Kristi,
igyekeztem visszaolvasni, de töredelmesen bevallom, nem néztem meg minden hozzászólást.
Ebben az árban egészen pontosan mik vannak benne? (Mivel utaztok? 2 szigetes út lesz? Mennyi idõre? stb.)
Elõre is köszi a választ! És bocsánat a kíváncsiskodásért.
Szia!
Ez egy kombinált út, ami azt jelenti: lefelé busz Athénig onnan komppal Karpathosra, hazafelé viszont repcsivel jövünk 14/11nap Sajnos szállást azt nem tudsz választani, a katalógusban szereplõ valamelyik apartmanban leszünk elszállásolva.De ez nem nagyon érdekel ,tavaly is nagyon jó szállást kaptunk Zakynthos-on
Ez egy évben 2X van a legelsõ és a utolsó 1-2 turnus szokott ilyen lenni az Aeolusnál,de nem minden úticélnál van ez
A szlovák honlapon megtalálod az idei árlistát ott benne van,hova mennek és mikor.
Hát jó, akkor kérdezek, köszönöm De csak, hogy kielégítsem a kíváncsiságomat.
A vissza(repcsi)útért kell még külön valamennyi illetéket fizetnetek?
A kompon aludni is fogtok? Gondolom, hosszú az út.
Végül "csak" Karpathosra mentek?
(Bocs, ha hülyeségeket kérdezek. )
Elõre is köszi!
Igen, fõleg miután láttam a képeidet és a fotókat itt, a topikban. Az élménybeszámolód is elolvastam, nagyon tetszett. Karpathos különleges és nagyon szép helynek tûnik.
És az is tetszik benne, hogy még nem annyira felkapott.
Egyelõre csak érdeklõdöm és továbbra is figyelemmel kísérem a topikot.
Én hihetetlenül örülök annak, hogy egy sziget, ahova én "a hellasz Kolombuszaként" jutottam el, most a ti számotokra is elérhetõvé vált. Egy ilyen helyre vétek nem utat indítani! Másrészt pedig nekem kiemelkedõ élmény "úttörõként" jelentést tenni errõl a szigetrõl. Nagyon várom, hogy közületek is eljusson oda több ember is és halljam mások véleményeit is.
Azt hiszem, a beszámolóm elég õszinte volt és nem takargattam a szépséghibákat sem el, a sok szépség mellett.
Kiváncsian várom a fejleményeket.
"hellaszos útikönyv" a szigetrõl pedig legkésõbb áprilisig lesz!!!
A hajóút azt mondták kb 12-14 óra amiben valószínüleg benne lesz egy esti alvás,de kabint nem kapunk, a fedélzeten lesz alvás.(fedett helyen)
Igen "csak" Karpathosra megyünk de szerintem lesz mit nézni
Andi kösziiiiii a leírást ,már nagyon kíváncsi vagyok rá.Kerestem magyarnyelvû könyvet de "természetesen" nincs
Majd lesznek kérdéseim,egyszer összehozunk egy chat-es estét és felteszem õket:D
Van a gépeden Google Earth