ,hogy ez a fórum jól mûködik bízom a segítségetekben.Ja junius végén mennénk 2 hétre.
Szia Bocsika!
Mi még csak repülõvel voltunk így útirányt, kompjegy árat nem tudok mondani, de nézegesd meg jó alaposan a fórumot és mindenre fogsz választ kapni, pl. 2007-es kompjegy ár...
Üdv és már most minden jót kívánok az elsõ korfui kiruccanásotokhoz:-)