2004-ben voltunk ott,az id.vezzzel szoktunk találkozni a pesti Utazási kiállitáson,azt mondta,tavaly tavasszal felujitották,nagyon szép lett.Egyébként egy szokásos görög ház volt,mi szerettük,mert jó helyen volt,azaz van...viszonylag a központban,de mivel párhuzamos a fõutca elejével,csendesebb.Én szeretem a medencéket,és itt a szomszéd ház hatalmas medencéjét lehetett használni.Jó,illett venni egy jégkrémet,vagy frappét,de elpancsizhattál mellette egész nap,nem piszkáltak.Van Sidariban egy nagyon jó,bár kicsi vizipark,ott is fogyasztás ellenében lehetett lenni,de ott figyelték,hogy elfogyott-e,amit kértél és rögtön jöttek,hogy mit hozhatnak...egyébként jó hely Sidari,ha szeretitek az esti nyüzsit...kérdezz még,ha tudok segiteni...
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, ki járt már esetleg THASSZOSZ-on a Skala Potamias Villa Dimitrában illetve Potoson a Lysistrata bungallókban. Vagy a környéken - és tudtok-e a helyekrõl bármit.
köszi
Számomra is titokzatos okból kifolyólag a Jón szigetek-Korfu szerintem itt már éltem topikban válaszoltam a kérdésedre!Gõzöm sincs,miért történt igy...nézz be oda!Bocs!
Kérlek beneteket, aki tudja Manos apartmanak a címét (utca), írja be a közösbe vagy küldjön nekem egy mail-t az alábbi címre: doxman@freemail.hu
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv.: Imi
A https://www.greek.gr/hotels/Pieria.html weblap szerint: MANOS D Paralia Katerinis 22, Nikis 60100 (0351) 61043
A Nikis Katerinibõl érkezve a fõutca a tenger felé.