Bár Rodoszra nem sokan készültök, de azért elmondom, hogy az olcsóbb, nekem tetszõ rodoszi szállásaikról nem jó véleményeket találtam: az egyik csótányos és zajos, a másik meg a préri közepén van és senki sem volt normális véleménnyel róla. A drágábbak meg "neckermann-árban" vannak... így én elvetettem õket!
Az iroda megítélésének nálam nem tettk jót a csótányok!
Úgyhogy legyetek résen!!! Azért biztos nem csak ilyen szállásaik vannak...
A Neoline-Kalandozás Utazási Iroda is feltette a 2008-as árait. Meglepõdve tapasztaltam, hogy az elõszezoni árai (május elejétõl-június 8-ig) kb. 80 %-al magasabb, mint 2007-ben. A fõszezoni kb. 10 %-al, az utószezon 50 %-al magasabb a tavalyinál
Próbáld meg a SIA&LEO irodát ( Bp. Városmajor u.1) , hátha õk tudnak segíteni.
Tavaly én náluk foglaltam szállást, amikor Krétára utaztunk egyénileg. Nagyon rendesek és segítõkészek.
Ha érdekel megkeresem a tel.számukat, de a neten is megtalálod õket.
A Lujza olvassa ma az újságot és mondja, te Jenõ azt írja az Újság, hogy az elmúlt évben -10% -kal esett a magyar utazási irodák forgalma, valószínûleg azért is, mert az interneten történõ egyéni foglalások forgalma viszont 20% kérül nõtt.
Én lassan elkezdtem az elmúlt napokban nézegetni a Görögországi ajánlatokat, és megakadt a szemem egy apartman ajánlaton ami felkeltette az érdeklõdésemet. Kitûnõ volt az ajánlat , az elhelyezés, az ár és ezen a környéken még nem jártunk. Megindult az agyam és az álmodozásban odáig jutottam, hogy mi lenne ha az ajánlatra alapozva egy ideális anyagi helyzetet figyelembe véve, egyénileg utazva, a szokott észak görögországi apartmanunkból tovább utazva, még két hetet eltöltenénk a déli részen ezen a településen.
Néhány éve ezzel a konstrukcióval mentün Paráliáról Krétára, ahol az utazási irodába itthon foglaltun szállást, és étkezést, egyénileg utaztunk autóval és komppal, minden kitûnõen sikerült.
Pénteken miután arra volt dolgom betévedtem, az utazási irodába amelyikkel már megelégedettségünkre utaztunk, és érdeklõdésemre azt válaszolták, hogy az ajánlatok nagy része egyénileg utazóknak nem ajánlható, mert akkor a buszok nem biztos hogy megtelnek. Az adott településre, egyéni lekérésre tudnak szállást biztosítani, 4*- os hotelben.
Azt mondta a Lujza, hogy amilyen makacs ember vagyok most már biztos benne hogy megszervezen az utat a neten.
Én pedig úgy látom hogy az utazási irodáknak az idén is összejön az a -10 %.
Makacskodj! ...de azért légy körültekintõ! Én szinte mindig közvetlenül foglalok, de elõfordult már, hogy az irodánál olcsóbban tudtam megkapni a kinézett szállást, mint közvetlen foglalással, de ez a kivétel.
Szerintem is légy makacs Ha lenne lehetõségünk kocsival utazni én is egyénileg foglalnék szállást,de sajna nekünk csak az irodás megoldás van még egy darabig
Feltétlenül!
Ha nem a legvadabb fõszezonban mentek (kb júl 15-aug 25), akkor rengeteg a kiadó szállás, szó szerint dúskálhattok a lehetõségekben.
Számomra ez azóta gyakorlat, mióta egyszer "megégettem" magam egy irodával; fénykép aéapján nem csak lefoglaltam, da sajna ki is fizettem egy appartmant és a helyszínen derült ki, hogy távolról sem olyan ideális a leányzó fekvése, mint azt igérték. A helyszínen (kb este 7 elõtt) alku pozícióban vagytok fõszezonon kívül, ha valami nem tetszik, akkor akár másnap is odébb állhattok.